Η δύναμη των λέξεων έρχεται στα χέρια σας!

Κειμενογραφία για ιστοσελίδες με ισχυρή προσωπικότητα!

Κειμενογραφία για ιστοσελίδες με ισχυρή προσωπικότητα!

Ας πάρουμε τα βασικά: Τι είναι η κειμενογραφία;

Η κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις στο διαδίκτυο συνδέεται άμεσα με το περιεχόμενό της. Από το πώς θα ονομάζεται και τι είναι αυτά που θα λέει μέσα, μέχρι πώς θα δίνει ορισμένες οδηγίες για την καλύτερη περιήγηση ενός χρήστη.

Τα κείμενα για ιστοσελίδες είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό από όσο ίσως μπορεί να φανταστεί κανείς. Κάθε λέξη που χρησιμοποιείται μέσα στο προβαλλόμενο περιεχόμενο είναι μεγάλης σημασίας και μπορεί να “πατώσει” ή να απογειώσει ένα website.

Αυτό προσφέρει η επαγγελματική κειμενογραφία (copywriting) που έρχεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην επιχείρησή σας για το σύνολο των διαφημιστικών αναγκών σε γραπτό λόγο που έχει μια επιχείρηση.

services-creative-copywriting

Γιατί να απευθυνθώ σε κειμενογράφο για τα κείμενα της ιστοσελίδας μου;

copywriter-eidikos

Η ερώτηση θα μπορούσε να ήταν: Γιατί να απευθυνθώ σε γιατρό, όταν πονάει το κεφάλι μου; Η απάντηση: Γιατί είναι ο ΕΙΔΙΚΟΣ!

Είναι βέβαιο ότι γνωρίζετε τέλεια το αντικείμενο της επιχείρησής σας! Δεν είναι όμως βέβαιο ότι μπορείτε να μετατρέψετε όλες αυτές τις γνώσεις σε γραπτό κείμενο με στόχο τις μηχανές αναζήτησης ή τη διαφημιστική προβολή της εταιρίας σας!

Είναι λογικό αυτό, αφού οι τεχνικές που έχει ο γραπτός λόγος αποτελούν αντικείμενο της δουλειάς του κειμενογράφου-copywriter, ο οποίος γνωρίζει όχι μόνο να γράφει ακριβώς όσα σκέφτονται οι επισκέπτες σας, αλλά συμβαδίζει με τη συμπεριφορά του διαδικτύου, φέρνοντας εγγυημένο αποτέλεσμα!

Γεγονός: η κειμενογραφία οδηγεί σε πωλήσεις!

Πολλοί ρωτούν αν χρειάζονται επαγγελματική κειμενογραφία για την επιχείρησή τους. Αρκετοί εμφανίζονται δύσπιστοι απέναντι στη δύναμη των λέξεων!

Όσοι ξεχωρίζουν, ωστόσο, γνωρίζουν ότι τα κείμενα της ιστοσελίδας τους, οι σωστές φράσεις στους τίτλους και οι κατάλληλες λέξεις στην κατάλληλη θέση αποτελούν τα συστατικά που προσελκύουν κοινό και οδηγούν αγορές!

copywriting-sales-drive

Δώστε την ευκαιρία στους πελάτες σας να διαβάσουν αυτό που θέλουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας!

Η επαγγελματική κειμενογραφία αποτελεί ένα “υπερόπλο”! Μάθε πώς μπορείς να το αξιοποιήσεις!

Κείμενα για ιστοσελίδες

Κείμενα για ιστοσελίδες

Τα κείμενα σε μια ιστοσελίδα είναι στην ουσία όλο το νόημα της ύπαρξής της. Αν αυτά που περιλαμβάνει δεν περιγράφονται ελκυστικά, έξυπνα και με σαφήνεια, για ποιο λόγο ένας επισκέπτης να παραμείνει ή να επιστρέψει σε αυτή; Από την αρχική σελίδα μέχρι τη φόρμα επικοινωνίας, μια ιστοσελίδα αποτελεί μια συνεχή ροή λόγου από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού απευθείας στο μυαλό ενός αναγνώστη, προκαλώντας το ενδιαφέρον ή τη βαρεμάρα του!

 Κείμενα για eshop

Κείμενα για eshop

Όσο όμορφη κι αν είναι η σχεδίαση του website eshop σας, εκείνο που θα φέρει επισκέπτες σε αυτό είναι οι κατάλληλες φράσεις & λέξεις που θα  κάνουν τις μηχανές  αναζήτησης να σας εμφανίσουν ψηλά! Το ίδιο ισχύει και όταν σας επισκεφθεί ένας χρήστης: όσο χαμηλή κι αν είναι η τιμή των προϊόντων σας, αυτό που θα οδηγήσει τελικά στην πώληση είναι η σωστή περιγραφή με κείμενα για eshop που θα “μιλήσει” στους επισκέπτες και θα τους πείσει!

Διαφημιστικά κείμενα

Διαφημιστικά κείμενα

Οι κορυφαίες εταιρίες σε κάθε τομέα επενδύουν το μεγαλύτερο μέρος των κερδών τους στη διαφήμιση. Όχι τυχαία! Κάθε διαφήμιση στηρίζεται στο κείμενο που αποτυπώνει την κεντρική ιδέα για την προβολή ενός προϊόντος ή μιας επιχείρησης! Η αξία που έχουν τα κείμενα για διαφήμιση είναι ανυπολόγιστη για τη διάδοση μιας εταιρίας, καλύπτοντας κάθε είδος διαφήμισης (διαδικτυακά, έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο)!

Επίσημα έγγραφα

Επίσημα έγγραφα

Η επαγγελματική κειμενογραφία δεν αφορά μόνο την πετυχημένη παρουσίαση και προβολή μιας επιχείρησης στο κοινό της. Καλύπτει κάθε επαγγελματική ανάγκη σε κείμενα για επίσημα έγγραφα με έντυπη ή διαδικτυακή μορφή, όπως δελτία τύπου, αποστολή newsletter, ανακοινώσεις, επίσημες τοποθετήσεις, κείμενο για προσφορά ή σύνταξη οποιουδήποτε εγγράφου με επίσημο σκοπό για συγκεκριμένο παραλήπτη.

Κείμενα για post σε Social Media

Κείμενα για post σε Social Media

Για να προσελκύσετε τους αναρίθμητους χρήστες που καθημερινά βρίσκονται στα social media, δεν αρκεί απλώς να δημοσιεύσετε μια ωραία φωτογραφία. Τα σωστά post στα social media που προσελκύουν το κοινό συνοδεύονται από έξυπνες ατάκες, σύντομες και to the point φράσεις, χιούμορ και διάθεση για αλληλεπίδραση με το κοινό, συμπληρώνοντας τον σύνδεσμο ή τη φωτογραφία που συνοδεύουν!

Call-to-action κουμπιά

Call-to-action κουμπιά

Κείμενα για ιστοσελίδες δεν είναι μόνο τα μικρά ή μεγάλα κείμενα και οι περιγραφές σε eshop. Ένα πολύ βασικό κομμάτι της επιτυχίας μιας ιστοσελίδας είναι τα “κουμπιά παρότρυνσης” ή αλλιώς call to action κουμπιά, που μετουσιώνουν όλο το υλικό στην τελική ενέργεια που καλείτε τον επισκέπτη να κάνει. Μια έξυπνη φράση ή μια ελκυστική λέξη είναι ικανές για θεαματικά αποτελέσματα!

0
13 χρόνια επιτυχιών
0
Project
0
Καφέδες

Συνδεθείτε κατευθείαν με το κοινό σας αποκτώντας το σωστό περιεχόμενο! 

Συνδεθείτε κατευθείαν με το κοινό σας αποκτώντας το σωστό περιεχόμενο!