Είναι ασφαλής η ιστοσελίδα μου;
Παρακολούθηση και επαναφορά ιστοσελίδας μετά από κακόβουλες επιθέσεις

Έλεγχος ασφάλειας ιστοσελίδων από ιούς και malware – Χακάρισμα ιστοσελίδας

Διενέργεια 'File Scan'

Έλεγχος για ευάλωτα extensions (Vulnerabilities)

Ρύθμιση 'File Permissions'

Προσθήκη και ρύθμιση Firewall

Προσθήκη anti-spam reCAPTCHA

Μεταφορά σας σε ασφαλή Server

Παρακολούθηση

Ελέγχουμε στενά την ιστοσελίδα σας για μόλυνση από ανεπιθύμητο ή κακόβουλο λογισμικό, malware, καταχώριση σε blacklists, αλλαγές σε DNS, WHOIS, SSL Certification, ή ύποπτες αλλαγές στα αρχεία της. Οι κίνδυνοι στο χώρο του διαδικτύου είναι μεγάλοι, γι’ αυτό η προστασία μιας ιστοσελίδας πρέπει να είναι υψηλή.

Ειδοποίηση

Το μεγαλύτερο κέρδος της παρακολούθησης είναι η ταχεία και αποτελεσματική παρέμβαση. Εάν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός ανίχνευσης για παραποίηση της ιστοσελίδας σας, εντοπίζουμε την προέλευσή του και σας ενημερώνουμε κατευθείαν με τους εξής τρόπους: email & τηλέφωνο! Ώστε η δράση καθαρισμού να αρχίσει άμεσα.

Απομάκρυνση

Όταν λάβετε την ειδοποίηση και μας επιβεβαιώσετε για το συμβάν, η διαδικασία καθαρισμού αρχίζει και δε σταματά, εάν δεν απομακρυνθεί πλήρως όλο το κακόβουλο περιεχόμενο που έχει εισβάλει στην ιστοσελίδα σας και έπειτα, επιβεβαιωθεί ο συνολικός καθαρισμός του. Ενεργοποιήστε τη διαδικασία προστασίας και νιώστε ασφάλεια από οποιαδήποτε διαδικτυακή απειλή.

Καθαρισμός ιστοσελίδων από malware και ιούς. Τώρα, εγγυημένα!

Τι να κάνω αν μου “χάκαραν” την ιστοσελίδα μου;

Τι να κάνω αν μου “χάκαραν” την ιστοσελίδα μου;

Η ασφάλεια της πληροφορίας είναι ένα από τα σύγχρονα, διαρκώς εξελισσόμενα ζητήματα, όχι απλά σε θεωρητικό και κυβερνητικό επίπεδο αλλά και σε εταιρικό. Όλο και περισσότερες εταιρείες έχουν πρόσβαση και διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες, ή έστω οικονομικά στοιχεία πελατών, στοιχεία που είναι πολύ σημαντικό να μην πέσουν σε λάθος χέρια. Σε άλλες περιπτώσεις είναι σημαντική η προστασία και άλλου είδους, μη προσωπικών ή εξ ορισμού ευαίσθητων πληροφοριών, με στόχο τη διατήρηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για παράδειγμα.

Η επιδίωξη για αυξημένη ασφάλεια δεν περιορίζεται μόνο σε υπολογιστές και προγράμματα, αλλά και σε ανθρώπους. Ποιος έχει πρόσβαση σε τι και γιατί; Πώς μεταφέρεται εσωτερικά η πληροφορία στα πλαίσια της καθημερινής επικοινωνίας και συνεργασίας; Σε περίπτωση επίθεσης στα συστήματά σας τι θα λυγίσει πρώτα; Πόσο χρόνο θα έχετε να αποφύγετε τα χειρότερα; Όλα αυτά τα πρακτικά και ρεαλιστικά ερωτήματα παίρνουν απαντήσεις με τακτά Security Audits.

Η EasyComTech είναι σε θέση να προβεί σε αξιολόγηση διαδικασιών και συστημάτων ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσει αδυναμίες και να προτείνει λύσεις, μέτρα και αλλαγή σε “κακές” συνήθειες. Αυτή είναι και η ρεαλιστική προσέγγιση μιας και το “ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει”, ως γνωμικό, δεν είναι τυχαίο που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου. Συνεπώς η πραγματική προτεραιότητα είναι να εντοπίζονται οι όποιες αδυναμίες και να λαμβάνονται μέτρα ώστε, αν έρθει το χειρότερο, να περιοριστεί η ζημιά.

Η EasyComTech μπορεί να αναλάβει την αξιολόγηση της υποδομής σας αλλά και του τρόπου εσωτερικής λειτουργίας της εταιρείας σας και να σας βοηθήσει να είστε όσο πιο ήσυχοι γίνεται. Διότι η διασφάλιση της πληροφορίας δεν είναι απλά θέμα άποψης ή επιλογής αλλά, κατά περίπτωση, απαιτείται από το κράτος και, πολύ περισσότερο, από τους ιδιώτες/πελάτες με τους οποίους εσείς, όπως και εμείς, επιθυμείτε να διατηρείτε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Προληπτικός έλεγχος Ασφάλειας που μπορείτε να κάνετε:

Αναλύστε την σελίδα σας μέσω της υπηρεσίας της Google αν κάνετε κλικ ΕΔΩ

Επίσης αναλύστε την σελίδα σας μέσω της υπηρεσίας Sukuri website Scanner αν κάνετε κλικ ΕΔΩ

Επίσης μπορείτε να δείτε την κατάσταση ασφάλειας στην σελίδα της AVG αν κάνετε κλικ ΕΔΩ

5

Επικοινωνήστε μαζί μας και, μαζί, θα φροντίσουμε να μάθετε πού βρίσκεστε σε θέματα ασφαλείας. Για περισσότερες διευκρινίσεις, καλέστε μας στο 2310-649972 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ρωτήστε μας και για τη διαφημιστική κειμενογραφία διαδικτύου που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το site σας καθώς και για τις υπηρεσίες μας social media management.

Δείτε επίσης τις υπηρεσίες μας κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος.

0
10 χρόνια εμπειρίας
0
Πελάτες
0
Καφέδες

Ξεκινήστε τη κατασκευή της δικής σας ιστοσελίδας

Ξεκινήστε τη κατασκευή της δικής σας ιστοσελίδας