Ανάπτυξη εφαρμογών για Android & iOS συσκευές

Ανάπτυξη εφαρμογών για Android & iOS συσκευές

Το κινητό τείνει να εξελιχθεί στην νούμερο 1 συσκευή από την οποία μπαίνει ο κόσμος στον ίντερνετ. Σε αντίθεση σχέση με ό, τι είχαμε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια με τους σταθερούς υπολογιστές ή τα laptops όμως, η είσοδος στο ίντερνετ από το κινητό έχει σημαντικές διαφορές!

Γι’ αυτό το λόγο, τα περισσότερα κινητά πλέον έχουν τέτοιες αναπτυγμένες δυνατότητες που εμφανίζουν τις ιστοσελίδες όπως και στην οθόνη του desktop υπολογιστή ή laptop, απλώς σε μικρότερες εκδόσεις, ειδικά προσαρμοσμένες στο μικρότερο μέγεθος της οθόνης των smartphones ή tablets!

Για να μπορεί η ιστοσελίδα σας να προσφέρει ιδανική εμπειρία σε περιηγήσεις από κινητά, πρέπει να έχει είτε την αντίστοιχη έκδοση για κινητά (mobile version), είτε να διαθέτετε εξειδικευμένη εφαρμογή (iPhone ή Android App), είτε η βασική ιστοσελίδα πρέπει να μετατραπεί σε «responsive» έκδοση, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε συσκευής.

Αποκτήστε το δικό σας Mobile Application για Android ή iOS: προσφέρετε στους επισκέπτες σας την ιδανική εμπειρία περιήγησης από τα smartphone τους! 

Έχοντας δικό σας iPhone Application ή Android Application βελτιώνετε την εμπειρία του χρήστη που επισκέπτεται το site σας, αλλά και αναβαθμίζεται η εικόνα της επιχείρησή σας. Ο χρήστης εισπράττει το μέγιστο αποτέλεσμα όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας από το smartphone του και βιώνει την απόλυτη εμπειρία περιήγησης. Κάνοντας την ιστοσελίδα σας φιλική και πλήρως διαθέσιμη προς όλους, ανεξάρτητα από τη συσκευή που επιλέγει κανείς για να την επισκεφθεί, έρχεστε σε επαφή με το πραγματικό κοινό με τον πιο απλό τρόπο!

Ανάπτυξη εφαρμογών για Android ή iOS; Και για τα δύο!

Ανάπτυξη εφαρμογών για Android

Το Android αποτελεί το πιο συνηθισμένο σύστημα στα περισσότερα κινητά τηλέφωνα ή τάμπλετ των μεγαλύτερων εταιριών κατασκευής κινητών! Γι’ αυτό η θέση της επιχείρησής σας μέσα σε αυτό με μια σούπερ mobile εφαρμογή είναι… απαραίτητη! Τα Android κινητά πλέον είναι η σταθερή αξία στην αγορά, κάτι που σημαίνει ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών εκεί μέσα θα ψάξει να βρει την επιχείρησή σας! Ξεκινήστε σήμερα την κατασκευή της δικής σας εφαρμογής για κινητά Android και εδραιώστε άμεσα την κυριαρχία στο διαδίκτυο με τον πιο φιλικό απλό τρόπο για τους χρήστες!

Ανάπτυξη εφαρμογών για iOS

Κακά τα ψέματα: τα κινητά iPhone έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν πλήθος χρηστών στην Ελλάδα, προσφέροντας εντυπωσιακή εμπειρία πλοήγησης. Πολλές επιχειρήσεις, βλέποντας την αυξανόμενη τάση της εποχής, αποφασίζουν να μπουν στο App Store με τη δική τους iOS εφαρμογή, προκειμένου να εμφανίζονται κατευθείαν μπροστά στις επιλογές των κατόχων iPhone! Εσείς το σκέφτεστε ακόμα ή θα είστε από τους πρωτοπόρους; Ένα iPhone application (είτε ως δωρεάν iPhone εφαρμογή, είτε ως επί πληρωμή iPhone εφαρμογή) αποτελεί σίγουρα μια είσοδο στις επιλογές ενός δυναμικού κοινού που ολοένα αυξάνεται!

Κατασκευή εφαρμογής για κινητό ή τάμπλετ (με ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς!)

Απεριόριστες δυνατότητες

Η ομάδα μας δεν περιορίζεται από έτοιμα templates, μηχανισμούς ή εφαρμογές. Έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να αναπτύξει οποιαδήποτε εμφάνιση, design και λειτουργικότητα πάνω στην ιστοσελίδα σας, προκειμένου να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την mobile εφαρμογή για Android ή iOS επιθυμείτε!

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Δημιουργούμε εφαρμογές για iOS (iphone, ipad) ή Android (smartphones, tablets) που διαθέτουν ειδικά εφέ ή animation διαμορφώνοντας μια σούπερ ελκυστική εφαρμογή, που ωστόσο δεν επιβραδύνουν την απόδοσή της. “Μπαίνουμε” στο μυαλό των χρηστών και δημιουργούμε αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη προκειμένου να τους προσφέρετε την ιδανική εμπειρία περιήγησης από κινητό ή τάμπλετ.

Άριστη λειτουργικότητα

Οι εφαρμογές & κάθε επαγγελματικό application ου δημιουργούμε, πάνω απ’ όλα… δουλεύει! Είναι συχνό φαινόμενο στις mobile εφαρμογές για Android ή iOS να εμφανίζουμε δυσλειτουργίες, οι οποίες να προκαλούν σύγχυση στους χρήστες (πράγμα που αναμένεται να τους απομακρύνει). Δίνουμε απόλυτη έμφαση στο λειτουργικό αποτέλεσμα, εκτελώντας εξειδικευμένους ελέγχους πριν την τελική παράδοση.

Play Store & App Store

Αφού ολοκληρώσουμε ένα project και έχουμε υλοποιήσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους λειτουργικότητας, η εφαρμογής σας “ανεβαίνει” σε Play Store και App Store προκειμένου να είναι άμεσα προσβάσιμη στους χρήστες! Ο κόσμος του διαδικτύου συνδέεται με την επιχείρησή σας από τα κινητά, σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκονται οι επισκέπτες σας!

 Υποστήριξη των mobile εφαρμογών σας μετά την κατασκευή 

Η ολοκλήρωση ενός έργου δεν σημαίνει την ολοκλήρωση της σχέσης με τον πελάτη, αλλά αντίθετα… την έναρξη! Είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε ανάγκη υποστήριξης χρειάζεται το δικό σας mobile application καθώς και για την παροχή συμβουλευτικής προκειμένου να νιώθετε σιγουριά σε κάθε σας βήμα. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την κατασκευή mobile εφαρμογών σε Android ή iOS ή εφαρμογές για tablet, ενώνοντάς την επιχείρησή σας με όλους τους υποψήφιους επισκέπτες σας, ακόμα κι αν βρίσκονται στη βόλτα τους για έναν καφέ!

0
14 χρόνια εμπειρίας!
0
Ολοκληρωμένα Project
0
Καφέδες

Ξεκινήστε την κατασκευή της δικής σας mobile εφαρμογής!