Θέλεις τεχνική υποστήριξη για κάθε απρόοπτο με την ωρομέτρηση προσωπικού;
crosschexlogo

Με την απόκτηση συστήματος για την Ωρομέτρηση Προσωπικού από την EasyComTech, οι δυνατότητες αυξάνονται ακόμα περισσότερο.

Ενεργοποιήστε σήμερα τη δυνατότητα για απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη με ετήσια σύμβαση από 240 € / έτος για μέχρι και 10 εργαζόμενους! Ενισχύστε την επιχείρησή σας με τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη που χρειάζεται για να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά απέναντι σε κάθε ανάγκη.

Μιλήστε με τους ειδικούς του CrossChex!

Διαθέτοντας άριστη τεχνογνωσία πάνω στο λογισμικό για ωρομέτρηση προσωπικού CrossChex, είμαστε σε θέση να παρέχουμε την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας.

Με το τεχνικό team της EasyComTech στο πλευρό σας μπορείτε πλέον να απαλλαγείτε από το άγχος που προκαλούν τυχόν απρόοπτα ή παραλείψεις στη διάρκεια της χρήσης του τερματικού ωρομέτρησης.

Μόλις μια κλήση αρκεί για να αναλάβουμε εμείς και να βρούμε αξιόπιστα και αποτελεσματικά τη λύση σε οποιοδήποτε ξαφνικό πρόβλημα μπορεί να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία ωρομέτρησης προσωπικού και καταγραφής παρουσίας εργαζομένων χρησιμοποιείται στην επιχείρησή σας.

 Άμεση επικοινωνία

Αποτελεσματικό Service

Λύση για κάθε πρόβλημα

 Σίγουρο Αποτέλεσμα

Τεχνική υποστήριξη για Ωρομέτρηση Προσωπικού από την Easycomtech!