Κατασκευή e-shop για επιχειρήσεις
Αποκτήστε το σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον που χρειάζεστε για την online πώληση των προϊόντων σας!

Άριστη τεχνογνωσία και συνεχής υποστήριξη!

Όταν ο πελάτης μπορεί να κάνει τις αγορές του online, εσύ θα πουλάς ακόμα χωρίς e-shop; Όχι βέβαια! Απόκτησε σήμερα το e-shop website για την επιχείρησή σου και «μεγάλωσε» άμεσα το δίκτυο των πελατών σου!
Στην EasyComTech αναλαμβάνουμε την κατασκευή e-shop και την προώθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος! Στοχεύουμε σε αύξηση πωλήσεων με δυναμικό τρόπο, προσφέροντας στους πελάτες σας την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το κατάστημά σας άμεσα και αξιόπιστα!

Συνδεθείτε με τους πελάτες σας

Διαθέτουμε τεχνογνωσία και πείρα που μας επιτρέπουν να αναπτύσσουμε κάθε διαδικτυακή σας επιθυμία. Μεγάλος αριθμός online eshop που έχουμε υλοποιήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πελάτες από Τουρκία, Γερμανία και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής επιβεβαιώνουν τις δυνατότητες των ανθρώπων της EasyComTech στην κατασκευή eshop.

Εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους για τη σχεδίαση, κατασκευή και προώθηση e-shop με σκοπό να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε διεθνές επίπεδο! Στοχεύουμε ψηλά για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα γι’ αυτό σας καλούμε να αναπτύξετε μαζί μας τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχετε μεταφέροντας online την επιχείρηση σας.

o-women-entrepreneurs-facebook-1-1-800x5001

Συνεχής υποστήριξη

Σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρουν τα πακέτα για κατασκευή eshop από την Easycomtech αποτελεί η συνεχής τεχνική υποστήριξη που παρέχεται σε κάθε συνεργασία. Στεκόμαστε δίπλα σας εξασφαλίζοντας σωστή καθοδήγηση για να βαδίζετε με ασφάλεια στον κόσμο των διαδικτυακών πωλήσεων.
Κάθε συνεργασία με την εταιρία μας σημαίνει υπεύθυνη δέσμευση! Το έμπειρο προσωπικό μας προσφέρει πείρα και άριστη τεχνογνωσία για να γίνει… ο έμπιστος συνεργάτης στην νέα σας προσπάθεια!

EasyComTech σημαίνει… απεριόριστες διαδικτυακές δυνατότητες για κάθε επιχείρηση!

Υλοποιούμε το δικό σας δυναμικό e-shop σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ανοικτού κώδικα (Magento, WordPress Woocommerce, Joomla Virtuemart, Prestashop, Shopify, Opencart, Drupal Commerce κλπ), το εξοπλίζουμε με τις πιο προηγμένες υπηρεσίες της αγοράς και εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία του… από το πρώτο κλικ!

Τώρα οι διαδικτυακές πωλήσεις γίνονται προσιτές σε κάθε επιχείρηση! Αν θέλετε να ανακαλύψετε τον τρόπο, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!

Τώρα οι διαδικτυακές πωλήσεις γίνονται προσιτές σε κάθε επιχείρηση! Αν θέλετε να ανακαλύψετε τον τρόπο, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!

Υπηρεσίες & παροχές για την κατασκευή eshop από την Easycomtech

Κατασκευή e-shop με αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από Excel, XML ή άλλη βάση δεδομένων!

Απλοποιούμε τις διαδικασίες εισαγωγής των προϊόντων σας στο e-shop! Μην ανησυχείτε αν δεν διαθέτετε τα προϊόντα σας σε μορφές excel, csv ή άλλη βάση δεδομένων. Πραγματοποιούμε αυτόματη ενημέρωση προϊόντων, χωρίς να απαιτείται μεμονωμένο πέρασμα.

Εισάγουμε απευθείας τους κωδικούς προϊόντων σας από τη βάση δεδομένων του παλιού σας ηλεκτρονικού καταστήματος, με την ενσωμάτωση πρόσθετου μηχανισμού στο νέο eshop! Προσφέρουμε την επιπλέον δυνατότητα ενημέρωσης του eshop απευθείας από το Excel! Κερδίζουμε χρόνο και γλιτώνουμε κόπο για να μπορείτε εσείς να «τρέχετε» γρήγορα την επιχείρησή σας!

Διευκολύνουμε την αναζήτηση με φίλτρα για χρώμα, μέγεθος, εύρος τιμής, κατηγορία, ή σχέδιο των προϊόντων σας!

Φροντίζουμε οι χρήστες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος να μπορούν να εντοπίσουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν, διαμορφώνοντας τις προτιμήσεις του με τη βοήθεια πολλαπλών φίλτρων! Παρέχουμε έτσι με ευέλικτο τρόπο την ευκαιρία να διαλέξουν τα κριτήρια που τους ενδιαφέρουν όπως: υλικό, το χρώμα, ή το εύρος τιμής, διευκολύνοντας την αναζήτησή τους!

Πόσο σημαντικό είναι αυτό; Κάθε επισκέπτης θέλει να ολοκληρώσει γρήγορα και σωστά τις αγορές του. Γι’ αυτό κι εμείς του επιτρέπουμε μέσα σε μόλις 4 κλικ να εντοπίσει ακριβώς τα «γυναικεία ρολόγια» με «κόκκινο χρώμα» και «δερμάτινο λουράκι» που κοστίζουν «από 80 έως 120 ευρώ». Βοηθάμε τον επισκέπτη της σελίδας μας να βρει αυτό που ψάχνει χωρίς να ταλαιπωρηθεί ή να σπαταλά χρόνο. Να θυμάστε: ένας ευχαριστημένος χρήστης είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει!

Αυτοματοποίηση αποστολών για τις ανάγκες eshop!

Αυτοματοποίηση αποστολών eshop σημαίνει μεγάλο κέρδος σε ταχύτητα, χρόνο και χρήμα! Έχοντας αναπτύξει διασυνδέσεις με τα API των μεγαλύτερων εταιρειών courier στην Ελλάδα, η εταιρία μας παρέχει τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης δημιουργίας voucher αποστολής μιας παραγγελίας από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, προσφέροντας ακόμα δυνατότητα online παρακολούθησης της εξέλιξης της παραγγελία. Εκμηδενίζονται έτσι οι τηλεφωνικές επικοινωνίες από τους πελάτες που αγωνιούν για την τύχη του δέματός τους και παράλληλα ισχυροποιείται η αξιοπιστία του ηλεκτρονικού καταστήματος! Αποτελεί κανόνα ότι η ασφαλής διανομής μιας παραγγελίας στον πελάτη είναι το επιστέγασμα κάθε πετυχημένης αγοράς.

Δημιουργία e-shop με caching: Όχι πια ιστοσελίδας που «φορτώνουν» αργά!

Έγκυρες μετρήσεις από ebay, Microsoft και δεκάδες άλλα online καταστήματα λένε ότι για κάθε 100ms που αργεί να «φορτώσει» ένα e-shop, «πέφτουν» οι πωλήσεις 0.8-1.0%. Ενώ δεν είναι μυστικό ότι η ταχύτητα «φορτώματος» ενός ηλεκτρονικού καταστήματος επηρεάζει τόσο την κατάταξη στη Google, όσο και το κόστος της διαφήμισης που τυχόν «τρέχετε» στο πρόγραμμα Google AdWords.
Όλα αυτά… μέχρι χθες! Κάθε κατασκευή eshop στην EasyComTech βασίζεται σε τεχνικές caching (αποθήκευση των σελίδων σε προσωρινή μνήμη), ώστε η απόκριση του server να είναι τόσο γρήγορη, προκειμένου η αποστολή των σελίδων του ηλεκτρονικού καταστήματός σας να ξεκινά σχεδόν… σε μηδενικό χρόνο! Μια ταχύτατη ιστοσελίδα που δεν ταλαιπωρεί ήδη από την αρχή έναν επισκέπτη, είναι το πρώτο βήμα πριν από κάθε πώληση!

Δυναμικό e-shop με Front-End Optimization και απολαύστε το γρηγορότερο «φόρτωμα» σελίδας της ζωής σας!

Είναι ενοχλητικό, αλλά συμβαίνει: το αργό «φόρτωμα» μιας σελίδας αφορά τον όγκο της και τη «βελτιστοποίηση φορτώματος» που έχει υποστεί. Αυτή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, ωστόσο, γι’ αυτό και στην EasyComTech εστιάζουμε, τόσο στην κατασκευή ιστοσελίδων, όσο και στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), στον τρόπο προγραμματισμού που απαιτείται για το ταχύτερο δυνατό φόρτωμα της σελίδας, χωρίς καθυστερήσεις και αργοπορία.

Τεχνικές όπως η βελτιστοποίηση γραφικών και css sprites, καθώς και ο οδηγός της Google Page Speed για τη βελτιστοποίηση φορτώματος ενός ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν για εμάς βασικά εργαλεία δουλειάς, που κάνουν τη δική σας επιχείρηση να εμφανίζεται… κατευθείαν στα χέρια των χρηστών που την επέλεξαν!

Δυνατότητα OnePage Checkout

Η διευκόλυνση ενός πελάτη είναι κανόνας. Κάθε πελάτης που έχει προσθέσει το προϊόν της επιλογής του στο καλάθι αγορών, είναι απαραίτητο να μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του εύκολα, γρήγορα και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς υποψία λάθους. Κάθε διαδικασία αγοράς πρέπει να είναι απλοποιημένη και αξιόπιστη υπόθεση, για να επιτευχθεί ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα πώλησης!

Η λύση «ακούει» στο όνομα one-page checkout! Μια σύγχρονη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς σε μία μόνο σελίδα One Page Checkout χωρίς καθυστερήσεις, μπερδέματα ή άλλες παρεξηγήσεις, που εφαρμόζουμε σε κάθε eshop και σημειώνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση!

Γιατί είναι τόσο σημαντικό; Το checkout είναι η επιτομή κάθε πώλησης! Μια επιλογή ενός χρήστη μπορεί να «ναυαγήσει» αν το eshop δεν διαθέτει σαφή και αξιόπιστο τρόπο πληρωμής προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όσο πιο εύκολο και ξεκάθαρο είναι το checkout, τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες ικανοποίησης ενός πελάτη!

Search Engine Optimized (SEO) για να είστε πρώτοι και με διαφορά!

Η θέση στην κατάταξη της Google (page ranking) όταν ένας χρήστης αναζητά αυτό που προσφέρετε, αποτελεί βασική απαίτηση κάθε σύγχρονου website eshop, αφου η εμφάνιση του δικού σας e-shop «ψηλά» στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης προσεγγίζει εντελώς δωρεάν επισκέπτες – υποψήφιους πελάτες. Στην EasyComTech παραδίδουμε κάθε e-shop βελτιστοποιημένο και ιδανικά προσαρμοσμένο στις μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές και μηχανισμούς SEO που έχουμε αναπτύξει. Το ηλεκτρονικό κατάστημα που αποκτάτε από την εταιρία μας θα βελτιστοποιεί έτσι αυτόματα το περιεχόμενο που θα εισάγετε εσείς κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του (νέα προϊόντα, νέες κατηγορίες προϊόντων, προσφορές) με αποτέλεσμα να παραμένει διαρκώς «φιλικό» για τις μηχανές αναζήτησης.

Ευκολίες αγορών από τους πελάτες σας με δυνατότητα Login μέσω Facebook, Twitter & Google!

Ξεχάστε την περίοδο που αναγκάζατε τους πελάτες σας να δημιουργήσουν ξεχωριστό ειδικό λογαριασμό αποκλειστικά και μόνο για να ψωνίσουν από το eshop σας! Τώρα με την εγκατάσταση δυνατότητας Login στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσω λογαριασμών Facebook, Twitter ή Google, επιτρέπουμε τη δημιουργία account στο e-shop με τη χρήση του ίδιου account του χρήστη στο αντίστοιχο μέσο κοινωνικής δικτύωσης! Ευκολία και άνεση, καθώς ο χρήστης δεν χρειάζεται να ερωτηθεί για username ή password, αλλά πιστοποιείται με δύο μόλις click με όνομα λογαριασμού που ήδη διατηρεί και χρησιμοποιεί!

Ο επισκέπτης «γλυτώνει» από μια ακόμα ηλεκτρονική εγγραφή, χωρίς να πρέπει να θυμάται ακόμα έναν κωδικό, χρησιμοποιεί λογαριασμούς που εμπιστεύεται απόλυτα και προχωρά ταχύτητα στις αγορές του! Δεν θα θέλατε τέτοια εμπόδια να τον κάνουν να εγκαταλείψει το καλάθι αγορών, ενώ έφτασε έως εκεί;

Κέρδος με αποδείξεις: το Login μέσω social media αποδεδειγμένα αυξάνει το ποσοστό μετατροπής και τις πωλήσεις μιας επιχείρησης! Εκμεταλλευτείτε το!

Διασύνδεση Πωλήσεων με Google Analytics: νέα εποχή δεδομένων!

Μάθετε ποια πραγματικά είναι η πορεία της επιχείρηση σας στο διαδίκτυο! Τα εργαλεία Google Analytics προσφέρουν εξαιρετικές πληροφορίες για να «τρέξετε» την επιχείρησή σας με ασφάλεια! Η σύνδεση με ένα eshop ενημερώνει τα δεδομένα πωλήσεων (τζίρο, αριθμό παραγγελιών, προϊόντα που πωλούνται), δίνοντας αναλυτικό και χρήσιμο υλικό προκειμένου γνωρίζετε όσα χρειάζονται για την πρόοδο της σελίδας σας! Με αυτό τον τρόπο παρακολουθούμε στενά την πορεία της επιχείρησής σας και γνωρίζουμε πώς πρέπει να σχεδιάσουμε τις επόμενες στρατηγικές κινήσεις προώθησης του e-shop ανά πηγή επισκεψιμότητας, ανά καμπάνια, ανά λέξη κλειδί! Η Google μπορεί να μοιάζει με λαβύρινθο, ωστόσο εμείς έχουμε τον τρόπο, την τεχνογνωσία και την πείρα να σας οδηγήσουμε με ασφάλεια στο στόχο σας!

Φιλοξενία στους πιο γρήγορους & αξιόπιστους server!

Η ταχύτητα μετράει! Αυτός εξάλλου είναι ο λόγος που ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πλεονεκτεί απέναντι στις actual αγορές. Κανένας επιχειρηματίας δεν θα ήθελε ένα  eshop που «κολλάει», προκαλώντας εκνευρισμό και φυσικά… απώλεια πελατών! Ακόμα και αν ένας χρήστης εντοπίσει στο e-shop σας τα προϊόντα που επιθυμεί μένοντας ικανοποιημένος από τις τιμές σας, αν ο server που φιλοξενεί το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν λειτουργεί συνεχώς σωστά και αξιόπιστα, τα προβλήματα της διαδικτυακής σας παρουσίας θα είναι πολλά και θα μεταφράζονται σε δυσαρεστημένους πελάτες! Αυτό ΔΕΝ το θέλετε! Εκείνο που θέλετε όμως είναι την εγγύηση που προσφέρει η EasyComTech φιλοξενώντας πληθώρα site σε ιδιόκτητους ταχύτατους server βελτιστοποιημένους για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται. Με 24ωρη παρακολούθηση σε κάθε server από εξειδικευμένη ομάδα, είμαστε έτοιμοι να επέμβουμε σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει… πριν γίνει αντιληπτό σε εσάς ή τους πελάτες σας.

Εμφανίζουμε το eshop σας σε ηλεκτρονικές αγορές σύγκρισης τιμών όπως Skroutz.gr και bestprice.gr!

Δεν είμαστε μάγοι, δεν υποσχόμαστε υπερβολές! Είμαστε πρακτικοί και σκεφτόμαστε έξυπνα, προσφέροντας λύσεις που φέρνουν αποτέλεσμα! Γι’ αυτό και σας συνδέουμε με τις μεγαλύτερες μηχανές σύγκρισης τιμών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, όπως skroutz.gr, bestprice.gr, Openstore.gr, 4umarket.gr ή Ricardo.gr προσφέροντάς σας την ευκαιρία να αυξήσετε κατακόρυφα τις πωλήσεις του eshop σας! Η προβολή της επιχείρησή σας σε αντίστοιχες ηλεκτρονικές πλατφόρμες βελτιώνει κατακόρυφα την προώθηση των προϊόντων σας, αφού τοποθετεί το eshop σας κατευθείαν στις περιοχές που επισκέπτονται οι περισσότεροι υποψήφιοι πελάτες! Φροντίζουμε να προβάλλετε με σιγουριά τη δουλειά σας μέσα από τους καλύτερους της αγοράς!

Εφαρμόζουμε αξιόπιστα συστήματα πληρωμών eshop

Online αγορές σημαίνει πληρωμές από απόσταση, με αποτέλεσμα να απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών σας! Η αξιοπιστία, ωστόσο, πρέπει να συμπληρώνεται με ευελιξία, καθώς δεν πρέπει να αλλοιώνεται το βασικό κίνητρο ενός χρήστη που επιλέγει τον ίντερνετ για τις αγορές του, που είναι η άνεση. Έτσι, κάθε πετυχημένη online συναλλαγή σε eshop που πραγματοποιείται συνηθέστερα μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ενός καταναλωτή, απαιτεί από το δικό σας eshop αντίστοιχη κατασκευαστική υποδομή για να ανταποκριθεί επαρκώς. Στην EasyComTech διαμορφώνουμε το ιδανικό πλαίσιο για πληρωμές μέσω PayPal, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Viva Payments, Paysafecard, Skrill, Stripe εξασφαλίζοντας τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος.
*Σημειώνεται ότι κάθε τρόπος πληρωμής κρατάει ένα ποσοστό από το ποσό συναλλαγής που κυμαίνεται συνήθως από 1-4%.

Έχετε μια ιδέα στο μυαλό σας; Custom ανάπτυξη eshop χωρίς περιορισμούς!

Σύγχρονη διαδικτυακή εποχή και περιορισμοί… δεν πάνε μαζί! Οι ειδικοί τεχνικοί της EasyComTech ξέρουν να ελίσσονται, γι’ αυτό και καθημερινά σε κάθε έργο ξεφεύγουν από έτοιμα templates ή στάνταρ λειτουργίες κι εφαρμογές, δημιουργώντας αυτό ακριβώς που έχετε στο μυαλό σας. Διαθέτοντας πείρα και άψογη τεχνική ικανότητα, αναπτύσσουμε οποιαδήποτε εμφάνιση ή δυνατότητες χρειάζεστε για την επιχείρησή σας, προσαρμόζοντας τη λειτουργικότητα που απαιτείται με custom ανάπτυξη ρυθμίσεων στα μέτρα των δικών σας επαγγελματικών αναγκών!

Τίποτα όμως δεν μας περιορίζει! Στεκόμαστε δίπλα σας σε 24ωρη βάση για το eshop σας, έτοιμοι να επέμβουμε με επιπλέον εξειδικευμένες κινήσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο. Υπερβαίνουμε τα όρια των actual αγορών και φροντίζουμε κάθε online επιχείρηση να υποστηρίζεται με όλα τα απαραίτητα εφόδια!

Γνωρίστε το πρόγραμμα ERP για την εμπορική διαχείριση κάθε eshop!

Οι διαδικτυακές πωλήσεις παρέχουν εξελιγμένες δυνατότητες, παρότι ίσως να μοιάζουν αχανείς. Εκείνο που χρειάζεστε για να πετύχετε στο χώρο, είναι να έχετε δίπλα σας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα προσφέρουν τις ιδανικές επαγγελματικές λύσεις! Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διασυνδέεται με το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης ή το ERP σας, όπως για παράδειγμα είναι τα Pylon, Epsilonnet, SoftOne, Microsoft Dynamics, Entersoft, Singular, OpenERP, Odoo, πετυχαίνοντας την καταχώριση των προϊόντων και των στοιχείων απόδειξης ή τιμολογίου μόνο σε ένα σύστημα, καθώς και την αυτόματη ενημέρωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων ακόμα και για προϊόντα που πωλούνται από το φυσικό κατάστημα ή τηλεφωνικά. Όλα αυτά, όπως είπαμε, χρειάζονται το ιδανικό προσωπικό για να σας καθοδηγεί. Αυτό αναλαμβάνει η EasyComTech! Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς ότι είμαστε οι καλύτεροι… το επιβεβαιώνουν οι πελάτες μας καθημερινά!

5

Έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τα παραπάνω πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για περισσότερες διευκρινίσεις, καλέστε μας στο 2310-649972 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Μάθετε όσα επιπλέον εργαλεία & δυνατότητες χρειάζεστε για να απογειώσετε το eshop σας, όπως η Επαγγελματική Κειμενογραφία και οι υπηρεσίες Social Media

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας κατασκευής ιστοσελίδων από την EasyComTech.

0
14 χρόνια εμπειρίας
0
Project
0
Καφέδες

Ενδιαφέρεστε για κατασκευή eshop; Είστε στο σωστό μέρος!

Ενδιαφέρεστε για κατασκευή eshop; Είστε στο σωστό μέρος!