Γράφουμε γι' αυτό που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας!

 Κείμενα για ιστοσελίδες

Θα φανταζόσασταν ένα βιβλίο, το οποίο θα είχε εξαιρετική σχεδίαση σε εξώφυλλο και οπισθόφυλλο, άριστη ποιότητα χαρτιού ή φανταστική τιμή, αλλά όλες οι σελίδες του θα ήταν άδειες; Ή ακόμα χειρότερα: τα κείμενα του να ήταν αντιγραφή από ένα άλλο διάσημο βιβλίο; Ή τα κείμενά του να μην έλεγαν απολύτως τίποτα ιδιαίτερο και ενδιαφέρον; Ακούγεται σαν αποτυχία…

Το ίδιο ισχύει και για μια ιστοσελίδα! Αν τα κείμενα που περιλαμβάνει, δεν είναι πρωτότυπα αλλά από αντιγραφή, ή αν είναι γεμάτα λάθη, ή ακόμα χειρότερα, αν είναι απλώς ελάχιστα, τότε ολόκληρη η σελίδα δεν έχει λόγο ύπαρξης!

Όχι μόνο οι μηχανές αναζήτησης δεν θα έχουν κάτι σημαντικό να “διαβάσουν” προκειμένου να το προβάλλουν, αλλά οι ίδιοι οι χρήστες που θα επισκέπτονται τη σελίδα δεν θα βρίσκουν κάτι χρήσιμο για να επιστρέψουν σε αυτή… Αυτό θα ήταν καταστροφικό για κάθε επιχείρηση!

Η κειμενογραφία για ιστοσελίδες έρχεται για να δώσει τη λύση!

Πρωτότυπα κείμενα για την ιστοσελίδα σας

Όπως είπαμε προηγουμένως είναι πολύ σημαντικό για την ιστοσελίδα σας να διαθέτει πρωτότυπα κείμενα (authority), που έχουν δημιουργηθεί από την αρχή αποκλειστικά για χρήση από εσάς. Η αντιγραφή κειμένων αυτούσιων είναι γεγονός ότι δεν βοηθά μια ιστοσελίδα για τη θέση της στις μηχανές αναζήτησης, καταλήγοντας να την υποβιβάζει σε πολλές περιπτώσεις! Εκείνο που κάνει τη διαφορά είναι όχι μόνο τα κείμενα της ιστοσελίδας σας να είναι SEO friendly, αλλά κυρίως να είναι πρωτότυπα και αυθεντικά.

Κατάλληλο ύφος για κάθε επιχείρηση 

Καμία επιχείρηση δεν είναι ίδια με την άλλη, ακόμα και αν διαθέτουν παρόμοιο target group. Το ύφος που πρέπει να έχουν τα κείμενα της ιστοσελίδας σας έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με το είδος των προϊόντων που εμπορεύεστε, αλλά και με βάση την εικόνα που εσείς θέλετε να διαμορφώσετε για τα προϊόντα σας. Η κειμενογραφία για ιστοσελίδες είναι ο βασικός τρόπος για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα, αφού μόνο με τα κατάλληλα κείμενα θα “χτίσετε” το προφίλ που πιστεύετε ότι σας ταιριάζει.

Ανανεώστε τα κείμενα στην ιστοσελίδα σας και ανακαλύψτε θεαματικά αποτέλεσμα!

Τα κείμενα σε μια ιστοσελίδα είναι δυναμικό στοιχείο. Αυτό σημαίνει ότι δεν αρκεί να κατασκευάσετε μια φορά και να τα αφήσετε εκεί… για πάντα! Είναι μεγάλης σημασίας να τα ανανεώνετε συχνά, προκειμένου να δίνετε διαρκώς στις μηχανές αναζήτησης, όπως και στο κοινό σας, να διαβάζουν ποιοτικό και ενημερωμένο υλικό.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάντως, αν δεν έχετε πρωτότυπα κείμενα με την κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας. Ακόμα κι αν έχετε website με κείμενα, αλλά είναι παλιά ή όχι τόσο σωστά γραμμένα, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να παρέμβετε, να τα τροποποιήσετε και στο τέλος, να απολαύσετε θεαματικά αποτελέσματα!

Ενδιαφέρεσαι για πρωτότυπα κείμενα για την ιστοσελίδα σου; Θέλεις να φτιάξεις το δικό σου στυλ στα κείμενα που περιγράφουν την επιχείρησή σου;