Γέφυρα με eshop
Μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε διπλές ενημερώσεις. Συνδέουμε το ERP με το eshop σας και αυτοματοποιούμε όλες τις διαδικασίες!

Σύνδεση eshop - ERP

Εμπιστευτείτε την EasyComTech και γνωρίστε τα οφέλη της διασύνδεσης του eshop με το ERP σας

Αύξηση της παραγωγικότητα σας

Με την διασύνδεση του eshop με το ERP μέσω bridge ή connector, αυτοματοποιούνται πολύπλοκες και χρονοβόρες εργασίες διαχείρισης όπως η ενημέρωση διαθεσιμότητας των προϊόντων και η δημιουργία παραγγελιών στο ERP από τους χρήστες, μειώνοντας έτσι τα λειτουργικά σας έξοδα και περιορίζοντας την πιθανότητα λαθών.

Λήψη δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Μέσω της διασύνδεσης eshop και ERP τα δεδομένα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας έτσι στους πελάτες απαραίτητες πληροφορίες  όπως η διαθεσιμότητα των προϊόντων, η κατάσταση και η εξέλιξη της παραγγελίας τους, προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία περιήγησης του πελάτη στο eshop σας.

Βελτιωμένος έλεγχος της επιχείρησης

Με τα συστήματα ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού ο διαχειριστής λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα όσον αφορά την κατάσταση της επιχείρησης ενώ παράλληλα διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες με εύκολους χειρισμούς από ένα κεντρικό σημείο ελέγχου.

Θέλετε και εσείς να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας μέσω της Διασύνδεσης ERP και Eshop????

Το ηλεκτρονικό εμπόριο σήμερα αναμφισβήτητα αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο αγοραπωλησίας προϊόντων. Αν είστε πωλητής και χρησιμοποιείται eshop, σίγουρα είστε εξοικειωμένοι με τον όρο ERP (Enterprise Resource Planning) αν δεν χρησιμοποιείτε ήδη ένα. Πολλές φορές όμως οι πωλητές διαχειρίζονται μεμονωμένα το eshop και το ERP τους χωρίς να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους.

Σκεφτείτε πόσο χρόνο και χρήμα θα εξοικονομούσατε, αν μεταξύ του eshop και του ERP σας υπήρχε μία σύνδεση που θα επέτρεπε να ενημερώνονται και τα 2 αυτόματα και με πανεύκολο τρόπο απλά ενημερώνοντας μόνο την μία από τις δύο πλατφόρμες.

Σκεφτείτε επίσης,  τα οφέλη στη διαχείριση της επιχείρηση σας αν κάθε φορά που κάνατε μια αλλαγή σε τιμές, φωτογραφίες, ποσότητα και χαρακτηριστικά προϊόντων, παραγγελίες και στοιχεία πελατών ενημερώνονταν αυτόματα το ERP και το eshop σας χωρίς χωρίς άλλες περιττές ενέργειες.

Η EasyComTech σας δίνει πλέον τη δυνατότητα πλήρους μηχανογράφησης της επιχείρησής σας ανταποκρινόμενη στις ανάγκες σας στα πλέον ανταγωνιστικά πακέτα της αγοράς και με άριστη διασύνδεση μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και του εμπορικού προγράμματος σας.

Εξασφαλίστε τώρα την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας με τις υπηρεσίες διασύνδεσης της EasyComTech

Βασικές λειτουργίες διασύνδεσης eshop-ERP

Συγχρονισμός αποθέματος από το ERP στο Eshop

Μέσω της διασύνδεσης θα πραγματοποιείται αμφίδρομα και σε πραγματικό χρόνο αυτόματη ενημέρωση διαθεσιμότητας των αποθεμάτων σας, από το ERP στο eshop σας.

Συγχρονισμός προϊόντων από το ERP στο Eshop

Όλα τα προϊόντα και οι πληροφορίες (τιμή, χαρακτηριστικά, φωτογραφίες) που είναι καταχωρημένα στο ERP σας θα μπορούν να ενημερωθούν στο eshop σας με μία μόνο ενέργεια.

Συγχρονισμός κατηγοριών από το ERP στο Eshop

Όλες οι κατηγορίες και οι υποκατηγορίες που έχετε καταχωρήσει στο ERP σας θα ενημερώνονται μέσω της διασύνδεσης πλέον αυτόματα και στο eshop σας.

Συγχρονισμός αποθέματος από το Eshop στο ERP

Μέσω της διασύνδεσης θα ενημερώνεται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο η διαθεσιμότητα των αποθεμάτων σας από το eshop στο ERP σας.

Δημιουργία νέων πελατών από το Eshop στο ERP

Κατά την εγγραφή κάθε νέου πελάτη στο eshop σας, θα δημιουργείται αυτόματα αντίστοιχος λογαριασμός με συγκεκριμένο κωδικό και στο ERP σας.

 Δημιουργία νέων παραγγελιών από το Eshop στο ERP

Οι καινούργιες παραγγελίες που θα κάνουν οι πελάτες σας (εγγεγραμμένοι ή  Guest) θα καταχωρούνται και θα ενημερώνονται και στο ERP σας μαζί με τα στοιχεία αποστολής και πληρωμής.

Λειτουργίες Διασύνδεσης

Κωδικός Είδους, Κατασκευαστή και Barcode.

Περιγραφή προϊόντος.

Χαρακτηριστικά προϊόντος (Μήκος / Πλάτος / Ύψος / Βάρος).

Τιμή Λιανικής/ Προσφοράς Λιανικής (B2C).

Ειδική Διαχείριση Εκπτώσεων.

Χρώμα – Μέγεθος (Λειτουργία “Επιλογή”, “Κατά Είδος”).

Πραγματικό Υπόλοιπο – Ενημέρωση Υπολοίπου.

Πεδίο Διαθεσιμότητας.

Απεριόριστος αριθμός Φωτογραφιών (PNG, JPG)

Επιλογή Απενεργοποίησης Ενημέρωσης Φωτογραφιών.

Απεριόριστος αριθμός Κατηγοριών /Υποκατηγοριών.

Αγγλική / Ελληνική Περιγραφή , SEO (Ελληνικό).

Ταξινόμηση Κατηγοριών.

Δημιουργία Πελατών

Σύνδεση Συντελεστών ΦΠΑ ERP – Eshop.

Ταξινόμηση Κατασκευαστών.

Αυτόματη Δημιουργία Παραγγελίας /Πελατών στο ERP (B2C).

Ενημέρωση Τρόπου Αποστολής και Πληρωμής.

Shipping Όνομα / Τηλέφωνο/ Διεύθυνση / ΤΚ / Πόλη / Περιοχή.

Billing Όνομα / Τηλέφωνο/ Διεύθυνση / ΤΚ / Πόλη / Περιοχή.

Συγχρονισμός Παραγγελίας WEB.

Διαχείριση Εξόδων Πληρωμής / Αποστολής.

Ενημέρωση Επωνυμίας / Τηλ. / Email / Διεύθυνσης / Πόλης / ΤΚ/ ΑΦΜ / ΔΟΥ

Διαχείριση ΦΠΑ Εξόδων.

Κωδικός Είδους, Κατασκευαστή και Barcode.

Περιγραφή προϊόντος.

Χαρακτηριστικά προϊόντος (Μήκος / Πλάτος / Ύψος / Βάρος).

Τιμή Λιανικής/ Προσφοράς Λιανικής (B2C).

Ειδική Διαχείριση Εκπτώσεων.

Χρώμα – Μέγεθος (Λειτουργία “Επιλογή”, “Κατά Είδος”).

Πραγματικό Υπόλοιπο – Ενημέρωση Υπολοίπου.

Πεδίο Διαθεσιμότητας.

Απεριόριστος αριθμός Φωτογραφιών (PNG, JPG)

Επιλογή Απενεργοποίησης Ενημέρωσης Φωτογραφιών.

Απεριόριστος αριθμός Κατηγοριών /Υποκατηγοριών.

Αγγλική / Ελληνική Περιγραφή , SEO (Ελληνικό).

Ταξινόμηση Κατηγοριών.

Δημιουργία Πελατών

Σύνδεση Συντελεστών ΦΠΑ ERP – Eshop.

Ταξινόμηση Κατασκευαστών.

Αυτόματη Δημιουργία Παραγγελίας /Πελατών στο ERP (B2C).

Ενημέρωση Τρόπου Αποστολής και Πληρωμής.

Shipping Όνομα / Τηλέφωνο/ Διεύθυνση / ΤΚ / Πόλη / Περιοχή.

Billing Όνομα / Τηλέφωνο/ Διεύθυνση / ΤΚ / Πόλη / Περιοχή.

Συγχρονισμός Παραγγελίας WEB.

Διαχείριση Εξόδων Πληρωμής / Αποστολής.

Ενημέρωση Επωνυμίας / Τηλ. / Email / Διεύθυνσης / Πόλης / ΤΚ/ ΑΦΜ / ΔΟΥ

Διαχείριση ΦΠΑ Εξόδων.

Στην EasyComTech έχουμε την εμπειρία να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε για σας τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις διασύνδεσης eshop και ERP

Γνωρίστε τα Ολοκληρωμένα Πακέτα Διασύνδεσης Eshop και ERP

Έχετε ERP και ενδιαφέρεστε για Eshop;

Αν χρησιμοποιείτε ήδη ERP αλλά δεν έχετε eshop, είμαστε οι κατάλληλοι για την κατασκευή της ιστοσελίδας σε οποιοδήποτε από τα πιο σύγχρονα CMS της αγοράς (Magento, WordPress Woocommerce, Joomla Virtuemart, Prestashop, Shopify, Opencart, Drupal Commerce κλπ).
Οι πλατφόρμες αυτές διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες και προσφέρουν τη δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης, διαμορφώνοντας ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης και λειτουργίας.

Διαθέτουμε τεχνογνωσία και πείρα που μας επιτρέπουν να αναπτύσσουμε κάθε διαδικτυακή σας επιθυμία. Μεγάλος αριθμός online eshop που έχουμε υλοποιήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πελάτες από Τουρκία, Γερμανία και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής επιβεβαιώνουν τις δυνατότητες των ανθρώπων της EasyComTech στην κατασκευή eshop.

Εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους για τη σχεδίαση, κατασκευή και προώθηση e-shop με σκοπό να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε διεθνές επίπεδο! Στοχεύουμε ψηλά για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα γι’ αυτό σας καλούμε να αναπτύξετε μαζί μας τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχετε μεταφέροντας online την επιχείρηση σας.

Έχετε Eshop και ενδιαφέρεστε για ERP;

Αν έχετε eshop αλλά δεν διαθέτετε ERP, οι τεχνικοί της EasyComTech αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του πιο κατάλληλου για εσάς ERP (Softone, Pylon, Odoo, PrismaWin Megasoft) σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας.
Τα ERP που εγκαθιστούμε είναι τα πιο αξιόπιστα της αγοράς, διαθέτοντας πλήθος ενσωματωμένων λειτουργιών και δυνατοτήτων μηχανογράφησης προσφέροντας αξιοπιστία, ταχύτητα και περιορισμό λαθών, διευκολύνοντας τις online δραστηριότητες της επιχείρησής σας.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διασυνδέεται με το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης ή το ERP σας, όπως για παράδειγμα είναι τα Pylon, Epsilonnet, SoftOne, Microsoft Dynamics, Entersoft, Singular, OpenERP, Odoo, Prisma Win Megasoft πετυχαίνοντας την καταχώριση των προϊόντων και των στοιχείων απόδειξης ή τιμολογίου μόνο σε ένα σύστημα, καθώς και την αυτόματη ενημέρωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων ακόμα και για προϊόντα που πωλούνται από το φυσικό κατάστημα ή τηλεφωνικά. Όλα αυτά, όπως είπαμε, χρειάζονται το ιδανικό προσωπικό για να σας καθοδηγεί. Αυτό αναλαμβάνει η EasyComTech!

Αναζητάτε ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης;

Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε ERP και eshop, οι ειδικοί της EasyComTech μπορούν να σας προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα κατασκευής eshop, εγκατάστασης λογισμικού μηχανογράφησης και της μεταξύ τους διασύνδεσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές της επιχείρηση σας σε πολύ προσιτές τιμές.

Στην EasyComTech αναλαμβάνουμε την κατασκευή e-shop και την προώθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος! Στοχεύουμε σε αύξηση πωλήσεων με δυναμικό τρόπο, προσφέροντας στους πελάτες σας την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το κατάστημά σας άμεσα και αξιόπιστα!

Σημαντικό πλεονέκτημα των πακέτων μας για κατασκευή eshop, εγκατάστασης εξειδικευμένων μηχανογραφικών συστημάτων και εφαρμογής διασύνδεσης από την Easycomtech αποτελεί η συνεχής τεχνική υποστήριξη που παρέχεται σε κάθε συνεργασία. Στεκόμαστε δίπλα σας εξασφαλίζοντας σωστή καθοδήγηση και απογειώνοντας τις διαδικτυακές δυνατότητες της επιχείρησης σας.

Στην EasyComTech έχουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να πραγματοποιήσουμε γέφυρα διασύνδεσης μεταξύ του eshop και του ERP σας και να την παραμετροποιήσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

WordPress e-shop με σύνδεση σε πρόγραμμα ERP

Με την κατασκευή ιστοσελίδας από την EasyComTech, έχετε τη σημαντική δυνατότητα να αποκτήσετε τεχνική υποστήριξη για κάθε σας ανάγκη. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας είναι σε θέση να προσφέρει τη γνώση και την πείρα του απέναντι σε κάθε απρόοπτο πρόβλημα που μπορεί να διαταράξει την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Αποκτήστε διασύνδεση μεταξύ του WooCommerce e-shop σας με Soft1 ή με Epsilon Net Pylon.

Magento e-shop με σύνδεση σε πρόγραμμα ERP

Έχουμε υλοποιήσει διασύνδεση με μερικά από τα πιο γνωστά ERP της αγοράς όπως SoftOne, Galaxy, Atlantis, Prisma Win Megasoft, SmartWare & Κεφάλαιο και μπορούμε να αναλάβουμε τη διασύνδεση του Magento με οποιοδήποτε ERP έχετε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τα παραπάνω πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για περισσότερες διευκρινίσεις, καλέστε μας στο 2310-649972 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ρωτήστε μας και για την κατασκευή eshop, την εγκατάσταση ERP και τα συνδυαστικά πακέτα διασύνδεσης.

Συνδεθείτε με τις υπηρεσίες της εταιρίας μας για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος!

0
πάνω από 14 χρόνια εμπειρίας
0
Πελάτες
0
Καφέδες