Κειμενογραφία για επιχειρήσεις & eshop

Κειμενογράφος – Copywriter για ιστοσελίδες & eshop

Ιστοσελίδα χωρίς περιεχόμενο… είναι φαγητό χωρίς αλάτι!

Απογείωσε την κυκλοφορία της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο, διαθέτοντας το σωστό περιεχόμενο! Με τις υπηρεσίες για την επαγγελματική κειμενογραφία και την επιμέλεια των κειμένων της ιστοσελίδας σας μπορείτε να αποκτήσετε ένα πλήρως seo optimized περιεχόμενο που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε!

Είναι σημαντικό να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες κειμενογράφους, καθώς η μελετημένη και εύστοχη συγγραφή κειμένων για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ή του eshop σας, κάνει σίγουρα τη μεγάλη διαφορά στον μεγάλο ανταγωνισμό, δίνοντάς της την απαραίτητη ώθηση για να προβληθεί το έργο σας στο διαδίκτυο!

Η επαγγελματική κειμενογραφία:

  1. χτίζει και βελτιστοποιεί συνεχώς τη δυναμική της παρουσία στις μηχανές αναζήτησης (SEO)
  2. βοηθά τους πελάτες να βρουν αυτό που ψάχνουν πιο εύκολα και κατανοητά χωρίς παρεξηγήσεις
  3. επενδύει σε διαφημιστικό ύφος και έλκει τους χρήστες να αγοράσουν εδραιώνοντας διαδικτυακά την επιχείρησή σας στο χώρο που δραστηριοποιείται
Επαγγελματική κειμενογραφία

Πως δουλεύει η διαδικασία του copywriting;

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί η επαγγελματική κειμενογραφία:

  1. διεξαγωγή έρευνας SEO των keywords πάνω στο αντικείμενο της επιχείρησής σας
  2. έλεγχος ανταγωνισμού
  3. μελέτη των σύγχρονων τάσεων στις μηχανές αναζήτησης
  4. ορισμός του target group που σας ενδιαφέρει
  5. οργάνωση στόχευσης και ύφους πρέπει να ακολουθήσουμε

Σας φέρνουμε στην κορυφή και… φροντίζουμε να παραμείνετε εκεί!

Θέτουμε στην κορυφή την ανάγκη για διαρκή βελτίωση και πρωτοπορία, παρέχοντας δυνατότητα για συνεχή ανανέωση και επιμέλεια του περιεχομένου της ιστοσελίδα σας. Με τη συγγραφή κειμένων επιμένουμε ώστε η διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής σας να εξελίσσεται πάντα για να παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού! Ο δυναμικός χαρακτήρας του διαδικτύου απαιτεί από την πλευρά της ιστοσελίδας να παραμένει ενεργή σαν ζωντανός οργανισμός!

SEO-copywriting

Γιατί να απευθυνθώ σε κειμενογράφο;

Είναι βέβαιο ότι γνωρίζετε τέλεια το αντικείμενο της επιχείρησής σας! Δεν είναι όμως βέβαιο ότι ξέρετε να μιλήσετε σωστά γι’ αυτό όταν βρεθείτε μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή και πρέπει να περιγράψετε τι κάνετε και γιατί πρέπει να σας προτιμήσουν!

Αυτό συμβαίνει γιατί η συγγραφή κειμένων σε ιστοσελίδα δεν αφορά απλώς τεχνικές πληροφορίες του αντικειμένου σας. Κυρίως πρέπει να εξασφαλίζει φιλικό περιεχόμενο για τις μηχανές αναζήτησης, ελκυστικό ύφος που θα προσελκύσει το target group που στοχεύετε και σωστή δομή κειμένου χωρίς λάθη!

Σωστό περιεχόμενο σημαίνει περισσότερος χρόνος & χρήμα για κάθε eshop!

Ο κειμενογράφος διαμορφώνει το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, ώστε να είναι φιλικό για τις μηχανές αναζήτησης. Προσαρμόζοντας τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά σε ένα πρωτότυπο και αυθεντικό κείμενο, γνωρίζει τον τρόπο να προσεγγίζει στο κοινό σας με επιτυχία!

Επαγγελματική κειμενογραφία

Γεγονός: τα κείμενα βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης SEO!

Χρησιμοποιώντας σωστές λέξεις κλειδιά – keywords με τον κατάλληλο τρόπο, αναπτύσσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε οι να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης! Με πιο απλά λόγια: προσαρμόζουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας έτσι ώστε να επιλέγεται από τις μηχανές αναζήτησης σε σχέση με τον ανταγωνιστών σας και να εμφανίζεται σε ψηλότερη θέση στα αποτελέσματα της Google! Διαμορφώνουμε την ιστοσελίδα σας ευκολότερα ανιχνεύσιμη από τις μηχανές αναζήτησης, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα από τους χρήστες.

seo

Βρεθείτε μπροστά σε κάθε επισκέπτη που αναζητά αυτό που προσφέρετε ακολουθώντας το σίγουρο, σταθερό, πρωτοποριακό και οικονομικό δρόμο του SEO Copywriting!

Στη συγγραφή κειμένων για ιστοσελίδα περιλαμβάνονται:

Xάρτης ιστοσελίδας

Xάρτης ιστοσελίδας

Χάρτης ιστοσελίδας με κείμενα για τα περιεχόμενα, τις ενότητες, τις σελίδες που θα συμπεριληφθούν, κάθε είδους περιεχόμενο που θα βοηθήσει τους επισκέπτες σας να περιηγηθούν σωστά και με άνεση στην ιστοσελίδα σας. Σκοπός ενός χάρτη με ενημερωμένο περιεχόμενο είναι να διευκολύνει την περιήγηση κάθε επισκέπτη, κάνοντάς τον να βρει αυτό που ψάχνει εύκολα, χωρίς μπερδέματα! Δώστε στους πελάτες σας σαφείς και επαρκείς οδηγίες γι’ αυτό που θα βρουν στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και κάντε τους να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά! Ιδιαίτερα σημαντική δυνατότητα για apps & eshop που διαθέτουν επισκέψεις από κινητό.

Ιδανικό Προσχέδιο

Ιδανικό Προσχέδιο

Βρίσκουμε το σωστό ύφος για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας! Προετοιμάζουμε και προτείνουμε σχέδια σύμφωνα με το ύφος και τις ανάγκες του εταιρικού προφίλ σας. Εφαρμόζουμε προσεκτική μελέτη, καταλήγουμε στο προσχέδιο με βάση το οποίο θα δημιουργηθεί το ανάλογο περιεχόμενο, σας προτείνουμε την ιδανική βάση για να αναπτύξετε τη διαδικτυακή σας παρουσία. Εντοπίζουμε το κατάλληλο ύφος που σας ταιριάζει προκειμένου να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό στην κατασκευή του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας!

Σύνταξη νέων κειμένων

Σύνταξη νέων κειμένων

Αναλαμβάνουμε συγγραφή κειμένων και περιεχομένου για ιστοσελίδες ή eshops, γράφοντας όλο το περιεχόμενο από την αρχή, κάνοντας διορθώσεις στο υπάρχον ή συνδυασμό των δύο καταστάσεων! Καλύπτουμε ένα ευρύ πεδίο αντικειμένων, αναπτύσσονται όλα τα γραπτά είδη λόγου που απαιτούνται, ύστερα από έρευνα για τις λέξεις κλειδιά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου digital marketing. Όλα τα κείμενα των κειμενογράφων της EasyComTech είναι προϊόντα έρευνας και ειδικών τεχνικών γνώσεων για την επίτευξη ιδανικού επαγγελματικού αποτελέσματος!

Επιμέλεια και διαρκής αναβάθμιση κειμένων!

Επιμέλεια και διαρκής αναβάθμιση κειμένων!

Επαγγελματική κειμενογραφία από την EasyComTech σημαίνει διαρκής εργασία πάνω στο κείμενο και το περιεχόμενου που σας έχουμε παραδώσει, ακόμα και μετά την παράδοση κάθε έργου. Προσφέρουμε τη μοναδική δυνατότητα συνεχούς επιμέλειας των κειμένων σας, ανανεώνοντας το υλικό της ιστοσελίδας σας με  αναβαθμίσεις που θα το βελτιώσουν και θα το διατηρήσουν «ζωντανό» απέναντι σε κάθε απαίτηση! Δεν σας οδηγούμε απλώς στην κορυφή, αλλά φροντίζουμε να παραμείνετε εκεί με περιεχόμενο που θα έλκει διαρκώς του χρήστες γι’ αυτό που προσφέρετε και θα εξελίσσεται συνέχεια!

Μετάφραση κειμένων

Μετάφραση κειμένων

Σύγχρονο digital marketing και κατασκευή ιστοσελίδας επιβάλλουν την επικοινωνία και διάδοση ενός περιεχομένου σε όλες τις γλώσσες! Γι’ αυτό κι εσείς… μην περιορίζεστε! Απολαύστε επαγγελματική κειμενογραφία για την ιστοσελίδα σας σε όλες τις διαδεδομένες γλώσσες από εξειδικευμένους συνεργάτες του τμήματος κειμενογραφίας της EasyComTech και απογειώστε την παρουσία της ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο. “Μιλήστε” τη γλώσσα των πελατών σας, όποια κι αν είναι αυτή!

Ακρίβεια χρόνου παράδοσης

Ακρίβεια χρόνου παράδοσης

Παραδίδουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδα σας πλήρως ελεγμένο και διαμορφωμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τους σκοπούς που έχουμε θέσει μαζί από την αρχή. Εγγυόμαστε για την υψηλή ποιότητα και την πρωτοτυπία των κειμένων μας εξασφαλίζοντας την παράδοση ενός περιεχομένου που θα εκτοξεύσει τη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής σας! Επαγγελματική κειμενογραφία EasyComTech και ξεχωρίστε με τον ιδανικό περιεχόμενο από τον ανταγωνισμό, κάνοντας την… ποιοτική διαφορά από τους άλλους!

0
12 χρόνια επιτυχιών
0
Project
0
Καφέδες

Συνδεθείτε κατευθείαν με το κοινό σας αποκτώντας το σωστό περιεχόμενο!