Διαφημιστικές Καμπάνιες Facebook

Διαφημιστικές Καμπάνιες Facebook

Το Facebook έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των καταναλωτών. Χρησιμοποιοείται καθημερινά από την πλειονότητα των Ελλήνων τόσο για ενημέρωση, όσο και για αγορές, όταν παγκοσμίως καταγράφονται περίπου 1,4 δισεκατομμύρια χρήστες με πάνω από 900 εκατομμύρια εξ αυτών σε καθημερινή, μόνιμη βάση. Γι’ αυτό το λόγο, ένα είναι σίγουρο: δεν μπορεί να το αγνοεί καμιά επιχείρηση.

Στην EasyComTech έχουμε την εμπειρία να σας καθοδηγήσουμε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του Facebook μέσα από στοχευμένες καμπάνιες.Σε κάθε καμπάνια Facebook έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τα κριτήρια που θα τη διαμορφώσουν, ορίζοντας με αυτό τον τρόπο το κοινό που θέλετε να προσεγγίσετε. Επιλέγετε έτσι τα δημογραφικά χαρακτηριστικά του target group σας, την τοποθεσία προέλευσης, τα ενδιαφέροντα ή τις συμπεριφορές τους, ώστε η διαφημιστική σας επένδυση να έχει τη μέγιστη απόδοση.

Με τη διαφήμιση στο Facebook, οι χρήστες μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με το κατάστημά σας, καθώς πραγματοποιούν την περιήγησή τους από τον σταθερό τους υπολογιστή, το tablet ή φυσικά το κινητό τους τηλέφωνο.

Σε συνδυασμό με σωστή ανάλυση των αποτελεσμάτων και βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπής του site σας, οι πιθανότητες επιτυχίας της διαφημιστικής σας καμπάνιας στο Facebook αυξάνονται σημαντικά.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πώς το εφαρμόζουμε ήδη πάνω σε άλλους πελάτες μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξεκινήστε τη δική σας διαφήμιση στo Facebook χωρίς να χάνετε χρόνο!