JuniorWEB
WEB Λογισμικό διαχείρισης συστημάτων ωρομέτρησης προσωπικού

JuniorWEB

Το λογισμικό διαχείρισης παρουσίας JuniorWEB© είναι η καλύτερη λύση για τη διαχείριση του προσωπικού μέσω WEB. Μπορείτε να διαχειριστείτε το JuniorWEB© με οποιονδήποτε τύπο υποστήριξης (επιτραπέζιος υπολογιστής, tablet και smartphone, Android και IPhone) και με οποιονδήποτε τύπο σύνδεσης, τόσο στο intranet όσο και στο διαδίκτυο. Συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Windows, Linux και Mac . Επίσης είναι Πολύγλωσσο.

Το JuniorWEB© συμμορφώνεται με τον κανονισμό της ΕΕ 2016/679, το λεγόμενο GDPR: διαχείριση λογαριασμού (διαχειριστής, χρήστης) προσαρμοσμένη για κάθε χρήστη, αρχείο καταγραφής λειτουργίας χρήστη, διαχείριση κωδικού πρόσβασης, διακριτικό περιόδου λειτουργίας.

Χαρακτηριστικά

Κύρια χαρακτηριστικά του JuniorWeb©:

 Το JuniorWEB © αποτελείται από ένα βασικό πακέτο και πρόσθετες ενότητες:
 • Module διεπαφής μισθοδοσίας
 • Moule Ροής εργασιών (αίτημα και ανάθεση δικαιολογητικών απουσίας/παρουσίας)
 • Module για εικονική ταυτοποίηση  (από PC Desktop με επαλήθευση).
 • Module ταυτοποίησης μέσω smartphone με ανίχνευση συντεταγμένων στους χάρτες της Google .
 • Διαχείριση δαπανών (ανεβάσμα αποδείξεων εξόδων προς έγκριση από τον προϊστάμενο).
 • Ενότητα διαχείρισης “Δραστηριότητες” .
 • Ενότητα διαχείρισης εταιρικών μαθημάτων / σεμιναρίων .
 • Μονάδα ελέγχου πρόσβασης “iAnviz” για επικοινωνία με τα ρολόγια
 • Ενότητα “Μητρώα προσώπου / θερμοκρασίας” .
 • Ενότητα “Μητρώο επισκεπτών” .
 • Ενότητα “Σχέδιο Εκκένωσης Έκτακτης Ανάγκης” (PEE) .
 • Ενότητα  “Green Pass” .
 • Ενότητα “Εισαγωγή πιστοποιητικών ασθενειών INPS”.

Βασικό πακέτο JuniorWEB

 • Το JuniorWEB© μπορεί να διαχειριστεί έως και 1000 εταιρείες με διαφορετικούς χρήστες κανόνων πρόσβασης.
 • Το λογισμικό JuniorWEB© λαμβάνει σε αυτόματη λειτουργία και σε πραγματικό χρόνο τα αρχεία παρουσίας (π.χ. W1C Pro και Facepass7 και άλλα) που συνδέονται μέσω LAN (TCP/IP) ή μέσω μόντεμ GPRS/3G και δρομολογητή. Οι συσκευές ωρομέτρησης στέλνουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σε μια δημόσια ή τοπική διεύθυνση IP. Σε περίπτωση σύνδεσης χρονικού ορίου, οι συσκευές μετατρέπονται σε λειτουργία εκτός σύνδεσης με απομνημόνευση παρουσιών. Όταν η σύνδεση ενεργοποιηθεί, οι συσκευές στέλνουν ξανά όλες τις εγγραφές που έχουν απομνημονευτεί σε λειτουργία εκτός σύνδεσης.
 • Πλεονεκτήματα της λύσης JuniorWEB©:
  1. Μπορείτε να διαχειριστείτε το JuniorWEB© από κάθε υπολογιστή στο Intranet ή μέσω σύνδεσης στο Internet. Χρειάζεστε μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης HTML πχ Chrome) 
  2. Η εφαρμογή είναι πάντα διαθέσιμη (ακόμα και από το σπίτι).
  3. Ο έλεγχος κωδικού πρόσβασης συστήματος έχει δημιουργηθεί δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια, ακολουθώντας τους κανονισμούς απορρήτου.
 • Για κάθε χρήστη μπορεί να ρυθμιστεί:
  1. η εκχώρηση δικαιωμάτων διαχειριστή συστήματος
  2. η εκχώρηση δικαιωμάτων προϊσταμένου / τμηματάρχη και η επιχειρησιακή μονάδα που θα είναι σε θέση να διαχειριστεί
  3. απλοί λογαριασμοί χρηστών / εργαζομένων
 • Το Μητρώο Εργαζομένων JuniorWEB© μπορεί να διαχειρίζεται τόσο από το προσωπικό όσο και από τον διευθυντή της απομακρυσμένης μονάδας. Μάλιστα, είναι δυνατό να αποδοθεί στον απομακρυσμένο διευθυντή γραφείου το δικαίωμα εισαγωγής / τροποποίησης / διαγραφής μόνο των υπαλλήλων που ανήκουν στην ομάδα του.
 • Διαχείριση γλωσσών: Το JuniorWEB© έχει εμπλουτιστεί με μια πολυγλωσσική πλατφόρμα, διαθέσιμη στα ελληνικά (GR), ιταλικά (ITA), αγγλικά (EN), γερμανικά (DE), γαλλικά (FR) και ουγγρικά (H).
 • Διαχείριση προγραμμάτων εργασίας: τα προγράμματα μπορεί να διαφέρουν ως προς: τον αριθμό των βαρδιών (καμία, για παράδειγμα διαχειριστές, μία για παράδειγμα στελέχη, ή δύο, τέσσερις ή περισσότερες βάρδιες την ημέρα), ανά τύπο ευελιξίας (ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία), ανά τύπο βάρδιας (π.χ. 24ωρες βάρδιες: πρωί, απόγευμα, βράδυ). Για τον υπολογισμό των ωρών εργασίας διαφοροποιημένες ανά τύπο π.χ. θεωρητικό ωράριο, συνηθισμένο ωράριο, ημέρες εργασίας, υπερωρίες, επιπλέον ώρες, επίδομα βάρδιας κ.λπ.
 • Η αυτόματη διαχείριση των βάρδιων μπορεί να γίνει με προφίλ, για παράδειγμα εβδομαδιαία ή περιοδικά γενικά. Είναι δυνατό να ανατεθούν πολλές βάρδιες την ίδια μέρα στον υπάλληλο που εργάζεται σε βάρδιες και το JuniorWEB© θα προσδιορίσει αυτόματα τη σωστή βάρδια με βάση τις πραγματικές κρατήσεις.
 • Η διαχείριση των ετήσιων Totalizers μπορεί να διαχειρίζεται τα υπόλοιπα, τις μεταφορές στο επόμενο έτος, τα προοδευτικά (αργιών που δεν εργάστηκαν, αργιών που εργάστηκαν, αδειών που λήφθηκαν, δεδουλευμένων, αδειών που υπολείπονται κ.λπ.). Με τη διαχείριση των Totalizers, έχοντας τα υπόλοιπα των απουσιών στο αρχείο, είναι δυνατή η πραγματοποίηση αξιολογήσεων χωρίς επεξεργασία εκκαθαριστικών.
 • Λόγοι απουσίας / παρουσίας: ο χρήστης μπορεί από το τερματικό (πχ W1 Pro) να εισάγει τους λόγους απουσίας / παρουσίας ανά ημέρα.
 • Διαχείριση ανωμαλιών: επιτρέπει στον χειριστή να ελέγχει μόνο υπαλλήλους με ανωμαλίες. Οι αρχικές σφραγίδες επισημαίνονται διαφορετικά από αυτές που εισάγει ο χειριστής.
 • Σχεδιασμός Παρουσίας προσωπικού στα διάφορα σημεία πώλησης / τμήματα / κέντρα κόστους: Το JuniorWeb© επιτρέπει στον υπεύθυνο του τμήματος να διαχειρίζεται τον προγραμματισμό των βαρδιών εργασίας του ίδιου του κέντρου κόστους. Το πρόγραμμα μπορεί να διαχειρίζεται για προκαθορισμένες ώρες / βάρδιες επιλέγοντας το καταλληλότερο για τον εργαζόμενο από μια λίστα ωρών. Είναι δυνατό να συσχετιστεί ένας κωδικός δραστηριότητας ή κέντρου κόστους με την προγραμματισμένη βάρδια στην οποία πρέπει να φορτωθούν οι ώρες εργασίας. Με τον προγραμματισμό των βαρδιών είναι δυνατός ο έλεγχος της συμμόρφωσης με τις εγγραφές που έκανε ο εργαζόμενος στην έρευνα προσέλευσης. Ο επικεφαλής της δομής μπορεί πάντα να ελέγχει την ανισορροπία μεταξύ των πραγματικών ωρών εργασίας και των ωρών που προβλέπονται ή προγραμματίζονται τόσο την ημέρα όσο και την περίοδο.
 • Αιτιολόγηση Προγραμματισμός: σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις προγραμματισμένες απουσίες (π.χ. αργίες / άδειες / ασθένεια), εάν η ενότητα προγραμμάτων εργασίας είναι ενεργοποιημένη και η “κατάσταση” του αιτήματος αιτιολόγησης (ζητήθηκε / εγκρίθηκε / απορρίφθηκε).
 • Αυτόματο Ημερολόγιο: Το JuniorWEB© σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε, για όλους εκείνους τους υπαλλήλους που δεν έχουν την υποχρέωση να σημειώσουν, ένα αυτόματο «ημερολόγιο» που δημιουργεί τις προγραμματισμένες (κανονικές) ημερήσιες ώρες. ο χειριστής, ο ίδιος ο εργαζόμενος, κοινοποιεί (μέσω της ενότητας ροής εργασιών) τυχόν εξαιρέσεις που συμπληρώνουν τη μηνιαία παρουσία / απουσίες.
 • Με το JuniorWEB©  μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις ώρες εργασίας του μεμονωμένου υπαλλήλου στον αντίστοιχο ιστότοπο / τμήμα / κόστος / δραστηριότητα στην οποία πράγματι εργάστηκε (έλεγχος διαχείρισης). Η ανάθεση γίνεται κατά τον υπολογισμό των ωρών παρουσίας. Το λογισμικό σάς επιτρέπει να ορίσετε πολλαπλά ενδιάμεσα επίπεδα συγκέντρωσης (π.χ. κέντρο κόστους, υποκατάστημα, τμήμα). Κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης, το λογισμικό ελέγχει την αντιστοιχία μεταξύ των ωρών παρουσίας που υπολογίζονται και των κωδικών δραστηριότητας που χρεώνονται, υπολογίζοντας και τις δύο ώρες στρογγυλοποιημένες με την παρουσία και τις δικαιολογημένες ώρες απουσίας. Είναι δυνατός ο υπολογισμός των ωρών εργασίας: στην πραγματικότητα κάθε ανιχνευτής έχει έναν κωδικό αναγνώρισης με τον οποίο είναι δυνατό να συσχετιστούν οι ημερήσιες ώρες εργασίας του υπαλλήλου.
 • Διαχείριση καντίνας: το λογισμικό παρακολούθησης JuniorWEB© επιτρέπει την κράτηση / κατανάλωση του γεύματος της εταιρείας τόσο πληκτρολογώντας τον κωδικό από το πληκτρολόγιο (π.χ. στο M7 / C2 Pro), όσο και με αυτόματη απόδοση του γεύματος που καταναλώθηκε (ελάχιστος αριθμός ωρών παρουσίας, παραμετροποιήσιμα δεδομένα). Το JuniorWEB© εκτυπώνει μια σειρά αναφορών με περίληψη της ημέρας και του μήνα, αναλυτικά ανά εργαζόμενο, τα συνολικά γεύματα και το ποσό €. Ελέγξτε στο τέλος του μήνα με τον υπεύθυνο της καντίνας και με τους ίδιους υπαλλήλους.
 • Διαχείριση Εταιρικών Μαθημάτων: η ενότητα για τη διαχείριση εταιρικών μαθημάτων σάς επιτρέπει να φορτώσετε πρώτα τα δεδομένα μαθημάτων με τους διάφορους τύπους, ορίζοντας μεταξύ άλλων την ημερομηνία διεξαγωγής του μαθήματος και την ημερομηνία ισχύος του ίδιου του μαθήματος. Στη συνέχεια δίνεται η δυνατότητα συνεργασίας υπαλλήλων που υποχρεούνται να παρακολουθήσουν κάθε μάθημα. Κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο λογισμικό JuniorWEB©, θα αναγράφονται τα μαθήματα που λήγουν και οι υπάλληλοι που πρέπει να το παρακολουθήσουν.
 • Διαχείριση Προγράμματος Εργασίας: για κάθε εργαζόμενο είναι δυνατή η διαχείριση ενός προγράμματος με αυτόματη ειδοποίηση σε XX ημέρες (η οποία μπορεί να παραμετροποιηθεί) πριν από την καταγεγραμμένη περίοδο (στοιχεία κύριου εργαζομένου στην ενότητα προθεσμιών).
 • Σχέδιο εκκένωσης έκτακτης ανάγκης (EEP): το σχέδιο έκτακτης ανάγκης και εκκένωσης (EEP) είναι ένα έγγραφο που πρέπει να ενσωματωθεί στο DVR και έχει μεγάλη σημασία για την αντιμετώπιση καταστάσεων κινδύνου. Το εταιρικό EEP παρέχει κατευθυντήριες γραμμές για τους εργαζόμενους, ώστε να γνωρίζουν ποια μέτρα πρέπει να λάβουν για να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε την απήχηση των παρευρισκομένων , με tablet/smartphone, σε έναν ή περισσότερους χώρους ασφάλειας προσωπικού από τους διευθυντές που έχει ορίσει η εταιρεία. Η διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης μπορεί επίσης να γίνει μέσω της ενότητας «Σημεία συλλογής», στις οποίες ειδικές συσκευές ώρας και παρουσίας (χρησιμοποιούνται μόνο για αυτόν τον τύπο δραστηριότητας), βρίσκονται σε ένα ή περισσότερα σημεία και διαχειρίζονται τη σφράγιση των παρευρισκομένων με σκοπό την τοποθέτηση προσωπικού σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
 • Όλες οι εκτυπώσεις μπορούν να εξαχθούν σε: pdf, word, excel.

Προαιρετικές ενότητες στο JuniorWEB©

 • Ενότητα LUL: Το JuniorWEB© έχει σχεδιαστεί για να προεκτείνει το αρχείο που θα σταλεί στο λογισμικό μισθοδοσίας (εάν είναι εσωτερικό) ή στον σύμβουλο εργασίας (εάν είναι εξωτερικός). Το λογισμικό παρακολούθησης JuniorWEB© μπορεί να διασυνδεθεί με οποιοδήποτε λογισμικό μισθοδοσίας.
 • Διαχείριση ροής εργασιών: η ενότητα διαχειρίζεται ολόκληρη τη διαδικασία που σχετίζεται με το αίτημα και την έγκριση των αιτιολογήσεων μεταξύ του τμήματος προσωπικού και των υπαλλήλων/διευθυντών. Η εφαρμογή επιτρέπει στους εργαζόμενους να:
 1. Πρόσβαση στη μηνιαία κάρτα σας (σφραγίδα και δικαιολογητικά).
 2. Πληκτρολογήστε τα αιτήματα για αργίες, άδειες, υπερωρίες για εξουσιοδότηση κ.λπ., τα οποία αποστέλλονται αυτόματα στους υπεύθυνους (επίσης με ειδοποίηση e-mail) για εξουσιοδότηση. Τα δικαιολογητικά (π.χ. αργίες, άδειες), αφού εγκριθούν, μπαίνουν αυτόματα στην κάρτα του υπαλλήλου. Ένα email επιβεβαίωσης έγκρισης / απόρριψης αποστέλλεται στον υπάλληλο. Η ενότητα απλοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία του τμήματος προσωπικού και μεταφέρει μεγαλύτερη αυτονομία στους υπαλλήλους και τους διευθυντές δομών.
 3. Κατεβάστε μισθοδοσία, CUD και άλλα προσωπικά έγγραφα από την ιδιωτική σας περιοχή. Όλες οι πράξεις (φόρτωση εγγράφων από την εταιρεία και λήψη των ίδιων από τον εργαζόμενο) καταγράφονται στο αρχείο καταγραφής και χρησιμεύουν για την απόδειξη, εντός των όρων του νόμου, της εκπλήρωσης (απόφαση 13/2012 Υπουργείο Εργασίας).
 4. Αίτημα και μεταφόρτωση εγγράφων εργαζομένων: ο διαχειριστής μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ζητήσει έγγραφα για υπαλλήλους, οι οποίοι, συνδέοντας τον λογαριασμό τους, μπορούν να τα ανεβάσουν στο σύστημα.
 • Εικονικό τερματικό (σταθερός υπολογιστής και smartphone): με αυτήν την ενότητα είναι δυνατό να διαχειριστείτε το ρολόι για όλα εκείνα τα απομακρυσμένα γραφεία όπου βρίσκονται λίγοι υπάλληλοι ή για υπαλλήλους εκτός έδρας που μπορούν να μετρούν με smartphone, όπως για Smart Working (εργασία από το σπίτι), ή για πλανόδιους υπαλλήλους (π.χ. τεχνικούς). Ο υπάλληλος, αφού συνδεθεί, δεν έχει παρά να πατήσει ένα κουμπί. Το σύστημα δημιουργεί αυτόματα την εγγραφή παρουσίας. Η ημερομηνία/ώρα που εντοπίστηκε είναι αυτή του διακομιστή (μη προσβάσιμη). Το σύστημα επαληθεύει ότι η διεύθυνση mac του υπολογιστή από τον οποίο πραγματοποιήθηκε η λειτουργία περιέχεται σε μια ενεργοποιημένη λίστα, για να αποτρέψει τη διεξαγωγή της σφράγισης, για παράδειγμα από το σπίτι. Για τους υπαλλήλους εκτός τοποθεσίας, που σφραγίζουν από smartphone (Android / Iphone), το σύστημα εντοπίζει συντεταγμένες GPS με συνδέσμους στους Χάρτες Google για έλεγχο θέσης GPS. Επιπλέον, με το σύστημα “GeoFence” είναι δυνατό να συσχετιστεί ο υπάλληλος με μία ή περισσότερες διευθύνσεις (εργοτάξια) και να επαληθευτεί ότι οι συντεταγμένες που βρέθηκαν προέρχονται από μία από τις συσχετισμένες “
 • Διαχείριση Αναφορών Εξόδων: η ενότητα διαχειρίζεται ολόκληρη τη διαδικασία που αφορά την αίτηση και την έγκριση των αναφορών δαπανών για ταξίδια μεταξύ του διευθυντή, των υπαλλήλων / στελεχών και του διοικητικού γραφείου προς τακτοποίηση. Η εφαρμογή επιτρέπει στους εργαζόμενους να:
 1. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας για να ανεβάσετε έξοδα που πραγματοποιήθηκαν για ταξίδια (περίοδος, προορισμός, περιγραφή ποσού). Επίσης, είναι δυνατή η μεταφόρτωση του σχετικού εγγράφου (π.χ. απόδειξη, απόδειξη), απευθείας από smartphone ή υπολογιστή (Τεκμηρίωση αναφοράς εξόδων αποστολής). Μετά τη μεταφόρτωσή τους, διαβιβάζονται στον διαχειριστή για έγκριση, με ειδοποιήσεις μέσω email.
 2. Αφού εξουσιοδοτηθούν από τον διευθυντή, αποστέλλονται αυτόματα στους διαχειριστές που μπορούν να εκτυπώσουν τις μηνιαίες αναφορές για κάθε εργαζόμενο, να τακτοποιήσουν τα έξοδα ή αυτόματα αυτά τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν μαζί με τις ώρες παρουσίας / απουσίας στο λογισμικό επεξεργασίας μισθοδοσίας (όπως μια αποζημίωση).
 3. Τα έγγραφα (αποδείξεις, αποδείξεις κ.λπ.), που σχετίζονται με εγκεκριμένες εκθέσεις δαπανών, μπορούν να ληφθούν αυτόματα (από την αποϋλοποίηση εκθέσεων δαπανών ) για να προετοιμαστούν τα ίδια τα έγγραφα για ηλεκτρονική αποθήκευση.
 • Διαχείριση δραστηριοτήτων: Η ενότητα αυτή επιτρέπει στον εργαζόμενο να καταγράφει, εκτός από την παρακολούθηση, τους κωδικούς εργασιακής δραστηριότητας (δραστηριότητες, διαδικασίες, παραγγελίες, κωδικούς πελατών, κωδικούς εργοταξίου κ.λπ.). Τα δεδομένα δραστηριότητας μπορούν να εισαχθούν είτε μέσω ανιχνευτών παρουσίας με πληκτρολόγιο (π.χ. FaceDeep 5), είτε από υπολογιστή ή smartphone (για χειριστές εκτός έδρας). Είναι δυνατό να συσχετιστεί μια «προεπιλεγμένη» δραστηριότητα σε κάθε εργαζόμενο, η οποία αποδίδεται αυτόματα σε αυτόν ακόμη και χωρίς να έχει εισαχθεί λόγω του W1 Pro ή του smartphone. Προστέθηκε λειτουργία προγραμματισμού δραστηριοτήτων από εργαζόμενο (σχεδιασμός δραστηριοτήτων).
 • IAnviz Access Control Management: διαχείριση ελέγχου πρόσβασης ενσωματωμένη απευθείας στο JuniorWEB©.
 1. Terminal Management: στην ενότητα τερματικών βρίσκουμε το τμήμα μητρώου (ID, περιγραφή, τύπος, εκχωρημένο χρώμα κ.λπ.) και το τμήμα διαμόρφωσης (αναγνωριστικό υπηρεσίας, χρόνος ενεργοποίησης ρελέ, ρελέ για προσβάσεις / ήχους κλήσης κ.λπ.).
 2. Διαχείριση χρονικών ζωνών: στον πίνακα χρονικών ζωνών, τα τερματικά ελέγχου πρόσβασης, που ορίστηκαν στην προηγούμενη ενότητα, συσχετίζονται με μια ώρα (από … έως …) που μπορεί να διαφοροποιηθεί για κάθε ημέρα της εβδομάδας (Δευτέρα – Κυριακή). Μπορείτε να ορίσετε και τις δύο ώρες για τις καθημερινές και τις ώρες για πρόσβαση στις αργίες (π.χ. διαχειριστές).
 3. Διαχείριση ομάδας: ο πίνακας ομάδων ορίζει για κάθε τερματικό ελέγχου πρόσβασης που έχει διαμορφωθεί προηγουμένως, τις συσχετισμένες ζώνες ώρας (τόσο τις καθημερινές όσο και τις ζώνες αργιών).
 4. Διακοπές: για κάθε τερματικό, που διαμορφώθηκε στον προηγούμενο πίνακα, συσχετίζονται οι ετήσιες αργίες.
 5. Διαχείριση πρόσβασης (βάση δεδομένων χρηστών): στη βάση δεδομένων χρηστών (ενότητα διαχείρισης πρόσβασης) η ομάδα ημερών και αργιών με τις σχετικές συσχετίσεις ορίζονται για κάθε διαμορφωμένη συσκευή (μη ενεργοποιημένη, πάντα ενεργοποιημένη ή σύμφωνα με τις ομάδες χρόνου που ορίζονται στον προηγούμενο πίνακα) .
 6. Ημερομηνία ισχύος: στη βάση δεδομένων των χρηστών (γενική ενότητα) είναι δυνατός ο καθορισμός ημερομηνιών εγκυρότητας στο σύστημα ελέγχου πρόσβασης από ….. έως …. (αντίστοιχα ημερομηνία στο πεδίο “Μίσθωση” και ημερομηνία στο “Λήξη σύμβασης πεδίο).
 7. Command Log: αρχείο καταγραφής εντολών και λειτουργιών που εκτελούνται από τον χειριστή σε κάθε συσκευή.
 8. Λίστα εξουσιοδοτήσεων: αντιστοίχιση των χρηστών που σχετίζονται με κάθε συσκευή με τις σχετικές ομάδες (ορισμός χρονικών περιοχών και ημερών της εβδομάδας, καθημερινές και αργίες).
 9. Λίστα πρόσβασης: λίστα χρηστών με χρόνο πρόσβασης στα διαμορφωμένα τερματικά, η λίστα μπορεί να φιλτραριστεί με διάφορες παραμέτρους (ημερομηνία, τερματικό, εταιρεία, υποκατάστημα, τμήμα, χρήστης, απαγόρευση πρόσβασης, εξουσιοδότηση πρόσβασης).
 10. Διαχείριση ειδοποιήσεων: αποστολή ειδοποιήσεων μέσω email για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο (μόνο έκδοση άδειας) ή αποστολή ειδοποίησης σε χρήστη (ή ομάδα χρηστών) στο κοινωνικό δίκτυο Telegram.
 11. Ήχοι κλήσης: η επιλογή αποτελεί μέρος της βασικής έκδοσης του λογισμικού διαχείρισης παρουσίας JuniorWEB©, αλλά υπάρχει επίσης και στην έκδοση ελέγχου πρόσβασης, εάν μία ή περισσότερες συσκευές πρέπει να προγραμματιστούν για να ενεργοποιούν ρελέ σε προκαθορισμένες εβδομαδιαίες ώρες.
 12. Παρακολούθηση Περιοχής: παρακολούθηση παρόντων / εξόδου ανά περιοχή, με στόχο την παρακολούθηση του αριθμού των παρόντων σε κάθε χώρο της κατασκευής και σε περίπτωση που, για κάθε στιγμή της ημέρας, έχει ξεπεραστεί το όριο επιτρεπόμενων ατόμων στη συγκεκριμένη περιοχή (αντι -μέτρα συνωστισμού, πρόληψη Covid19 ).
 • Εγγραφή επισκεπτών / εργαζομένων: το μητρώο επισκεπτών / υπαλλήλων βρίσκεται στην ενότητα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ => ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ (προς το παρόν μόνο στην έκδοση άδειας χρήσης). Επιτρέπει την απευθείας απόκτηση των δεδομένων που καταγράφονται από τους thermoscnners (πχ FaceDeep 5 IRT) από το JuniorWEB©. Σε περίπτωση μη φυσιολογικής ανίχνευσης θερμοκρασίας (> 37,5 °), μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια αυτόματη ειδοποίηση στέλνοντας ένα email στον υπεύθυνο με τα δεδομένα που εντοπίστηκαν (φωτογραφίες, θερμοκρασία κ.λπ.) ή να στείλετε ειδοποίηση στον χρήστη (ή ομάδα χρηστών) στο Telegram social . Η διαδικασία σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε, κατά την κρίση σας, μια σειρά από παραμέτρους απορρήτου:
 1. Μόνο η κατάσταση (κανονική τιμή / πυρετός) εμφανίζεται στην οθόνη του θερμοσαρωτή, χωρίς τη θερμοκρασία.
 2. μην αποθηκεύετε φωτογραφίες επισκεπτών / υπαλλήλων στη βάση δεδομένων
 3. μην αποθηκεύσετε τις καταγεγραμμένες τιμές θερμοκρασίας στη βάση δεδομένων (ή αποθηκεύστε μόνο τις τιμές πάνω από το όριο)
 4. διαγράψτε τις εγγραφές που έχουν περάσει και τις φωτογραφίες που έχουν εγγραφεί πέραν ενός δεδομένου αριθμού ωρών.

Με την πρόσβαση στο μητρώο βρίσκουμε τις δύο ενότητες: επισκέπτες και εργαζόμενοι:

 1. Επισκέπτες (άγνωστοι χρήστες), στο μενού ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ => ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ => ΠΡΟΣΩΠΟ / ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ => ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι: φωτογραφία, ημερομηνία/ώρα, θερμοκρασία, πρόσβαση (απαγορευμένη / εξουσιοδοτημένη), τερματικό, γραφείο.
 2. Εργαζόμενοι (προσδιορισμένοι χρήστες), στο μενού ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ => ΜΗΤΡΩΑ => ΠΡΟΣΩΠΟ / ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ => ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι: φωτογραφία, σήμα, όνομα/επώνυμο, ημερομηνία/ώρα, θερμοκρασία, πρόσβαση (απαγορευμένη / εξουσιοδοτημένη), τερματικό, γραφείο. Μόνο τα ρολόγια φορτώνονται αυτόματα (προαιρετικά) είτε στην κάρτα είτε στον πίνακα πρόσβασης.
 • Εγγραφή επισκεπτών: επιτρέπει τη μεταφόρτωση 2 κύριων προσωπικών δεδομένων, Στοιχεία Επικοινωνίας, είναι οι διαχειριστές της εταιρείας σε θέση να δέχονται τους διάφορους τύπους επισκεπτών (π.χ. αντιπρόσωποι, προμηθευτές κ.λπ.), είναι δυνατό να συσχετιστούν τα αντίστοιχα email τους με τον καθένα να στέλνει ειδοποίηση κάθε φορά που ο επισκέπτης έχει εγγραφεί στη ρεσεψιόν. Βάση δεδομένων αιτιολογίας: αυτοί είναι οι λόγοι που πρέπει να συσχετιστούν με τη μεμονωμένη επίσκεψη (π.χ. επίσκεψη αντιπροσώπου, επίσκεψη προμηθευτή, συντήρηση κ.λπ. …). Η φόρμα βρίσκεται στη διαδρομή ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ => ΕΓΓΡΑΦΕΣ => ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. Με την πρόσβαση στην επιλογή Εγγραφή επισκεπτών, ο ρεσεψιονίστ εισάγει τα στοιχεία του επισκέπτη, τα υποχρεωτικά στοιχεία είναι: επώνυμο / όνομα επισκέπτη, όνομα υπεύθυνου επικοινωνίας, λόγος, ημερομηνία / ώρα εισόδου και εξόδου. Όλα τα άλλα δεδομένα είναι προαιρετικά: εταιρεία στην οποία ανήκουν, email, τηλέφωνο, σήμα, σημειώσεις και έγγραφο ταυτοποίησης. Με την εισαγωγή της ημερομηνίας / ώρας εισόδου, τα δεδομένα καταγράφονται και αποστέλλεται αυτόματα μια ειδοποίηση μέσω e-mail στην υπεύθυνη επικοινωνίας με όλα τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί σχετικά με το ραντεβού της. Όταν ο επισκέπτης φεύγει, ο ρεσεψιονίστ εισάγει την ημερομηνία / ώρα εξόδου. Η εγγραφή έχει ολοκληρωθεί. Από τους επισκέπτες
 • Green Pass Management: η ενότητα επιτρέπει την ενοποίηση με την εφαρμογή J-C19 που είναι εγκατεστημένη στο τοτέμ GP-C19 , η οποία επιτρέπει την επαλήθευση του Green Pass (χωρίς αποθήκευση δεδομένων που σχετίζονται με το πιστοποιητικό εμβολιασμού). Η εφαρμογή J-C19 στέλνει στη μονάδα JuniorWEB Gren Pass: όνομα/επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, κατάσταση γενικού ιατρού, ημερομηνία και ώρα εγγραφής και η ίδια η ενότητα συνδυάζει τις σφραγίδες παρουσίας/πρόσβασης (σήμα, δακτυλικό αποτύπωμα, αναγνώριση προσώπου κ.λπ.) με την επαλήθευση του Green Pass και δημιουργεί ειδοποιήσεις (ταχυδρομείο, λίστα ανωμαλιών κ.λπ.) στους διαχειριστές στις ακόλουθες περιπτώσεις: παρουσία καταχώρισης χωρίς επικύρωση Gp, παρουσία εισόδου με μη έγκυρο Gp.
 • Διαχείριση πιστοποιητικών υγείας εισαγωγής: η ενότητα επιτρέπει την αυτόματη εισαγωγή αρχείων που λαμβάνονται μέσω Pec στην κάρτα του υπαλλήλου. Η εισαγωγή φορτώνεται αυτόματα: ο κωδικός υγείας για την υποδεικνυόμενη περίοδο και η ημερομηνία έκδοσης και ο αριθμός του πιστοποιητικού είναι ορατοί στο σχόλιο της ημέρας.

Λειτουργίες και εξοπλισμός

2022-08-26_12-03-32w

Βασισμένο στο WEB

2022-08-26_1d2-03-32

Άδεια χρήσης

2022d-08-26_12-03-32

Cloud (saas)

20e22-08-26_12-03-32

MySQL

ed

Ταυτοποίηση από smartphone

2022-08-26_12-0ds3-32

Google Maps GPS

2022-cx08-26_12-03-32

Πολυγλωσσικό (Ελληνικά)

Τεχνολογία

 • Εγγενές λογισμικό που βασίζεται στο Web
 • Βάση δεδομένων Mysql
 • Γλώσσα PHP
 • Responsive Web design (RWD )
 • Συμβατότητα με λειτουργικό σύστημα Windows (περιλαμβάνονται τα Windows10), Linux και Mac
 • Ενότητα LUL
 • Ενότητα ροής εργασιών
 • Εικονική εγγραφή παρουσίας από Mac Έλεγχος διεύθυνσης
 • Ρεκόρ προσέλευσης μέσω smartphone (Android / Apple) με επαλήθευση GPS
 • Ενότητα δραστηριότητας
 • Ενότητα μαθημάτων εταιρείας
 • Μη αυτόματες ρυθμίσεις ημερολογίου
 • Προσδιορισμός προφίλ χρηστών (Διαχειριστής, Διαχειριστής, Χρήστες)
 • Πολυγλωσσία
 • Καταγραφή συστήματος καταγραφής
 • Το JuniorWEB© είναι ένα λογισμικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα (Siae reg. 013075 της 28.12.2018).

Πακέτα

JuniorWEB 30L PLUSΜέχρι 30 εργαζομένους

time
 • Δημιουργία βάσης δεδομένων έως 30 εργαζόμενους.
 • Αγορά άδεια χρήσης λογισμικού.
 • 1 εταιρεία.
 • Διαχείριση κέντρων κόστους.
 • Ανίχνευση σε πραγματικό χρόνο.
 • Διαχείριση σταθερών και ευέλικτων χρονοδιαγραμμάτων.
 • Αυτόματη διαχείριση βάρδιων.
 • Εκτύπωση παρόντων και απόντων.
 • Μηνιαία εκτύπωση ωρών προσέλευσης και απουσιών.
 • Εξαγωγή δεδομένων σε Excel και pdf.

JuniorWEB 50L Μέχρι 50 εργαζομένους

time
 • Δημιουργία βάσης δεδομένων έως 50 εργαζόμενους.
 • Αγορά άδεια χρήσης λογισμικού.
 • 3 εταιρείες.
 • Διαχείριση κέντρων κόστους.
 • Ανίχνευση σε πραγματικό χρόνο.
 • Διαχείριση σταθερών και ευέλικτων χρονοδιαγραμμάτων.
 • Αυτόματη διαχείριση βάρδιων.
 • Εκτύπωση παρόντων και απόντων.
 • Μηνιαία εκτύπωση ωρών προσέλευσης και απουσιών.
 • Εξαγωγή δεδομένων σε Excel και pdf.

JuniorWEB 100L Μέχρι 100 εργαζομένους

time
 • Δημιουργία βάσης δεδομένων έως 100 εργαζόμενους.
 • Αγορά άδεια χρήσης λογισμικού.
 • 3 εταιρείες.
 • Διαχείριση κέντρων κόστους.
 • Ανίχνευση σε πραγματικό χρόνο.
 • Διαχείριση σταθερών και ευέλικτων χρονοδιαγραμμάτων.
 • Αυτόματη διαχείριση βάρδιων.
 • Εκτύπωση παρόντων και απόντων.
 • Μηνιαία εκτύπωση ωρών προσέλευσης και απουσιών.
 • Εξαγωγή δεδομένων σε Excel και pdf.

JuniorWEB Unlimited Απεριόριστος αριθμός εργαζομένων

time
 • Δημιουργία βάσης δεδομένων απεριόριστο αριθμό εργαζομένων.
 • Αγορά άδεια χρήσης λογισμικού.
 • 3 εταιρείες.
 • Διαχείριση κέντρων κόστους.
 • Ανίχνευση σε πραγματικό χρόνο.
 • Διαχείριση σταθερών και ευέλικτων χρονοδιαγραμμάτων.
 • Αυτόματη διαχείριση βάρδιων.
 • Εκτύπωση παρόντων και απόντων.
 • Μηνιαία εκτύπωση ωρών προσέλευσης και απουσιών.
 • Εξαγωγή δεδομένων σε Excel και pdf.

Εικόνες και Βίντεο παρουσίασης

Δοκιμάστε το JuniorWEB στην δική σας επιχείρηση και δείτε άμεσα αποτελέσματα!