Απόκτησε τη δική σου διαφημιστική Καμπάνια Facebook

Βρες το κοινό σου μέσα από το Facebook!

Το Facebook έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των καταναλωτών. Χρησιμοποιείται καθημερινά από την χιλιάδες χρήστες για ενημέρωση, ψυχαγωγία και αγορές! Παγκοσμίως καταγράφονται περίπου 1,4 δισεκατομμύρια χρήστες με πάνω από 900 εκατομμύρια εξ αυτών σε μόνιμη βάση! Γι’ αυτό το λόγο, ένα είναι σίγουρο: κάθε σοβαρή επιχείρηση πρέπει να έχει την επίσημη σελίδα της στο Facebook!

Σε κάθε καμπάνια Facebook έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τα κριτήρια που θα τη διαμορφώσουν, ορίζοντας εσείς το κοινό που θέλετε να προσεγγίσετε. Επιλέξτε δημογραφικά χαρακτηριστικά του target group σας, την τοποθεσία προέλευσης, τα ενδιαφέροντα ή τις συμπεριφορές τους, για να κάνετε τη διαφημιστική σας επένδυση να αποκτήσει μέγιστη απόδοση!

Στην EasyComTech έχουμε την εμπειρία να χειριστούμε τη δύναμη του Facebook και να σχεδιάσουμε πετυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες Facebook.

facebook-ads-easycomtech

Η διαφήμιση στο Facebook προσφέρει στην επιχείρησή σας τη δυνατότητα να εντοπίζεται εύκολα από τους χρήστες, όταν απλώς βρίσκονται στο κινητό τους! Βρεθείτε μπροστά στο κοινό που ενδιαφέρετε γι’ αυτό που προσφέρετε, την ώρα που πραγματοποιούν την περιήγησή τους στο facebook!

Σε συνδυασμό με σωστή ανάλυση των αποτελεσμάτων και βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπής του site σας, οι πιθανότητες επιτυχίας της δική σας διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook αυξάνονται σημαντικά.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πώς το εφαρμόζουμε ήδη πάνω σε άλλους πελάτες μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κοινό σας στο Facebook σας περιμένει!