Κατασκευή επαγγελματικού e-shop
Δημιουργούμε το ιδανικό διαδικτυακό περιβάλλον για την προώθηση των προϊόντων σας. Επαγγελματικά, σύγχρονα, οικονομικά.

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος eshop

Στην εποχή μας, οι αγορές γίνονται πλέον με ένα κλικ. Εσείς θα αφήσετε την επιχείρησή σας απ’ έξω; Στη EasyComTech αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση πρωτοποριακών ηλεκτρονικών καταστημάτων για την επιχείρησή σας, στοχεύοντας αποκλειστικά στην αύξηση των πωλήσεων σας. Μπείτε δυναμικά στη νέα διαδικτυακή εποχή, ξεκινώντας με το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.
Ο μεγάλος αριθμός online καταστημάτων που έχουμε υλοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας μας, σημειώνουν επιτυχή αποτελέσματα χάρη στη χρηστικότητα και την προσεγμένη σχεδίασή τους. Αποκτήστε το δικό σας σήμερα!

Το πακέτο σχεδίασης, κατασκευής και προώθησης e-shop που παρέχουμε είναι από τα πιο ολοκληρωμένα που μπορεί να βρει κανείς στη διεθνή αγορά κατασκευής e-shop, εμπεριέχοντας ευρεία γκάμα δυνατοτήτων και επιλογών που καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Αυτό θα σας επιβεβαιώσουν, εκτός από τους πελάτες μας στην Ελλάδα, οι άνθρωποι με τους οποίος έχουμε συνεργαστεί στο εξωτερικό, , με τους πελάτες μας από την Τουρκία, τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, που εμπιστεύθηκαν με επιτυχία στα χέρια μας τις επιχειρήσεις τους και είδαν τα κέρδη τους να ανεβαίνουν.

Το σημαντικό πλεονέκτημα που έχει η ανάπτυξη ενός online καταστήματος από την EasyComTech αποτελεί ότι δεν αναλαμβάνουμε απλώς την κατασκευή και την προώθησή του, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή και ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό εργάζονται αποκλειστικά οι ειδικοί τεχνικοί που ανήκουν στην ομάδα μας, προσφέροντάς σας τη διάθεση για εξέλιξη και την πείρα τους από την υλοποίηση πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων, που έχουν εφαρμόσει αποτελεσματικά σε δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Αισθανόμαστε τη δική σας επιτυχία και το κέρδος της επιχείρησής σας, δικό μας σκοπό και ευθύνη.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι δυνατότητες είναι απεριόριστες! Μπορούμε να κατασκευάσουμε το δικό σας δυναμικό e-shop σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ανοικτού κώδικα ( Magento, WordPress Woocommerce, Joomla Virtuemart, Prestashop, Shopify, Opencart, Drupal Commerce κλπ) και από κει και πέρα, να το εξοπλίσουμε με τις πιο προηγμένες δυνατότητες και υπηρεσίες της αγοράς.

Υπηρεσίες κατασκευής ηλεκρονικού καταστήματος eshop

Κατασκευή E-shop με αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από Excel, XML ή άλλη βάση δεδομένων

Σε περίπτωση που έχετε διαθέσιμα τα προϊόντα σας σε μορφές excel, csv ή άλλη βάση δεδομένων μπορεί να γίνει αυτόματη ενημέρωση χωρίς να χρειαστεί να τα περάσετε μεμονωμένα. Αν τα προϊόντα είναι καταχωρημένα ήδη στη βάση δεδομένων του παλιού σας ηλεκτρονικού καταστήματος, τότε επίσης δεν θα χρειαστεί να κάνετε διπλό κόπο. Η εισαγωγή των κωδικών/προϊόντων σας μπορεί να γίνει εύκολα και απλά με την ενσωμάτωση πρόσθετου μηχανισμού στο νέο σας eshop. Μήπως κιόλας σας βολεύει να κάνετε συνεχώς ενημέρωση των προϊόντων κατευθείαν από το Excel; Κι αυτό είναι γίνεται! Ελάτε να σας πούμε πώς!

Αναζήτηση με φίλτρα όπως χρώμα, μέγεθος, εύρος τιμής, κατηγορία, σχέδιο κλπ.

Δίνουμε τη δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει συγκεκριμένα αυτό που ψάχνει, εισάγοντας τις προτιμήσεις του σε πολλαπλά φίλτρα και αποκτώντας με αυτό τον τρόπο ευκολότερη και πιο γρήγορη πρόσβαση στην εύρεση των προϊόντων με τα κριτήρια που τον ενδιαφέρουν (π.χ. υλικό, χρώμα, εύρος τιμής κτλ). Παρέχοντας μια πιο εύχρηστη και άνετη αναζήτηση, ο χρήστης θα διευκολυνθεί για να βρει αυτό που ψάχνει και είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει.

Για παράδειγμα, ο επισκέπτης μπορεί να ζητήσει να του εμφανιστούν άμεσα (με 4 κλικ) τα γυναικεία ρολόγια με κόκκινο χρώμα και δερμάτινο λουράκι, που κοστίζουν από 80 έως 120 ευρώ.Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να κρατάμε για περισσότερο χρόνο τον επισκέπτη στην σελίδα μας, όπως και να αυξήσουμε την πιθανότητα πώλησης. Ο χρήστης δεν εγκαταλείπει εύκολα τη σελίδα μας, αφού δεν δυσκολεύεται να βρει αυτό που ψάχνειέχοντας την ευκαιρία με τη βοήθεια των φίλτρων να ψάξει ακριβώς αυτό που ζητά, χωρίς να σπαταλά χρόνο σε μια άσκοπη περιήγηση.

Κατασκευή E-Shop με αυτοματοποίηση αποστολών

Η αυτοματοποίηση των αποστολών κερδίζει σε ταχύτητα και γλιτώνει χρόνο και χρήμα. Έχοντας αναπτύξει διασυνδέσεις με τα API των μεγαλύτερων εταιρειών courier στην Ελλάδα, παρέχουμε τη δυνατότητα για αυτοματοποιημένη δημιουργία των voucher αποστολής της παραγγελίας, καθώς και την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Έτσι μειώνονται στο ελάχιστο οι τηλεφωνικές επικοινωνίες από τους πελάτες που αναζητούν την τύχη του δέματός τους και παράλληλα αυξάνεται η αξιοπιστία του ηλεκτρονικού καταστήματος! Εξάλλου, σκοπός είναι η επιτυχημένη πώληση, που ξεκινά με την προβολή των προϊόντων σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ολοκληρώνεται με την ασφαλή διανομή τους στον πελάτη.

Κατασκευή E-Shop με Caching: Το πρώτο βήμα για γρήγορο φόρτωμα της ιστοσελίδας

Έχει μετρηθεί με πειράματα από το ebay, τη Microsoft και δεκάδες άλλα online καταστήματα, ότι για κάθε 100ms που αργεί να φορτώσει το e-shop, πέφτουν οι πωλήσεις 0.8-1.0%. Πέραν αυτού, η ταχύτητα φορτώματος του ηλεκτρονικού καταστήματος επηρεάζει τόσο την κατάταξη στη Google, όσο και το κόστος της διαφήμισης που τυχόν τρέχετε στο πρόγραμμα του Google AdWords.
Εδώ ερχόμαστε εμείς! Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές caching (αποθήκευση των σελίδων σε προσωρινή μνήμη), η απόκριση του server είναι τόσο γρήγορη, προκειμένου να ξεκινά την αποστολή των σελίδων του ηλεκτρονικού καταστήματός σας σε μηδενικό χρόνο και έτσι να αποφεύγεται η όλη σύγχυση και οι αρνητικές συνέπειες. Προσφέρετε στους πελάτες σας όχι μόνο ποιοτική, αλλά και γρήγορη εξυπηρέτηση και καθιερωθείτε στη μνήμη τους ως οι καλύτεροι.

Κατασκευή E-Shop με Front-End Optimization: Για ακόμα γρηγορότερο φόρτωμα

Ένας από τους κυριότερους λόγους του αργού φορτώματος της σελίδας είναι ο όγκος της και η «βελτιστοποίηση φορτώματος» που έχει -ή μάλλον δεν έχει- δεχθεί.
Τόσο κατά την κατασκευή απλών ιστοσελίδων, όσο και κατά την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο προγραμματισμού, ώστε να έχουμε το ταχύτερο δυνατό φόρτωμα της σελίδας και να αποφεύγονται οι καθυστερήσεις.

Χρησιμοποιούμε τεχνικές όπως η βελτιστοποίηση γραφικών και css sprites, καθώς και ό,τι συμβουλεύει το Google Page Speed για τη βελτιστοποίηση φορτώματος του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και φυσικά, την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Κατασκευή E-Shop με One-Page Checkout

Αφού ο πελάτης σας προσθέσει ένα προϊόν στο καλάθι του, είναι απαραίτητο να μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του εύκολα, γρήγορα και χωρίς υποψία λάθους. Η διαδικασία αγοράς δεν πρέπει να είναι δύσκολη, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να τον οδηγήσει στην διακοπή της και -ακόμα χειρότερα- στον σχηματισμό κακής εντύπωσης.

Στη EasyComTech δίνουμε τέλος σε τέτοιες ανησυχίες σας! Δουλεύουμε με λεπτομέρεια πάνω στην ευκολία του τρόπου αγοράς από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και γι’αυτό το λόγο έχουμε αναπτύξει για τα e-shop των πελατών μας, μια σύγχρονη διαδικασία ολοκλήρωσης σε μία μόνο σελίδα (One Page Checkout) χωρίς καθυστερήσεις ή άλλες παρεξηγήσεις.

Στο checkout κάθε λεπτομέρεια κάνει διαφορά. Απαιτείται ακρίβεια και προσοχή, ώστε η επικύρωσει μιας αγοράς να ολοκληρωθεί με ξεκάθαρο και σαφή τρόπο. Αν και κάθε e-shop έχει διαφορετικές ανάγκες ανάλογα με το πρϊόν του και οι χρήστες του ανταποκρίνονται διαφορετικά, ξεκινάμε από ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης βασισμένο στην προηγούμενη εμπειρία και το βελτιώνουμε σε βάθος χρόνου δοκιμάζοντας και μετρώντας τι αποδίδει καλύτερα.

Κατασκευή E-Shop με Search Engine Optimized (SEO) από την αρχή και διαρκώς

Η εμφάνιση του e-shop σας «ψηλά» στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης φέρνει δωρεάν επισκέπτες και υποψήφιους πελάτες. Παραλαμβάνοντάς το από τη EasyComTech, το e-shop σας θα είναι ήδη βελτιστοποιημένο, ιδανικά προσαρμοσμένο για τις μηχανές αναζήτησης. Με τους μηχανισμούς SEO που έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε, το ηλεκτρονικό κατάστημά σας θα βελτιστοποιεί αυτόματα το περιεχόμενο που θα εισάγετε εσείς κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του (νέα προϊόντα, νέες κατηγορίες προϊόντων, προσφορές. Έτσι θα επιτυγχάνετε σταθερά και σταδιακά την καλύτερη δυνατή κατάταξη. Η εξέλιξη της δουλειάς σας θα είναι διαρκής και αυξανόμενη.

Κατασκευή E-Shop με Login μέσω Facebook, Twitter & Google

Το Login στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσω λογαριασμών Facebook, Twitter ή Google επιτρέπει τη δημιουργία account στο e-shop με τη χρήση του ίδιου account του χρήστη στο αντίστοιχο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό σημαίνει ευκολία και άνεση, καθώς ο χρήστης δεν χρειάζεται να ερωτηθεί για username ή password, αλλά πιστοποιείται με δύο μόλις click.

Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης κάνει ακόμα πιο εύκολα και πιο γρήγορα και το checkout, ολοκληρώνοντας τις αγορές του. Τα πάντα γίνονται απλούστερα και ευκολότερα, από τη στιγμή που ο επισκέπτης δεν αναγκάζεται να κάνει άλλη μια ηλεκτρονική εγγραφή και να έχει να θυμάται ακόμα έναν κωδικό. Το Login μέσω των social media έχει αποδεδειγμένα ως αποτέλεσμα την αύξηση του ποσοστού μετατροπής και των πωλήσεων μιας επιχείρησης, καθώς ο χρήστης αξιοποιεί τους ίδιους λογαριασμούς για να πραγματοποιήσει τις αγορές του από το κατάστημά σας.

Κατασκευή E-Shop με Διασύνδεση Πωλήσεων με Google Analytics

Διασυνδέοντας το e-shop με τα εργαλεία του Google Analytics και περνώντας σε αυτό τα δεδομένα πωλήσεων (τζίρο, αριθμό παραγγελιών, προϊόντα που πωλούνται), έχουμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε και να βελτιστοποιήσουμε τις πωλήσεις του e-shop ανά πηγή επισκεψιμότητας, ανά καμπάνια, ανά λέξη κλειδί κ.ά. Παρακολουθούμε έτσι στενά την πορεία της επιχείρησής σας και γνωρίζουμε πώς πρέπει να σχεδιάσουμε τις επόμενες στρατηγικές κινήσεις μας.

Στη EasyComTech, ως σταθεροί συνεργάτες της Google, έχουμε την πείρα δουλεύοντας πάνω σε πολλά e-shop, για να σας συμβουλέψουμε και να σας καθοδηγήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση για την αύξηση των πωλήσεων του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Κατασκευή E-Shop με Φιλοξενία σε γρήγορους & αξιόπιστους server

Όσο πλήρες και να είναι το e-shop σας, όσο ποιοτικά και να είναι τα προϊόντα σας, η αλήθεια είναι ότι αν ο server που φιλοξενεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν λειτουργεί αδιαλείπτως και σωστά, χάνετε πελάτες. Στη easycomtech φιλοξενούμε πάνω από 500 site σε ιδιόκτητους, ταχύτατους server, βελτιστοποιημένους για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε. Όλοι οι server μας παρακολουθούνται σε 24ωρη βάση από εξειδικευμένη ομάδα που επεμβαίνει σε κάθε πρόβλημα πριν το πάρετε είδηση ούτε εσείς, ούτε φυσικά οι πελάτες σας.

Διασύσδεση με ηλεκτρονικές αγορές σύγκρισης τιμών όπως Skroutz.gr και bestprice.gr.

Αυξήστε τις πωλήσεις του eshop σας κάνοντας προώθηση των προϊόντων σας στις μεγαλύτερες μηχανές σύγκρισης τιμών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα το skroutz.gr, το bestprice.gr, το Openstore.gr, το 4umarket.gr, το Ricardo.gr και άλλα. Προβάλλετε τη δουλειάς και ξεχωρίστε, δείχνοντας το έργο σας μέσα από τους καλύτερους της αγοράς.

Συστήματα Πληρωμών ηλεκτρονικού καταστήματος

Για να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ενός καταναλωτή θα πρέπει το eshop σας να διαθέτει την αντίστοιχη υποδομή. Μπορούμε να υποστηρίξουμε πληρωμές μέσω PayPal, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Viva Payments, Paysafecard, Skrill, Stripe κλπ. Κάθε τρόπος πληρωμής κρατάει ένα ποσοστό από το ποσό συναλλαγής που κυμαίνεται συνήθως από 1-4%.

Κατασκευή E-Shop με Custom ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς

Η σύγχρονη διαδικτυακή εποχή δεν γνωρίζει περιορισμούς! Γι’ αυτό κι οι ειδικοί μας τεχνικοί δεν περιορίζονται μόνο σε έτοιμα templates ή στνάνταρ λειτουργίες κι εφαρμογές. Στην EasyComTech έχουμε την πείρα και την τεχνική ικανότητα να αναπτύξουμε οποιαδήποτε εμφάνιση εσείς θέλετε, όπως την ονειρεύεστε για την επιχείρησή σας και οποιαδήποτε λειτουργικότητα χρειάζεστε, πετυχαίνοντάς την ακριβώς. Μη διστάσετε να μας το περιγράψετε κι εμείς θα το κάνουμε πράξη!

Κι επειδή eshop σημαίνει αγορές σε όλο το 24ωρο, γι’ αυτό κι εμείς βρισκόμαστε πάντα σε ετοιμότητα, όπως επιβάλλει ο διαδικτυακός κόσμος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μας βρείτε ανά πάσα στιγμή και να έχετε τις αλλαγές ή την υποστήριξη που χρειάζεται ένα σύγχρονο eshop με υψηλές απαιτήσεις.

Κατασκευή E-Shop με διασύνδεση με το ERP ή το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης

Υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης του ηλεκτρονικού καταστήματος με το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης ή το ERP σας, όπως για παράδειγμα είναι τα Pylon, Epsilonnet, SoftOne, Microsoft Dynamics, Entersoft, Singular, OpenERP, Odoo κτλ. Έτσι πετυχαίνουμε την καταχώριση των προϊόντων και των στοιχείων απόδειξης ή τιμολογίου μόνο σε ένα σύστημα, καθώς και την αυτόματη ενημέρωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων ακόμα και για προϊόντα που πωλούνται από το φυσικό κατάστημα ή τηλεφωνικά. Αυτοματοποιήστε την εργασία σας και κερδίστε σε πρακτικότητα και χρόνο.

5

Έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τα παραπάνω πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για περισσότερες διευκρινίσεις, καλέστε μας στο 2310-649972 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ρωτήστε μας και για τη διαφημιστική κειμενογραφία διαδικτύου που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το site σας καθώς και για τις υπηρεσίες μας social media management.

Δείτε επίσης τις υπηρεσίες μας κατασκευής ιστοσελίδων.

0
10 χρόνια εμπειρίας
0
Πελάτες
0
Καφέδες

Ξεκινήστε τη κατασκευή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος