Γιατί να επιλέξω Woocommerce για την κατασκευή eshop;

Ο Αϊνστάιν είχε πει κάποτε: “Ό,τι είναι σωστό δεν είναι πάντα δημοφιλές και ό,τι είναι δημοφιλές δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα σωστό”!

Το WooCommerce συνεχίζει να εξελίσσεται δραματικά. Όλο και περισσότερα είναι τα online καταστήματα που επιλέγουν να εξελιχθούν ως Eshop με Woocommerce για την επιχείρησή τους, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους σε μια ισχυρή όσο και απλή βάση δεδομένων που φαίνεται ότι πραγματικά ευνοεί τις διαδικτυακές πωλήσεις σε όλα τα επίπεδα! Πολλά επιχειρήματα υποστηρίζουν το παραπάνω, γι’ αυτό ας ρίξουμε μια πιο αναλυτική ματιά στα πλεονεκτήματα που εμφανίζει η κατασκευή eshop με Woocommerce!

Είναι πιο εύκολο να χειριστείτε το WOOCOMMERCE ακόμα κι αν δεν έχετε πείρα!

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πλατφόρμες, η φύση της ανάπτυξης του WordPress WooCommerce είναι τέτοια που σήμερα πολλοί άνθρωποι μπορούν να ανταποκριθούν στη διαχείρισή του. Φυσικά μπορεί να μην διαθέτουν ακριβώς την πείρα που χρειάζεται. Αλλά έχουν συνολικά το υπόβαθρο για να διαχειριστούν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με WooCommerce. Αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα έτσι, όταν πρόκειται για άλλα plug-ins ηλεκτρονικού εμπορίου για WordPress, ή ακόμα και για άλλες λύσεις ανοιχτού κώδικα.

Αναπτύσσοντας την πλατφόρμα Woocommerce για το κατάστημα Χρώμα και Τέχνη, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης απέκτησαν, ύστερα από σύντομη εκπαίδευση από την Easycomtech, έναν εύκολο τρόπο για να εισάγουν τα προϊόντα τους στο eshop! Έλυσαν έτσι ένα πρόβλημα που τους ταλαιπώρησε με τις προηγούμενες πλατφόρμες διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος!

Ιδανική πλατφόρμα και για πώληση B2B!

Πολλές επιχειρήσεις και online καταστήματα χονδρικής πώλησης αναζητούν καινοτόμες λύσεις για τους πελάτες τους. Η κατασκευή eshop με WooCommerce για B2B επιχειρήσεις αποτελεί μια εξαιρετική λύση, αφού προσφέρει πολλές δυνατότητες, ειδικά διαμορφωμένες για καταστήματα χονδρικής πώλησης!

Πλατφόρμες Woocommerce που έχουν εφαρμοστεί σε online καταστήματα επιτρέπουν μαζική προσθήκη στο καλάθι σε έως και 2,000 προϊόντα ανά λεπτό! Αποδεικνύοντας ότι πρόκειται ότι καλύπτει όλες τις υψηλές προδιαγραφές που θέτει ένας επαγγελματίας από την ιστοσελίδα του.

Στην Easycomtech έχουμε εφαρμόσει την πλατφόρμα WooCommerce σε αρκετές περιπτώσεις online καταστημάτων χονδρικής, όπως για παράδειγμα στο κατάστημα με είδη οικιακής χρήσης ΑΝΚΟ ή για την εταιρία SKGECOSHOP που πουλά χονδρικής οικολογικά βιοδιασπώμενα είδη εστίας. Με το WordPress Woocommerce κατηγοριοποιήσαμε τους πελάτες χονδρικής, προκειμένου η κάθε περίπτωση να βλέπει ακριβώς τις τιμές που την ενδιαφέρει.

Γιατί να επιλέξω Woocommerce για την κατασκευή eshop;

Γιατί Woocommerce σε σχέση με άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικής πώλησης

To Shopify διαθέτει 70 πύλες πληρωμής, ενώ το Big Commerce περίπου τις μισές. Την ίδια στιγμή το WooCommerce έρχεται πρώτο με περισσότερες από 140 πύλες πληρωμών για να ενισχύσει τις διαδικτυακές σας πωλήσεις.

Καλύτερη απόδοση για τις μηχανές αναζήτησης SEO

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας Woocommerce για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization) αποτελεί ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα του Woocommerce σε σχέση με τις αντίστοιχες πλατφόρμες φιλοξενίας για shop!

Παρόλο που η ταχύτητα και η απόδοση αποτελούν ένα πιθανό πλεονέκτημα για το Shopify ή άλλες πλατφόρμες διαδικτυακής πώλησης, η ικανότητα να φτάνουν μακριά όσον αφορά τη βελτιστοποίηση στις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιείτε, είναι περιορισμένη. Κάτι που δεν ισχύει με το Woocommerce, που είναι σχεδιασμένο με βελτιστοποιημένη βάση για τις λέξεις κλειδιά του αντικειμένου σας!

Χωρίς να αναφέρουμε καν όλες τις επιπλέον δυνατότητες SEO που προσφέρει το WooCommerce, επειδή απλώς αποτελεί κορυφαία WordPress έκδοση για online πωλήσεις!

Σίγουρα πρέπει να ελέγξετε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες για την κατασκευή eshop της επιχείρησής σας. Ωστόσο, η αναζήτησή σας πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από την ιστοσελίδα σας!

Γιατί να επιλέξω Woocommerce για την κατασκευή eshop;

Το Woocommerce γνωρίζει ότι οι σελίδες Ecommerce (ηλεκτρονικά καταστήματα) δεν είναι όλες ίδιες!

Όταν αρχίζετε να μιλάτε στους ανθρώπους για το πώς θέλουν να βγάλουν χρήματα από το διαδίκτυο, δεν είναι όλοι ότι πουλούν μπλουζάκια! Ορισμένοι πωλούν υπηρεσίες subscription. Άλλοι πωλούν φυσικά εμπορεύματα. Ορισμένοι πωλούν ψηφιακή πρόσβαση σε μέσα ή λήψεις. Άλλοι διαχειρίζονται τοποθεσίες προσχώρησης ή εκτελούν online μαθήματα.

Το WooCommerce υποστηρίζει όλα αυτά! Κάθε επιλογή σε είδος πώλησης. Και αυτό δεν ισχύει με κάθε άλλη πλατφόρμα εκεί έξω. Πολλές από τις παλαιότερες πλατφόρμες κατασκευάζονται ειδικά για φυσικά προϊόντα με ορισμένες παραλλαγές (όπως t-shirts), περιμένοντας να τους στείλετε υλικό. Αν όμως επιχειρήσετε να διαμορφώσετε σελίδες ή να παρέμβετε στη διαμόρφωσή τους, τότε απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις που μπλέκουν τα πράγματα…

Επιτρέπει περιεχόμενο που φέρνει πωλήσεις!

Αν είστε άτομο που “τρέχει” ένα online κατάστημα, ξέρετε πόσο σημαντικό είναι το περιεχόμενο για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας! Πρέπει να γράφετε άρθρα περισσότερο από όσο πιστεύατε ότι θα χρειαζόταν, επειδή πολύ απλά οι “ιστορίες πουλάνε προϊόντα”. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε ένα blog ή έναν ιστότοπο περιεχομένου. Σε αντίθεση με τις περισσότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, το Woocommerce προσφέρει πανεύκολα τη δημιουργία blog για την τακτική προσθήκη άρθρων και τη συγγραφή κειμένων που θα ανεβάσουν την αξιοπιστία του eshop σας!

Γιατί να επιλέξω Woocommerce για την κατασκευή eshop;

Woocommerce σημαίνει δυνατότητα για πολλαπλές επεκτάσεις!

Όταν ξεκινάτε να ψάχνετε σε κάθε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ecommerce, εκείνο που θέλετε είναι ευκολία χρήσης και πολλές πρόσθετες δυνατότητες! Δυνατότητα να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε επεκτάσεις που θα εμπλουτίσουν το eshop σας και να τα προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες του eshop σας! Ο συνολικός αριθμός των διαθέσιμων επεκτάσεων για το WooCommerce είναι δύσκολο να υπολογιστεί αλλά είναι πολύ μεγαλύτερο από πολλές άλλες πλατφόρμες εκεί έξω!

Με την εισαγωγή ειδικής επέκτασης στην εταιρία Decorama, η μαζική εισαγωγή προϊόντων σε μεγάλο αριθμό έγινε απλή και εύκολη διαδικασία, διευκολύνοντας την καθημερινότητα της επιχείρησης.

Το WooCommerce μπορεί να εξελίσσεται. Γι’ αυτό χρειάζεται σίγουρα αρκετή δουλειά. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που το έχουν κάνει και ξέρουν τον τρόπο!

Πότε πρέπει να επιλέξω το Woocommerce?

Ενώ η απάντηση μπορεί πάντα να είναι “εξαρτάται”, οι παρακάτω λόγοι εξηγούν γιατί να επιλέξω Woocommerce για την κατασκευή eshop;

  • Αν θέλετε κάτι όσο φθηνότερο γίνεται. Και σε αυτή την περίπτωση, το WooCommerce είναι δωρεάν! Ακόμη και η πύλη Stripe ή Paypal είναι δωρεάν. Έτσι, στην ουσία θα ξοδέψετε μόνο το χρόνο σας, διαμορφώνοντας τον ιστότοπό σας χωρίς να πληρώσετε για τίποτα άλλο. Δεν θα πάρετε όλα τα φανταχτερά επιπλέον εργαλεία από τις επεκτάσεις premium, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε δωρεάν!
  • Αν θέλετε να ελέγξετε τα πάντα. Μερικοί άνθρωποι δεν ανησυχούν για τα χρήματα που θα διαθέσουν, αλλά θέλουν να έχουν σφιχτό έλεγχο σε κάθε πτυχή του site τους. Το WooCommerce σας δίνει αυτό το πλεονέκτημα γιατί μπορείτε να επιλέξετε κάθε χαρακτηριστικό που πρέπει να συμπεριλάβετε, κάθε ρύθμιση για να διαμορφώσετε και τις ακριβείς λεπτομέρειες της προσέγγισης για τη φιλοξενία του eshop σας.
  • Αν έχετε μοναδικές ανάγκες για τον ιστότοπό σας! Όταν θέλετε κάτι μοναδικό -είτε πρέπει να το αναπτύξετε, είτε απλά να διαμορφώσετε μια πρωτότυπη κατάσταση- το WooCommerce σας δίνει τις καλύτερες πιθανότητες να το αποκτήσετε! Μπορεί να σας κοστίσει λίγο παραπάνω, αλλά δεν υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε εάν θέλετε να προσφέρετε μια συγκεκριμένη εμπειρία για τους αγοραστές σας.
  • Αν δεν θέλετε να ανακαλύψετε ξανά τον τροχό! Υπάρχουν χιλιάδες θέματα και plugins για το WooCommerce από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε – τα οποία έχουν ήδη δοκιμαστεί από άλλους τόπους. Όταν δεν αισθάνεστε ότι είστε “πειραματόζωο” με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, το WooCommerce είναι σχεδόν η καλύτερη επιλογή που έχετε!
  • Αξιολογείτε και φροντίζετε για την υποδομή του ιστότοπού σας. Η δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας εταιρεία φιλοξενίας, τη δική σας συμφωνία στήριξης και τη δική σας ομάδα για να διαχειριστείτε για την ανάπτυξη του online καταστήματός σας είναι ένας μεγάλος λόγος για να επιλέξετε το WooCommerce!
  • Αν θέλετε τα πάντα από μια πλατφόρμα για το eshop σας! Όταν έχετε πολλά που θέλετε να κάνετε, τότε βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα που θα υποστηρίξει όλα τα μελλοντικά σας σχέδια είναι έτοιμη να ανταποκριθεί. Και αυτό είναι που κάνει την επιλογή WooCommerce να έχει πραγματικό νόημα!

Μάθετε περισσότερα

Έχετε απορίες για το Woocommerce; Ενδιαφέρεστε για κατασκευή eshop με Woocommerce και χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες;

Επικοινωνήστε σήμερα με την Easycomtech και μάθετε τα πάντα για τις μοναδικές δυνατότητες του Woocommerce που θα απογειώσει την online επιχείρησή σας!