Σημαντικές συμβουλές και “κόλπα” για το Facebook που πρέπει να ξέρετε...
Μάϊος 14, 2015

Σημαντικές συμβουλές και “κόλπα” για το Facebook που πρέπει να ξέρετε…

Το Facebook αποτελεί σήμερα το πλέον δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η χρήση του οποίου εμπεριέχει αρκετά μυστικά και κόλπα, που μπορείτε να δοκιμάσετε στο προσωπικό σας προφίλ.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών είναι “εθισμένοι” σήμερα στη χρήση του FB, το οποίο απαρριθμεί εκατομμύρια χρήστες σήμερα. Δυστυχώς, μία μεγάλη μερίδα των χρηστών του αγνοεί βασικές λειτουργίες του, αλλά και ενδιαφέρουσες εφαρμογές που προσφέρει.

Αν είστε και εσείς νέος χρήσης του Facebook δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια… Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων EasyComTech σε μια σύντομη παρουσίαση παρακάτω σας προτέινει τρόπους να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες που σας προσφέρονται και να αναμορφώσετε πλήρως το προφίλ σας, με αποτελέσματα που θα αποτελέσουν αντικείμενο θαυμασμού για φίλους και γνωστούς σας.

Επιλέξτε να φαίνεστε online μόνο σε φίλους που εσείς επιλέγετε.

Το chat στο Facebook είναι ένα από τα πλέον cool, αλλά και χρήσιμα χαρακτηριστικά του. Μία εύλογη όμως ανησυχία πολλών χρηστών είναι το πως θα μπορέσουν να θέσουν ένα όριο στον αριθμό των ατόμων με τα οποία συνομιλούν κάθε φορά που κάνουν log in. Είναι βέβαιο ότι ένας μέσος χρήστης, που έχει περιορισμένο χρόνο, ζώντας στους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης πραγματικότητας, δεν έχει την πολυτέλεια να συνομιλεί κάθε φορά με όλους όσους είναι online. Αυτό που πολλοί χρήστες αγνοούν είναι ότι ο καθένας έχει τη δυνατότητα να εμφανίζεται online μόνο σε όσους ο ίδιος επιλέγει.

Να ο τρόπος για να το επιτύχετε.

Πηγαίνετε στο “Chat” κάτω δεξία στη σελίδα σας και μετά κάντε κλικ στο εικονίδιο ”Ρυθμίσεις” . Στη συνέχεια επιλέξτε ρυθμίσεις για προχωρημένους (Advanced Chat Settings). Ένα παράθυρο θα εμφανιστεί που θα σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε σε ποιους φίλους σας θέλετε να στερήσετε τη δυνατότητα να βλέπουν ότι είστε online. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε πάντα “αόρατοι” για αυτές τις επαφές σας.

Το εφέ με τους μαγικούς κύκλους:

Αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά εφέ του FB. H διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Δοκιμάστε το. Για να το προσθέσετε στη σελίδα σας πατήστε πάνω βελάκι δύο φορές, κάτω βελάκι δύο φορές, αριστερό, δεξί, αριστερό, δεξί, Β, Α, Enter, πάνω βελάκι, κάτω βελάκι. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη δοκιμάστε να φορτώσετε πάλι τη σελίδα σας, πατώντας F5 και επαναλάβετε τη διαδικασία.

Ανεβάστε γρήγορα φωτογραφίες με την εφαρμογή Picasa :

Το να ανεβάζει κανείς τις φωτογραφίες του με μία εναλλακτική και εύκολη εφαρμογή είναι πρόκληση. Με το Picasa η επιθυμία αυτή γίνεται πραγματικότητα, καθώς η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην οργάνωση και την ανταλλαγή φωτογραφιών από διάφορες περιστάσεις, όπως reunions και πάρτυ. Διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών χαρακτηριστικών.

Για παράδειγμα ένα από αυτά είναι ότι δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να ανεβάζει φωτογραφίες κατευθείαν στο λογαριασμό του στο FB. Να πως μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία version του Picasa.
Όταν η εγκατάσταση ολοκληρωθεί για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή πατήστε εδώ Στη συνέχεια προσθέστε το νέο εικονίδιο του FB στην εφαμογή. Αυτό ήταν, τώρα μπορείτε να ανεβάζετε και να ανταλλάσσετε φωτογραφίες με το Picasa.

Κάντε την αναζήτηση άλλων χρηστών πιο εύκολη και αποτελεσματική:

Έχει τύχει να ψάχνετε gια κάποιον στο Facebook με μεγάλη δυσκολία; Αν ναί τότε ίσως θα βοηθούσε αν δοκιμάζατε το Search Box στις αναζητήσεις σας. Το Search Box είναι ένα σημαντικό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε παλιούς φίλους, οργανισμούς, διασημότητες ή ακόμα και το αγαπημένο σας συγκρότημα εύκολα και γρήγορα.

Σχετικά Άρθρα

Τα 14 κρίσιμης σημασίας τεχνολογικά συστατικά για ένα επιτυχημένο e-shop
Ιούνιος 19, 2015
9 βήματα για ασφαλής αγορές Online
Μάϊος 2, 2015