Δωρεάν Αξιολόγηση Καμπάνιας
Δώστε στις καμπάνιες σας ακόμη μία ευκαιρία!
Πριν τις εγκαταλείψετε, αφήστε μας να ρίξουμε μία ματιά.
Μπορεί να καταφέρουμε να τις βελτιώσουμε.

Διαχείριση Καμπάνιας AdWords Google

Η EasyComTech αποτελεί ένα πλήρες Digital Marketing Agency με έμπειρους advertisers, web developers και web designers έχοντας στο ενεργητικό της πολλές επιτυχείς συνεργασίες στο digital marketing and advertising. Γνωρίζουμε πως μπορούμε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της επιχείρησής σας παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Digital Marketing & Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Ρωτήστε μας για να μάθετε περισσότερα.

Διαχειριζόμαστε Καμπάνιες Google AdWords από το 2003

Διαχειριζόμαστε Καμπάνιες Google AdWords από το 2003

O σχεδιασμός της στρατηγικής κάθε καμπάνιας AdWords που αναλαμβάνουμε, είναι εξατομικευμένος και προσαρμοσμένος στις ανάγκες της κάθε επιχείρησής με σκοπό την ανάδειξή της στην αγορά. Οι υπηρεσίες μας Pay Per Click υπηρεσίες όπως Paid Search Ads, Video Advertising, Display Ads, PPCR emarketing και Social Advertising. Παρέχουμε τις κατάλληλες συμβουλευτικές υπηρεσίες ώστε να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε το κοινό σας με ουσιαστικούς και αποδοτικούς τρόπους, ενώ με την παρακολούθηση  και διαχείριση των λογαριασμών των πελατών μας σε καθημερινή βάση ενεργούμε με γνώμονα την μεγιστοποίηση της απόδοσης τους.

Ανάλυση κι έλεγχος της εταιρικής διαδικτυακής παρουσίας

Ανάλυση κι έλεγχος της εταιρικής διαδικτυακής παρουσίας

Τα θεμέλια μίας επιτυχημένη digital marketing στρατηγικής βρίσκονται στην σωστή διαχείριση της ιστοσελίδας σας. Πριν αναλάβουμε την καμπάνια σας, πραγματοποιούμε έλεγχο ώστε να εντοπίσουμε και να υπερβούμε τα εμπόδια που μειώνουν την απόδοση της σελίδας σας εξασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία του digital marketing της επιχείρησής σας. Αναλύουμε τα αποτελέσματα, αξιολογούμε την κατάσταση σας και προτείνουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές σχεδιασμού, με σκοπό να ρυθμίσουμε και να καθορίσουμε κατάλληλα τους σκοπούς και τους στόχους που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη δική σας μάρκετινγκ καμπάνια.

Adwords με υποστήριξη Easycomtech!

Adwords με υποστήριξη Easycomtech!

Στην Easycomtech έχουμε την γνώση και την εμπειρία να σχεδιάσουμε, να υλοποιήσουμε και να υποστηρίξουμε κάθε είδους διαφημιστική καμπάνια Google Adwords για τους πελάτες μας! Προσαρμόζουμε διαρκώς τις στρατηγικές μας στις σύγχρονες τάσεις της εποχής και του διαδικτυακού Μάρκετινγκ ώστε να βελτιώνουμε διαρκώς την παρουσία των πελατών μας στο διαδίκτυο. Αν ακόμα έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες, καλέστε μας τηλεφωνικά στο 2310 64 99 72 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ακούσουμε, να συζητήσουμε τις ιδέες σας και να σχεδιάσουμε μαζί την διαφημιστική καμπάνια της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο!

Google Adwords!!!

Ο πιο σύγχρονος, εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για σίγουρη επιτυχία!

Εμπιστευτείτε μας και γνωρίστε την επιτυχία στον χώρο του Digital Marketing!

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη δική σας διαφήμιση στο Google Adwords!

Έχοντας βελτιστοποιήσει περισσότερες από 500 καμπάνιες AdWords από το 2003, εξασφαλίζετε ότι:

Τα περισσότερα αποτελέσματα έρχονται από τον πρώτο μήνα!

Η επαφή σας με υποψήφιους πελάτες είναι πλέον δεδομένη, αφού με τις διαφημίσεις GoogleAdwords, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για το αν θα σας βρει ένας υποψήφιος πελάτης κατά την αναζήτησή του στο διαδίκτυο! Μία στοχευμένη και καλά σχεδιασμένη διαφήμιση Google Adwords έχει σίγουρα αποτελέσματα, φέρνοντας την επιχείρησή σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων! Οι κατάλληλες λέξεις κλειδιά σε συνδυασμό με τις  σωστές ρυθμίσεις στα εργαλεία του Google Adwords θα οδηγήσουν τους πελάτες σε εσάς και……εσάς στην επιτυχία! Εσείς ενημερώστε μας για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς!

Και ποιο είναι το καλύτερο? Τέλος τα άσκοπα έξοδα! Εσείς θα χρεώνεστε μόνο όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας για να επισκεφθούν την ιστοσελίδα σας/eshop σας ή να σας καλέσουν.

Εκτεταμένη εμπειρία σε αρκετούς τομείς

Στην Easycomtech διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την πείρα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε πετυχημένες καμπάνιες Google AdWords και ψηφιακά έργα digital marketing υψηλών προδιαγραφών. Βασικός μας στόχος μας είναι μέσα από μία πετυχημένη καμπάνια για την επιχείρησή σας, να ενισχύσουμε την διαδικτυακή σας παρουσία, να σας φέρουμε πιο κοντά με τους δυνητικούς πελάτες σας και να διευρύνουμε το πελατολόγιό σας. Εφόσον μας επιλέξετε, η ομάδα της Easycomtech θα μελετήσει το αντικείμενό σας, θα βρει τους βέλτιστους όρους αναζήτησης και τις λέξεις κλειδιά που θα φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα, θα σχεδιάσει στρατηγικές με αυθεντικό και πρωτότυπο περιεχόμενο ανταποκρινόμενο στις επιθυμίες του κοινού των πελατών μας και θα σας φέρει στην πρώτη θέση των αποτελεσμάτων.

Στην Easycomtech έχουμε αναλάβει με επιτυχία διαφημιστικές καμπάνιες Google AdWords πολλών διαφορετικών επαγγελματικών τομέων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών όπως ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, καταστήματα εστίασης, καταστήματα και eshop εμπορίας ρούχων, ιατρούς, κλινικές, εταιρείες μεταφοράς, eshop παιχνιδιών, κ.α.

Καθιερωμένη μεθοδολογία και Συνεχής πληροφόρηση!

Το Google AdWords καταγράφει και αποθηκεύει όλα τα στατιστικά στοιχεία των διαφημίσεων δίνοντας σας την δυνατότητα να παρακολουθείτε την απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας και να την τροποποιείτε ανάλογα με την πορεία της. Έτσι, είστε μόνο λίγα κλικ μακριά από το να μάθετε…

 • σε πόσα άτομα έχουν εμφανιστεί οι διαφημίσεις σας
 • πόσα άτομα έχουν κάνει κλικ σε αυτές
 • σε τι θέση εμφανίστηκε η διαφήμισή σας
 • πόσο χρεωθήκατε για κάθε κλικ

Επίσης, η Easycomtech, με στόχο την δική σας διευκόλυνση, μπορεί να σας αποστέλλει μηνιαία αναφορά με όλα τα καταγεγραμμένα στατιστικά στοιχεία που έχουν σημασία από την καμπάνια σας και να σας ενημερώνει για την πορεία της. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε μια συνολική εικόνα για την εξέλιξη και την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας σας.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη δική σας διαφήμιση στο Google Adwords!

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη δική σας διαφήμιση στο Google Adwords!

Πείτε μας για τη δική σας AdWords Καμπάνια

Θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πως δουλεύει και θα σας προτείνουμε τους πιο έξυπνους και αποδοτικούς τρόπους διαφήμισης στο AdWords.

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Website URL

  Επιλέξτε τρέχον budget

  Δεν τρέχω καμπάνιεςΜέχρι 1000€ τον μήνα1000€-5000€ τον μήνα5000€-10000€ τον μήνα10000€-50000€ τον μήνα50000€ ή περισσότερα τον μήνα

  Το μήνυμά σας

  0
  13 χρόνια εμπειρίας
  0
  Project
  0
  Καφέδες

  Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη δική σας διαφήμιση στο Google Adwords!

  Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη δική σας διαφήμιση στο Google Adwords!