Διαφήμιση Google Adwords
Πως δουλεύει το Google Adwords;

Διαφήμιση Google AdWords

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες

Ένα από τα πιο εξελιγμένα εργαλεία του Google, το Google AdWords, μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά ώστε να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπο ή την ιστοσελίδα σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε και να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.

Προσεγγίστε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή

Οι χρήστες στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε. Πετύχετε το σωστό timing και βρεθείτε πρώτοι στην αναζήτηση ενός χρήστη, που ψάχνει αυτό που εσείς προσφέρετε.

Διαφημιστείτε σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο

Ξεπεράστε αποστάσεις και σύνορα! Στοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές και πόλεις ή σε καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας. Δικτυωθείτε και ελάτε στρατηγικά σε άμεση επαφή με το κοινό που ενδιαφέρεται για αυτό που προσφέρετε χωρίς να αφήνετε τα πράγματα στην τύχη.

Αν μας χρειαστείτε, είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας!

Πιστεύουμε στην επικοινωνία των ανθρώπων για ένα καλύτερο κόσμο. Μη διστάσετε να μας καλέσετε τηλεφωνικά ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, για να συζητήσουμε τις απορίες σας και να οργανώσουμε παρέα την επέκτασή σας στον κυβερνοχώρο.

Προβάλετε τη διαφήμισή σας στη Google σήμερα

Ξεκινήστε τώρα!

Οι πελάτες θα σας βλέπουν ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στο Google αυτά που προσφέρετε. Η αναζήτησή τους θα οδηγεί κατευθείαν σε εσάς! Εσείς θα πληρώνετε μόνο όταν κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφθούν τον ιστότοπο / ιστοσελίδα σας ή για να σας καλέσουν. Η επαφή με τον πελάτη έτσι απλοποιείται και διευκολύνεται.

Πληρώνετε μόνο για τα αποτελέσματα

Χωρίς επίσκεψη δεν υπάρχει χρέωση

Η προβολή δεν κοστίζει! Η εγγραφή στο Google AdWords είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσει. Με άλλα λόγια, όταν η διαφήμισή σας έχει πραγματικό αντίκρισμα. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται έμφαση στην προσπάθειά σας προκειμένου να πετύχει.Ξεκινήστε με οποιονδήποτε προϋπολογισμό.

Με σεβασμό στον οικονομικό προϋπολογισμό της κάθε επιχείρησης, εσείς αποφασίζετε για το ποσό που θα επενδύσετε. Απλώς ξεκινήσετε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε και, στη συνέχεια, προσαρμόστε τον ανάλογα με τα αποτελέσματά σας. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν μια καλή αρχή με έναν ημερήσιο προϋπολογισμό 5 € έως 20 €. Γιατί όχι κι εσείς;

Μετρήσιμο, Στρατηγικό Μάρκετινγκ

Δυνατότητα μέτρησης, επεξήγησης και ευελιξίας

Το Google AdWords καταγράφει και πόσα άτομα έχουν παρατηρήσει τις διαφημίσεις σας και σε τι ποσοστό έχουν κάνει κλικ σε αυτές, προκειμένου να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας ή να σας καλέσουν. Χάρη στα ειδικά εργαλεία παρακολούθησης, θα μπορείτε να δείτε τις πραγματικές πωλήσεις και την ανταπόκριση του ιστότοπού σας, οι οποίες προκύπτουν ως άμεσο αποτέλεσμα των διαφημίσεών σας.

Συνεχής πληροφόρηση

Μπορείτε να δείτε ποια είναι η απόδοση των διαφημίσεών σας ανά πάσα στιγμή, αν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google AdWords. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, θα λαμβάνετε από εμάς μια μηνιαία σύνοψη στην οποία θα αναφέρουμε όλα τα βασικά στατιστικά στοιχεία και τους αριθμούς που έχουν σημασία. Έτσι θα έχετε μια πλήρη και ενημερωμένη εικόνα για την πορεία των διαφημίσεών σας, ώστε να σχεδιάσετε την επόμενη μέρα της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Διακοπή, έναρξη, παύση, δοκιμή!

Στο Google AdWords μπορείτε να τροποποιήσετε τις διαφημίσεις σας, να δοκιμάσετε νέους όρους αναζήτησης, να παύσετε και να επανεκκινήσετε την καμπάνια σας δωρεάν και όποτε θέλετε. Δεν υπάρχει περιορισμός, ακριβώς επειδή στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και για να έρθει αυτό, απαιτείται εμπιστοσύνη και ευελιξία.

Στην κατάλληλη ώρα και στο κατάλληλο μέρος!
Any place, any time!

Διαφημιστείτε σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο

Εκμηδενίστε αποστάσεις, καταργήστε τα σύνορα! Στοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές και πόλεις ή σε καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

Προσεγγίστε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή! Right place, right time!

Οι χρήστες στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε. Εσείς δεν έχετε παρά να είστε εκεί πετυχαίνοντας το σωστό timing!

Διαφήμιση στο Google Adwords – Τιμοκατάλογος

Δημιουργία, διαχείριση και υποστήριξη διαφημιστικής Καμπάνιας Google AdWords

Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες, να δημιουργήσουμε και να διαχειριζόμαστε με τον βέλτιστο τρόπο την διαφημιστική σας καμπάνια στο Google Adwords. Οι παρακάτω τιμές των ενδεικτικών τριών πακέτων αφορούν αποκλειστικά τις υπηρεσίες μας και δεν περιλαμβάνουν το ποσό που θα καταναλώνεται από την Google για τα κλικ, το ύψος του οποίου το ορίζετε εσείς.

49 € / μήνα Για έως 6 διαφημιστικά μηνύματα κειμένου και 15 banners html χωρίς περιορισμό σε αριθμό λέξεων κλειδιών με επαναληπτικό μάρκετινγκ (Remarketing). Προτείνουμε αυτή την λύση ώστε να κατασκευαστούν μηνύματα με εικόνες – banners και να εμφανίζονται σε ενημερωτικά portals ή και να ακολουθούν τους επισκέπτες της σελίδας για 30 ημέρες από την πρόσφατη επίσκεψη στη σελίδα σας).

79 € / μήνα Για έως 10 διαφημιστικά μηνύματα κειμένου και κατασκευή 30 banners εικόνων στο δίκτυο αναζήτησης και σε Portals με όλες τις μεθόδους Google Adwords χωρίς περιορισμό σε αριθμό λέξεων κλειδιών. Περιλαμβάνει και την πλήρη πρόσβαση και διαχείριση της καμπάνιας από εσάς.

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Με αυτόν τον τρόπο θα εμφανίζεστε άμεσα στη πρώτη σελίδα της Google (είτε επάνω, είτε στο πλάι δεξιά όπου υπάρχουν διαφημίσεις) για όσες λέξεις κλειδιά θέλετε. Θα πληρώνετε στην Google ανάλογα με τα κλικ που θα δέχεται η ιστοσελίδα σας.

Απαιτείται μια αρχική κατάθεση στην Google ενός ποσού 25 € και εμείς θα προσθέσουμε ένα κουπόνι αξίας 75 € δωρεάν διαφήμισης που μας παρέχει η Google για νέους λογαριασμούς. Κατόπιν και όποτε θέλετε μπορεί να γίνεται προπληρωμή οποιουδήποτε ποσού στη Google για την συνέχιση της διαφήμισης σας. Εσείς ορίζετε το ύψος του μηνιαίου budget σας.

Εάν η προβολή σας ακολουθεί μια εποχικότητα δεν είναι υποχρεωτική η πληρωμή των υπηρεσιών μας κάθε μήνα. Γίνεται παύση και επανέναρξη όποτε απαιτείται.

Οι τιμές των υπηρεσιών μας ισχύουν για διαφημιστική δαπάνη στη Google έως 20 € / μέρα. Σε περίπτωση που ξεπερνά αυτό ποσό η μηνιαία υποστήριξη θα διαμορφώνεται κατόπιν συμφωνίας και ανάλογα με την πολυπλοκότητα της καμπάνιας και του απαιτούμενου χρόνου υποστήριξής σας.

Προσεγγίστε τους πελάτες σας, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν

Στον σημερινό κόσμο που κατακλύζεται από κινητές συσκευές, πρέπει να διαφημίζεστε σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας – επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet και smartphone κινητά. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν να σας βρίσκουν, όταν πραγματοποιούν αναζήτηση, περιήγηση ή αγορά, ανά πάσα στιγμή.

Δείτε εδώ πληροφορίες σχετικά με την συμπεριφορά των καταναλωτών στο διαδίκτυο και για το πως υποψήφιοι πελάτες ψάχνουν ή αγοράζουν από το ίντερνετ.

0
10 χρόνια εμπειρίας
0
Πελάτες
0
Καφέδες

Ξεκινήστε τη δικής σας διαφήμιση στην Google.