Ανάπτυξη εφαρμογών για Android & iOS συσκευές

Ανάπτυξη εφαρμογών για Android & iOS συσκευές

Ζούμε σε μια εποχή, όπου πλέον όλο και περισσότερος κόσμος σερφάρει στο internet πια από το κινητό του. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας προσφέρει τεράστιες δυνατότητες και σύντομα αυτοί που θα μπαίνουν στην ιστοσελίδα σας από το κινητό τους θα αποτελούν την πλειοψηφία, σε σχέση με ό, τι είχαμε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια με τους σταθερούς υπολογιστές ή τα laptops!

Τα περισσότερα κινητά πλέον έχουν τέτοιες αναπτυγμένες δυνατότητες που μπορούν να εμφανίζουν τις ιστοσελίδες όπως και στην οθόνη του desktopυπολογιστή/laptop, απλώς σε μικρότερες εκδόσεις, προσαρμοσμένες στο μικρότερο μέγεθος της οθόνης των smartphones ή tablets. Αυτή όμως συχνά δεν είναι και η καλύτερη εμπειρία για τον χρήστη…

Για βέλτιστο, ιδανικό αποτέλεσμα, η σελίδα σας θα πρέπει να έχει είτε την αντίστοιχη εκδοχή για κινητά (mobile version), η οποία είναι βελτιστοποιημένη για τις οθόνες κινητών και τάμπλετς, είτε εξειδικευμένη εφαρμογή (iPhone ή Android App), είτε η σελίδα πρέπει να μετατραπεί σε «responsive» έκδοση.

Στη EasyComTech έχουμε τη λύση: μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας ένα εξειδικευμένο αποκλειστικά για εσάς iPhone ή Android native application, το οποίο θα συμπεριληφθεί και στα Apple Store και Android Market.

Έχοντας δικό σας iPhone Application ή Android Application βελτιώνεται την εμπειρία του χρήστη που επισκέπτεται το site σας, αλλά και αναβαθμίζεται η εικόνα της επιχείρησή σας, εφόσον ο χρήστης εισπράττει το μέγιστο αποτέλεσμα και βιώνει την απόλυτη εμπειρία περιήγησης. Η περιήγηση από κινητό ή τάμπλετ γίνεται έτσι πανεύκολη και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάνοντας την ιστοσελίδα σας φιλική και πλήρως διαθέσιμη προς όλους, ανεξάρτητα από το μέσο που επιλέγει κανείς για να την επισκεφθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δείγματα εφαρμογών iPhone που έχουμε σχεδιάσει, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες.

Κατασκευή εφαρμογής μεανάπτυξη χωρίς περιορισμούς

Η ομάδα μας δεν περιορίζεται από έτοιμα templates, μηχανισμούς ή εφαρμογές. Έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να αναπτύξει οποιαδήποτε εμφάνιση, design και λειτουργικότητα πάνω στην ιστοσελίδα σας, προκειμένου να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα όχι στο περίπου, αλλά στο 100%. Οδηγός μας είναι η φαντασία σας!

Επιπλέον, όλη η ομάδα ανάπτυξης δουλεύει από τα γραφεία μας σε πλήρη απασχόληση, κάτι που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να επικοινωνήσετε, να ζητήσετε και να έχετε τις αλλαγές ή την υποστήριξη που χρειάζεται μία ιστοσελίδα υψηλών απαιτήσεων, όπως αυτή που ονειρεύεστε!

0
10 χρόνια εμπειρίας
0
Πελάτες
0
Καφέδες

Ξεκινήστε τη κατασκευή της δικής σας εφαρμογής.