Διαφήμιση Google Adwords

We are a Google Certified Agency!

Οι έμπειροι σύμβουλοί μας θα σας καθοδηγήσουν για το πώς μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες του Adwords θα απογειώσετε τις πωλήσεις σας και την αναγνωρισιμότητα του brand σας.

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες

Το Google Ads ή AdWords είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα εργαλεία του Google! Μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά ώστε να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στο eshop ή την ιστοσελίδα σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε, ενισχύοντας αποτελεσματικά την online προβολή σας την ώρα που οι υποψήφιοι πελάτες αναζητούν αυτό που προσφέρετε.

Σωστά άτομα την κατάλληλη στιγμή!

Με τη βοήθεια που παρέχει η διαφήμιση Google Adwords ή με την νέα ονομασία Google Ads, οι χρήστες στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε. Σκοπός της ιστοσελίδας ή του eshop σας είναι να πετύχετε το σωστό timing και βρεθείτε πρώτοι στην αναζήτηση ενός χρήστη, που ψάχνει για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας! Διαμορφώνοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις, τα εργαλεία του Google Adwords σας φέρνουν κατευθείαν στον στόχο!

Διαφήμιση σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο!

Ξεπεράστε αποστάσεις και σύνορα! Με τα εργαλεία για διαφήμιση Google Adwords μπορείτε να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές και πόλεις ή σε καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας. Δικτυωθείτε με τους υποψήφιους πελάτες σας σε οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκονται. Ελάτε στρατηγικά σε άμεση επαφή με το κοινό που ενδιαφέρεται για αυτό που προσφέρετε, υπερβαίνοντας χιλιομετρικές αποστάσεις. Αυτή είναι η δύναμη των διαδικτυακών πωλήσεων!

Adwords με υποστήριξη Easycomtech!

Οργανώνουμε και υποστηρίζουμε κάθε διαφημιστική καμπάνια Google Adwords για τους πελάτες μας! Μείνετε κοντά μας και επωφεληθείτε από τη δυνατότητα υποστήριξης σε κάθε σας βήμα στο χώρο του Digital Marketing! Αν ακόμα έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες, καλέστε μας τηλεφωνικά στο 2310 64 99 72 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις απορίες & τις ιδέες σας και να οργανώσουμε μαζί την διαφημιστική προβολή της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο!

Προβάλετε τη διαφήμισή σας στη Google σήμερα και προσελκύστε άμεσα υποψήφιους πελάτες!

Ξεκινήστε τις διαφημίσεις Adwords εύκολα!

Οι πελάτες θα σας βλέπουν ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στο Google, όσα προσφέρει η επιχείρησή σας. Η αναζήτησή τους σύμφωνα με τις λέξεις κλειδιά που αφορούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, θα οδηγεί κατευθείαν σε εσάς! Σκοπός είναι να βρεθείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων από τη μηχανή αναζήτησης Google, προκειμένου ο υποψήφιος πελάτης να έρθει άμεσα σε επαφή με την επιχείρησή σας.

Εσείς θα πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στη διαφήμιση που έχετε δημιουργήσει προκειμένου να επισκεφθούν την ιστοσελίδα σας / eshop σας ή για να σας καλέσουν. Η επαφή με τον πελάτη απλοποιείται και διευκολύνεται αφού με τις διαφημίσεις Google Adwords, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν ένας ένας υποψήφιος πελάτης θα βρει την επιχείρησή σας όταν αναζητά αυτό που προσφέρετε! Θα είναι βέβαιο ότι θα βρει την επιχείρησή σας και μάλιστα στην κορυφή των αποτελεσμάτων Google!

Σημαντικό: Πληρώνετε μόνο για τα αποτελέσματα που πραγματικά έχετε!

Χωρίς επίσκεψη δεν υπάρχει χρέωση!

Η προβολή δεν κοστίζει! Και αυτό ακριβώς είναι το νόημα με τις διαφημίσεις Google Adwords! Η εγγραφή στο Google AdWords είναι δωρεάν! Κάτι που σημαίνει ότι εσείς πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας για να επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας ή για να σας καλέσει. Δηλαδή πληρώνετε όταν η διαφήμισή σας έχει πραγματικό αντίκρισμα και άρα εσείς αληθινό κέρδος. Ξεκινήστε με οποιονδήποτε προϋπολογισμό και εξελιχθείτε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Εκτιμώντας εσείς καλύτερα από τον καθένα, τον οικονομικό προϋπολογισμό της επιχείρησής σας, εσείς αποφασίζετε για το ποσό που θα επενδύσετε στο Google Adwords. Απλώς ξεκινήσετε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε αρχικά και, στη συνέχεια, αυξήστε ή μειώστε αυτό το ποσό ανάλογα με τα αποτελέσματά σας. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν μια καλή αρχή ακόμα και με έναν ημερήσιο προϋπολογισμό από 5 € έως 20 €! Μήπως ήρθε η δική σας σειρά;

Στρατηγικό Μάρκετινγκ & Μετρήσιμα Αποτελέσματα

Δυνατότητα μέτρησης, επεξήγησης και ευελιξίας

Το Google AdWords καταγράφει τα πάντα γύρω από τη διαφημιστική σας καμπάνια σε αυτό, όπως:

  • πόσα άτομα έχουν παρατηρήσει τις διαφημίσεις σας
  • τι ποσοστό έχουν κάνει κλικ σε αυτές
  • από ποια περιοχή προέρχονται

Αξιοποιώντας τα ειδικά εργαλεία παρακολούθησης που προσφέρει, μπορείτε να δείτε τις πραγματικές πωλήσεις και την ανταπόκριση της ιστοσελίδας ή του eshop σας, που προκύπτουν από τις διαφημίσεις σας στο Adwords.

Συνεχής πληροφόρηση!

Μπορείτε να ελέγξετε την απόδοση των διαφημίσεών σας ανά πάσα στιγμή, πραγματοποιώντας σύνδεση στον λογαριασμό σας στο Google AdWords. Για δική σας εξοικονόμηση χρόνου, η Easycomtech στέλνει μηνιαία σύνοψη στην οποία αναφέρονται όλα τα βασικά στατιστικά στοιχεία και οι αριθμοί που έχουν σημασία από την καμπάνια σας. Αποκτήστε πλήρη και ενημερωμένη εικόνα για την πορεία των διαφημίσεών σας, ώστε να σχεδιάσετε με ασφάλεια την επόμενη μέρα της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Διακοπή, έναρξη, παύση, δοκιμή!

Στο Google AdWords μπορείτε να τροποποιήσετε τις διαφημίσεις σας όπως ακριβώς θέλετε. Δοκιμάστε νέους όρους αναζήτησης επηρεάζοντας άμεσα την προβολή της διαφήμισης, ή ακόμα σταματήστε προσωρινά ή επανακκινήστε όποτε κρίνετε απαραίτητο την καμπάνια σας δωρεάν! Δεν υπάρχει περιορισμός από το πρόγραμμα, επειδή στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα διαφημιστικής προβολής. Με αυτό τον τρόπο ξέρετε ακριβώς για τι πληρώνετε και τι είναι αυτό που σας προσφέρει με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ο απόλυτος έλεγχος πάνω στις διαφημίσεις που υλοποιείτε στο Google Adwords επιτρέπει να σχεδιάζετε κάθε κίνηση με ακρίβεια και ποσοτικά δεδομένα, χωρίς να χάνετε χρήματα σε διαφημίσεις που δεν αποφέρουν κέρδος. Με το Google Adwords μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε την διαφημιστική σας καμπάνια στον προϋπολογισμό που θέλετε, προσεγγίζοντας αρχικά το κοινό σας. Και στη συνέχεια να τροποποιήσετε τις αρχικές ρυθμίσεις προκειμένου να πετύχετε καλύτερη ή απλώς διαφορετική στόχευση. Μπορείτε ακόμα να παύσετε μια διαφήμιση, αποφεύγοντας επιπλέον χρεώσεις, ξεκινώντας την πάλι όταν θα κρίνετε απαραίτητο.

Διαφήμιση στο Google Adwords κόστος

Δημιουργία, διαχείριση και υποστήριξη διαφημιστικής Καμπάνιας Google AdWords

Μπορούμε να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες, να δημιουργήσουμε και να διαχειριζόμαστε με τον βέλτιστο τρόπο την διαφημιστική σας καμπάνια στο Google Adwords.

Με αυτόν τον τρόπο θα εμφανίζεστε άμεσα στη πρώτη σελίδα της Google (είτε επάνω, είτε στο πλάι δεξιά όπου υπάρχουν διαφημίσεις) για όσες λέξεις κλειδιά θέλετε. Θα πληρώνετε στην Google ανάλογα με τα κλικ που θα δέχεται η ιστοσελίδα σας.

Επίσης, μόλις καταναλώσετε τα πρώτα 25€ από το δικό σας budget, θα προσθέσουμε ένα κουπόνι αξίας 75 € δωρεάν διαφήμισης που μας παρέχει η Google για νέους λογαριασμούς .

Εάν η προβολή σας ακολουθεί μια εποχικότητα, δεν είναι υποχρεωτική η πληρωμή των υπηρεσιών κάθε μήνα. Γίνεται παύση και επανέναρξη όποτε απαιτείται!

Προσεγγίστε τους πελάτες σας, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν!

Στον σημερινό κόσμο που κατακλύζεται από κινητές συσκευές, πρέπει να διαφημίζεστε σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας – επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet και smartphone κινητά! Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν να σας βρίσκουν, όταν πραγματοποιούν αναζήτηση, περιήγηση ή αγορά, ανά πάσα στιγμή.

Διαβάστε μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την συμπεριφορά των καταναλωτών στο διαδίκτυο και για το πως υποψήφιοι πελάτες ψάχνουν ή αγοράζουν από το ίντερνετ.

0
13 χρόνια εμπειρίας
0
Project
0
Καφέδες

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη δική σας διαφήμιση στο Google Adwords!

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη δική σας διαφήμιση στο Google Adwords!