Ωρομέτρηση προσωπικού:
απλά, οικονομικά, αποτελεσματικά!
Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήστε σωστή διαχείριση της παρουσίας των εργαζομένων στην επιχείρησή σας!

Ωρομέτρηση προσωπικού για επιχειρήσεις: ο πιο σύγχρονος έλεγχος της παρουσίας των εργαζομένων!

Ωρομέτρηση προσωπικού EasyComTech

Επιλέξτε το σύστημα ωρομέτρησης προσωπικού που προσφέρουμε για την επιχείρησή σας και αποκτήστε:

–ασφαλή και άμεση πληροφόρηση μέσω σύγχρονου λογισμικού

–εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος

–εύκολη διαχείριση της παρουσίας εργαζομένων της επιχείρησής σας

–χαμηλά έξοδα προμήθειας και εγκατάστασης

–δυνατότητα διαχείρισης αδειών εργαζομένων

–ολοκληρωμένη διαχείριση μισθοδοσίας εργαζομένων με δυνατότητες παραμετροποίησης

Αναγνώριση και ταυτοποίηση

Για την ωρομέτρηση προσωπικού επιλέξετε τον κατάλληλο τρόπο ταυτοποίησης ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας:

–Αναγνώριση μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων

–Αναγνώριση του προσώπου με ασύρματες κάμερες

–Αναγνώριση ματιών & ίριδας με κάμερες ασφαλείας

–Ορισμό κωδικού αριθμού PIN μέσω του πληκτρολογίου

–Αναγνώριση με χρήση επαγωγικής – μαγνητικής κάρτας RFID card

–Βιομετρικά συστήματα

Διαχείριση Ωρομετρητή Προσωπικού

Το λογισμικό ωρομέτρησης προσωπικού που συνοδεύει τις συσκευές μπορεί να είναι εγκατεστημένο σε οποιοδήποτε υπολογιστή με πρόσβαση στο τοπικό δίκτυο, αφού οι συσκευές έχουν ενσωματωμένη θύρα Ethernet και USB! Έτσι τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν απλά και γρήγορα με χρήση μόνο ενός USB Stick. Ακόμη και ο λογιστής σας μπορεί να αποκτήσει απομακρυσμένη πρόσβαση για να πάρει τα μηνιαία reports χωρίς την φυσική του παρουσία. Το λογισμικό ωρομέτρησης προσωπικού επιτρέπει να ορίσετε εύκολα εργαζόμενους, βάρδιες, άδειες κλπ, συνυπολογίζοντας ακόμη και τα διαλείμματα! Κατεβάστε το και κάντε μια δοκιμή από εδώ. Δώστε γκάζι στην επιχείρησή σας με τον κατάλληλο εξοπλισμό, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Τερματικά Ωρομέτρησης Προσωπικού

Αποκτήστε ένα σύγχρονο τερματικό ωρομέτρησης προσωπικού με άριστη ποιότητα και χαμηλή τιμή

OC 180

OC 180

W1

W1

W2

W2

A 300

A 300

M3

M3

M5

M5

OC 500

OC 500

D200

D200

A380

A380

C2 Pro

c2-pro

FacePass Pro

FacePass Pro

UltraMatch S2000

UltraMatch S2000

Αναλώσιμα - Περιφερειακά

Επαγωγική κάρτα 125KHz

Επαγωγικό μπρελόκ

Πρωτότυπη εφαρμογή επαλήθευσης ταυτότητας για ωρομέτρηση προσωπικού!

Ωρομέτρηση προσωπικού και σύστημα μισθοδοσίας γίνονται τώρα τα σύγχρονα εργαλεία με τα οποία θα κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει! Βασιζόμενα σε προηγμένο αλγόριθμο μετατρέπουν την αξιοπιστία, την ακρίβεια και την ταχύτητα σε άξονες της επαγγελματικής σας επιτυχίας.

Το σύστημα ωρομέτρησης προσωπικού με τέσσερις τρόπους επαλήθευσης ταυτότητας θεωρείται απαραίτητο σύστημα για κάθε εργοδότη με σκοπό τον επαρκή έλεγχο της παρουσίας των εργαζομένων και τον σωστό υπολογισμό μισθοδοσίας. Με σύνδεση USB ή δικτύου, το πρόγραμμα ωρομέτρησης προσωπικού είναι σε θέση να αποθηκεύσει εικόνες ή επιπλέον στοιχεία αναγνώρισης, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα, το PIN και το ID της κάρτας. Έτσι, καταγράφετε με ασφάλεια έναν τεράστιο όγκο δεδομένων αναφορικά με την προσέλευση του προσωπικού στο γραφείο ή στο εργοστάσιο σας!

Η εφαρμογή στηρίζεται σε προηγμένο αλγόριθμο και εξασφαλίζει την ταχύτερη αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων κορυφαίας απόδοσης και υψηλής ποιότητας εικόνα οπτικού αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η TFT οθόνη μπορεί να εμφανίσει πληροφορίες όπως την εικόνα των δακτυλικών αποτυπωμάτων, το αποτέλεσμα ελέγχου κλπ. Η επικοινωνία TCP / IP (θύρα lan) για σύνδεση σε δίκτυο υπολογιστών είναι στάνταρ και η μετάδοση δεδομένων μεταξύ του τερματικού και του υπολογιστή μπορεί να γίνει εύκολα μέσα σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα!

Μπορείτε ακόμα να συνδεθείτε με υπολογιστή ή διακομιστή PC μέσω δικτύου δικτύου και με το πρόγραμμα λογισμικού διαχείρισης να συλλέγετε, να αναλύετε και να δημιουργείτε εσείς διάφορους τύπους από εκθέσεις και αναφορές σχετικά με τη παρουσία των εργαζομένων σας. Μπορείτε επίσης να εισάγετε τα δεδομένα στο πρόγραμμα μισθοδοσίας σας απλοποιώντας ακόμα περισσότερο τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησής σας. Η EasyComTech σας προμηθεύει και εγκαθιστά για εσάς το ειδικό λογισμικό μισθοδοσίας της Epsilonnet.

Μία πρωτότυπη εφαρμογή επαλήθευσης ταυτότητας για ωρομέτρηση προσωπικού

Προσφέροντας απαράμιλλη απόδοση, χρησιμοποιεί ένα προηγμένο αλγόριθμο για την αξιοπιστία, την ακρίβεια και την εξαιρετική ταχύτητα, με 4 διαφορετικούς τρόπους επαλήθευσης ταυτότητας.

Το σύστημα ωρομέτρησης είναι πλέον αναγκαίο για κάθε εργοδότη για τον έλεγχο της παρουσίας των εργαζομένων και το σωστό υπολογισμό μισθοδοσίας. Με σύνδεση USB η δικτύου , θα είναι σε θέση να αποθηκεύσει εικόνες ή επιπλέον στοιχεία αναγνώρισης, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα, το PIN και το ID της κάρτας. Έτσι, καταγράφετε με ασφάλεια έναν τεράστιο όγκο δεδομένων αναφορικά με την προσέλευση του προσωπικού στο γραφείο ή στο εργοστάσιο του!

Η εφαρμογή στηρίζεται σε προηγμένο αλγόριθμο και εξασφαλίζει την ταχύτερη αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων υψηλής απόδοσης και υψηλή ποιότητα εικόνας οπτικού αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η TFT οθόνη μπορεί να εμφανίσει πληροφορίες όπως την εικόνα των δακτυλικών αποτυπωμάτων και το αποτέλεσμα ελέγχου κλπ. Η επικοινωνία TCP / IP (θύρα lan) για σύνδεση σε δίκτυο υπολογιστών είναι στάνταρ και η μετάδοση δεδομένων μεταξύ του τερματικού και του υπολογιστή μπορεί να γίνει εύκολα μέσα σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να συνδεθείτε και με τον υπολογιστή ή διακομιστή PC μέσω δικτύου δικτύου, και με το πρόγραμμα λογισμικού διαχείρισης να συλλέγετε, να αναλύετε και να δημιουργήσετε εσείς διάφορους τύπους από εκθέσεις και αναφορές σχετικά με τη παρουσία των εργαζομένων σας . Μπορείτε επίσης να εισάγετε τα δεδομένα στο πρόγραμμα μισθοδοσίας σας. Ευχαρίστως θα προμηθεύσουμε και θα εγκαταστήσουμε για εσάς το ειδικό λογισμικό μισθοδοσίας  της Epsilonnet.

ρολογια παρουσιας προσωπικου τιμες

ρολογια παρουσιας προσωπικου με καρτα

ρολογια παρουσιας προσωπικου θεσσαλονικη

συστημα παρουσιας προσωπικου

ελεγχος παρουσιας προσωπικου

σύστημα ωρομέτρησης προσωπικού

συστημα καταγραφης & ωρομετρησης παρουσιων προσωπικου

καρτες παρουσιας προσωπικου

καρτα προσελευσης προσωπικου

ωρομετρηση προσωπικου τιμη

ωρομέτρηση προσωπικού

προγραμμα ωρομετρησης προσωπικου

μηχανημα παρουσιας προσωπικου

ηλεκτρονικη καρτα παρουσιας

Αναγνώριση ίριδας ματιών

Αναγνώριση προσώπου

Αναγνώριση με δακτυλικό αποτύπωμα

Άνοιγμα πόρτας με την αναγνώριση

Αναλυτική αναφορά της παρουσίας των εργαζομένων

Επικοινωνία των συσκευών μέσω δικτύου, Wifi & USB

0
13 χρόνια εμπειρίας
0
Πελάτες
0
Καφέδες

Επιλέξτε να βρεθείτε στην κορυφή, απογειώνοντας την επιχείρησή σας με ωρομέτρηση προσωπικού από την EasyComTech σε χαμηλή τιμή!