Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδων
Στην EasyComTech γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η παρουσίαση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Γι'αυτό σε κάθε μας δουλειά, δίνουμε και ένα κομμάτι του εαυτού μας.

Σύγχρονα εργαλεία & επιλογές σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας!

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Responsive Websites

Εργαλεία SEO - Digital Marketing

Ασφάλεια & Ταχύτητα

Εύκολη διαχείριση της ιστοσελίδας

Υποστήριξη

Έρευνα & Αξιολόγηση

Ανταγωνισμός! Πρώτη δουλειά αποτελεί η σωστή και εμπεριστατωμένη έρευνα γύρω από τον κλάδο και το είδος της επιχείρησης για την οποία αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα. Μελετούμε προσεκτικά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο σας, το ύφος στο οποίο κυμαίνονται οι αντίστοιχες ιστοσελίδες, ποιες υπερτερούν έναντι άλλων, τι είναι αυτό που απουσιάζει ή υπολείπεται και πάνω στο οποίο πρέπει να επενδύσουμε. Μετά τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων στατιστικών στοιχείων και μετρήσεων ξεκινάμε μεθοδικά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

Σχεδίαση & Κατασκευή

Mε οδηγό πάντα τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας, η κατασκευή της ιστοσελίδας αφορά στην επιλογή του κατάλληλου CMS, όπως για παράδειγμα είναι η πλατφόρμα της  WordPress, την επιλογή ενός έτοιμου template ή την κατασκευή custom template (κατά παραγγελία πρότυπο), τη δημιουργία ειδικών γραφικών ή ειδικού κώδικα ανάλογα με τις απαιτήσεις και τους στόχους του έργου. Πριν την παράδοση της κάθε δουλειάς μας πραγματοποιούνται πολλαπλοί έλεγχοι λειτουργικότητας και συμβατότητας για την επίτευξη ενός άρτιου αποτελέσματος, έτοιμου για χρήση.

Παράδοση Έργου

Πριν από την έναρξη υλοποίησης της ιστοσελίδας υπολογίζουμε τον χρόνο παράδοσής της και λειτουργούμε με βάση  το ορισμένο χρονοδιάγραμμα που τίθεται. Γνωρίζουμε καλά ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος τόσο για εμάς όσο και για εσάς. Η παράδοση κάθε project γίνεται μέσα στον χρόνο που έχουμε συμφωνήσει, αφού δουλεύουμε ακολουθώντας αυστηρά  deadlines, με σκοπό όχι μόνο λειτουργικό, αλλά και το ταχύτερο αποτέλεσμα. Η ευγνωμοσύνη σας μέσα από το feedback που λαμβάνουμε από ευχαριστημένους πελάτες μας, όπως και οι συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για τη δουλειά μας!

Στην Easycometch θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για να αποκτήσετε τη δική σας κορυφαία ιστοσελίδα!

Λειτουργικές ιστοσελίδων με μοντέρνο & responsive design

Στην εποχή μας, έχει αυξηθεί κατακόρυφα η χρήση smartphones και tablets για την πλοήγηση στο internet σε σχέση με παλαιότερα, όταν χρησιμοποιούσαμε αποκλειστικά τον σταθερό μας desktop ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αυτή η μετάβαση σε νέα δεδομένα έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές. Για παράδειγμα στη διαφορά μεγέθους της οθόνης, αφού πλέον καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τις ίδιες εφαρμογές σε ένα πολύ μικρότερο χώρο… Το γεγονός αυτό πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα στην εμφάνιση μιας ιστοσελίδας, λόγω ποικιλίας διαστάσεων στις οθόνες των συσκευών, καθώς και διαφόρων ασυμβατοτήτων που μπορούν να τύχουν μεταξύ τους. Τα προβλήματα όμως είναι για να λύνονται!

Στην EasyComTech σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε διάσταση οθόνης (smartphone, tablet), αλλάζοντας ακόμα και δομικά τους στοιχεία τους, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο! Εργαζόμαστε ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει πάντα την καταλληλότερη, πληρέστερη και πιο αποδοτική έκδοση για τη συσκευή που χρησιμοποιεί όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας.

Απλή και εύχρηστη διαχείριση της ιστοσελίδας σας

Απλότητα και η ευελιξία είναι το παν για μια ιστοσελίδα πουν σέβεται τον εαυτό της! Γι’ αυτό κι εμείς στην EasyComTech δημιουργούμε ένα εύχρηστο, άνετο και ευέλικτο ως προς τις δυνατότητες του σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο σας παρέχει μεγάλη ευκολία, τόσο στη διαχείριση της ιστοσελίδας σας όσον αφορά το υλικό της (φωτογραφίες, κείμενα, εισαγωγή video), όσο και την επεξεργασία της ακόμα και σε σχεδιαστικό επίπεδο!

Εργαζόμαστε πάνω σε ένα σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου, που σας προσφέρει πληθώρα επιλογών για να αποκτήσετε εφόδια και αυτοπεποίθηση στο ταξίδι σας στον κυβερνοχώρο. Αποκτήστε το κατάλληλο μέσο για έναν ιστότοπο (site) ή ιστολόγιο (blog) και κάνετε τις δικές σας παρεμβάσεις εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να εκμεταλλευτείτε αυτές τις δυνατότητες που σας παρέχουμε και να δημοσιεύετε κάθε είδους περιεχόμενο που αφορά την ιστοσελίδα σας: άρθρα, σκέψεις, φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρετε!

Βγείτε ψηλά στην Google

Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε είναι φιλικές προς τις γνωστότερες μηχανές αναζήτησης όπως Google, Yahoo και Bing, αφού στην Easycomtech ακολουθούμε τη λογική Search Engine Optimized κατασκευή ιστοσελίδων – SEO. Η βελτιστοποίηση γίνεται κατά την κατασκευή και περιλαμβάνει τα ακόλουθα: Title and header tags, Meta descriptions and keywords, Custom page URLs, Image alt tags, SEO-optimized themes, Search engine friendly links. Πρόκειται για ένα σύνολο με τους ιδανικούς τίτλους, λέξεις-κλειδιά, μορφοποίηση, προσαρμογή υπερσυνδέσμων που απογειώνουν την διαδικτυακή σας παρουσία.

Social Media

Κάθε κατασκευή ιστοσελίδας ή κατασκευή eshop χρειάζεται την αντίστοιχη παρουσία της στα Social Media! Τα προφίλ στα Social Media είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαφήμισης, αφού μονοπωλούν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου, ειδικά στην τωρινή εποχή των smartphones & tablets. Κάθε κατασκευή ιστοσελίδας κρίνεται απαραίτητο να συνδέεται άμεσα και με την κατασκευή Social Media Accounts. Γι’αυτό και εμείς στην EasyComTech αναλαμβάνουμε για εσάς την δημιουργία λογαριασμών στα πιο δημοφιλή Social Media όπως Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, αξιοποιώντας δυνατότητες που θα αυξήσουν το κοινό της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Δυνατότητα για Τεχνική Υποστήριξη

Με την κατασκευή ιστοσελίδας από την EasyComTech, έχετε τη σημαντική δυνατότητα να αποκτήσετε τεχνική υποστήριξη για κάθε σας ανάγκη. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας είναι σε θέση να προσφέρει τη γνώση και την πείρα του απέναντι σε κάθε απρόοπτο πρόβλημα που μπορεί να διαταράξει την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας με Custom ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς!

Έτοιμα template ή μηχανισμοί δεν αποτελούν εμπόδιο για τις κατασκευαστικές μας ικανότητες. Στην EasyComTech έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να αναπτύξουμε οποιαδήποτε εμφάνιση και οποιαδήποτε λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας και να πετύχουμε ακριβώς αυτό που θέλετε. Ελάτε από κοντά να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε, να ακούσετε τις προτάσεις μας και να προχωρήσουμε μαζί στη δημιουργία του δικού σας project όπως πρέπει να είναι!

Ενδεικτικά Πακέτα Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδων

Πακέτα Ιστοσελίδων
 •    Πλήρως δυναμικό site
  Μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, ακόμα κι αν δεν είστε προγραμματιστής.

  Θα μπορείτε να γράφετε, να προσθέτετε, να αφαιρείτε και να διορθώνετε ό,τι θέλετε και όποτε θέλετε στις σελίδες σας, όπως θα γράφατε σε ένα έγγραφο του Word.
 •    Blog - Νέα
  Στο Blog του site σας μπορείτε να δημοσιεύετε νέα, άρθρα, συμβουλές ή σκέψεις.

  Αναβαθμίζει το προφίλ της επιχείρησής σας και το λατρεύουν οι μηχανές αναζήτησης!
 •    Google Analytics
  Το Google Analytics είναι η πλατφόρμα ανάλυσης της Google, που σας επιτρέπει να βλέπετε τη συμπεριφορά των επισκεπτών στο site σας.

  Η EasyComTech έχει την ικανότητα να αναλύει και να εξηγεί τα νούμερα που παρουσιάζει το Google Analytics. Με το Google Analytics, θα μπορείτε να παρακολουθείτε και να αξιολογείτε σωστά τα στοιχεία που θα σας καθοδηγήσουν στις ενδεικνυόμενες δράσεις βελτίωσης του site σας.
 •    Warp Speed
  Το πακέτο βελτιστοποίησης ταχύτητας περιλαμβάνει ενέργειες και μηχανισμούς που κάνουν το site σας να φορτώνει πολύ γρήγορα.

  Είναι πολύ σημαντικό για την εμπειρία χρήσης, την κατάταξή του στο Google, αλλά και το κόστος των προωθητικών ενεργειών που θα τρέξετε.
 •    Social Media Buttons
  Τοποθετούμε στη ιστοσελίδα σας κουμπιά Facebook Like, Tweet This κτλ. και ενθαρρύνουμε την προώθησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 •    Φόρμα Επικοινωνίας
  Φόρμα επικοινωνίας με όλα τα στοιχεία της επιχείρησής σας και χάρτη Google Maps.
 •    Hosting & Domain
  Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε πολύ γρήγορο μας server με υψηλή αξιοπιστία.

  Η παρακολούθηση των server μας γίνεται όλο το 24ώρο, και επιλύουμε άμεσα τα όποια προβλήματα ενδέχεται να εμφανιστούν.
 •    Εκπαίδευση Χρήσης
  Σας εκπαιδεύουμε είτε στα γραφεία μας είτε απομακρυσμένα π.χ. μέσω Teamviewer στην πλατφόρμα διαχείρισης η οποία είναι πολύ εύκολη στη χρήση της.
 •    SEO Pack
  Το SEO πακέτο περιλαμβάνει μηχανισμούς και ενέργειες που βοηθούν το site σας να έχει την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
 •    Καμπάνια Facebook
  Η διαφήμιση μέσω του Facebook μπορεί να στοχεύσει συγκεκριμένα δημογραφικά χαρακτηριστικά ή και ενδιαφέροντα. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο αποτελεσματική και οικονομική.
 •    Καμπάνια Google Adwords
  Η προώθηση της ιστοσελίδας σας μέσω του Google AdWords (Pay per Click) είναι άμεση, μετρήσιμη και ελέγξιμη. Σας διασφαλίζουμε ότι θα πληρώνετε το χαμηλότερο κόστος ανά επισκέπτη και ανά υποψήφιο πελάτη.
 •    Δυνατότητα Email Marketing
  Το πακέτο περιλαμβάνει τους μηχανισμούς, το design, την ανάπτυξη και την καθοδήγηση ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα από ένα μέσο που δεν μπορείτε να αφήσετε ανεκμετάλλευτο.
 •    Custom Design
  Για site υψηλών απαιτήσεων, προτείνουμε custom design από τους top designer μας, ώστε το site σας να ξεχωρίζει.

  Δείτε την ποιότητα του design μας στα δείγματα εργασιών μας.
 •    Λογότυπο & Εταιρική Ταυτότητα
  Με την εμπειρία μας στο σχεδιασμό λογοτύπων και εταιρικών ταυτοτήτων, μπορούμε να σας κατευθύνουμε στη δημιουργία μιας σωστής εικόνας για την επιχείρηση ή το project σας.

  Ρωτήστε μας και για σλόγκαν ή tagline από τη διαφημιστική κειμενογράφο μας.
 •    Πρόσθετη Γλώσσα
  Για κάθε επιπλέον γλώσσα.

  Δεν περιλαμβάνεται η μετάφραση των κειμένων την οποία μπορούμε να αναλάβουμε εμείς για εσάς με πρόσθετο κόστος.
 •    Συνήθης Χρόνος Υλοποίησης
 •    Αριθμός Σελίδων
  Ο συνολικός αριθμός των σελίδων που θα κατασκευάσουμε αρχικά για εσάς.
 •    Booking Service
  Έχετε ιατρείο, κομμωτήριο, ενοικιάζετε δωμάτια ή παρέχετε κάποια άλλου είδους υπηρεσία;

  Δώστε στους πελάτες σας την ευκαιρία να κλείσουν online ένα από τα διαθέσιμα ραντεβού σας.
 •    Εμπειρία από το 2003
  Εμπειρία από το 2005 σημαίνει ότι δεν θα μάθουμε πάνω σε εσάς.

  Θα αξιοποιήσουμε τις βέλτιστες τεχνικές και τα ευρήματά μας από την κατασκευή και παρακολούθηση προηγούμενων πελατών μας, ώστε να σας πάμε πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Starter

 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • 49 €
 • 1 - 2 εβδομάδες
 • μέχρι 5 σελίδες
 • 199 €
 • Ναι

Standard

 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • 79 €
 • 2 - 3 εβδομάδες
 • μέχρι 10 σελίδες
 • 199 €
 • Ναι

Professional

 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • 119 €
 • 3 - 4 εβδομάδες
 • μέχρι 15 σελίδες
 • 199 €
 • Ναι

Custom

 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Ναι
 • Χ €
 • Χ εβδομάδες
 • μέχρι Χ σελίδες
 • 199 €
 • Ναι
5

Έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τα παραπάνω πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για περισσότερες διευκρινίσεις, καλέστε μας στο 2310-649972 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ρωτήστε μας και για τη διαφημιστική κειμενογραφία διαδικτύου που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το site σας καθώς και για τις υπηρεσίες μας social media management.

Συνδεθείτε με τις υπηρεσίες της εταιρίας μας για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος!

0
πάνω από 14 χρόνια εμπειρίας
0
Πελάτες
0
Καφέδες

Η δική σας responsive ιστοσελίδα δεν είναι μακριά!