Προηγμένο τερματικό FaceDeep 5 αναγνώρισης προσώπου με 2 κάμερες για την ταυτοποίηση με ή χωρίς μάσκα

FaceDeep 5

Το FaceDeep 5 είναι ένα νέο τερματικό αναγνώρισης προσώπου που βασίζεται σε AI, εξοπλισμένο με CPU δύο πυρήνων βασισμένο σε Linux και τον τελευταίο αλγόριθμο βαθιάς μάθησης BioNANO®.
Συνδυάζεται με την τεχνολογία πολυφασματικής απεικόνισης μέσω κάμερας υπέρυθρου φωτός και κάμερας ορατού φωτός για τη διασφάλιση της πιο αξιόπιστης λειτουργίας ανίχνευσης προσώπων.
Η τεχνολογία Dual Camera της Anviz επιτρέπει την αναγνώριση προσώπων υπερύθρα και οπτικά με μοναδικό αλγόριθμο βαθιάς μάθησης για την επίτευξη της υψηλής ακρίβειας και την αναγνώριση ψεύτικων προσώπων από φωτογραφίες ή εικόνες.
Με την επαλήθευση πάνω από ένα εκατομμύριο προσώπων σε όλο τον κόσμο, το FaceDeep έχει γίνει ένα από τα πιο ακριβή τερματικά αναγνώρισης προσώπου κατάλληλα για διάφορα περιβάλλοντα και συνθήκες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Επεξεργαστής Dual-core 1.0GHz.
 • Διπλές κάμερες αντίστοιχα για επαγωγή και επαλήθευση.
 • Φλας για την αναγνώριση προσώπου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
 • Οθόνη αφής για άνετη και σταθερή χρήση.
 • Λήψη δεδομένων δίσκου USB, σύνδεση TCP / IP.
 • Λειτουργία web server για εύκολη χρήση και ρύθμιση.
 • Το δυναμικό ψηφιακό πληκτρολόγιο εξασφαλίζει ασφαλή χρήση
 • Η πλατφόρμα Samsung ARM υψηλής ταχύτητας εξασφαλίζει ταχύτητα επαλήθευσης <300ms.
 • Ισχύει για οποιονδήποτε χρήστη ανεξάρτητα από φύλο, έκφραση προσώπου, γένια /κομμώσεις, χρήση μάσκας προστασίας ή μακιγιάζ.
 • Διαστάσεις 88x190x16 mm
1616-1
1644

Στιβαρή συσκευή κατασκευασμένη με κράμα ψευδάργυρου και πολλαπλές επιλογές στήριξης για εγκατάστασης

1643

Τεχνική Ανάλυση

Βασικός εξοπλισμός

 1. Οθόνη αφής 5″ IPS LED Touch Screen.
 2. Κάμερα υπέρυθρου φωτός * 1, Κάμερα ορατού φωτός * 1.
 3. Εύρος γωνίας κάμερας για επαλήθευση 74,38° (Οπτική), 67,57° (Υπέρυθρες)
 4. Ηχείο για την ακουστική σήμανση και τις φωνητικές λειτουργίες μιας επιτυχούς ή όχι ταυτοποίησης χρηστών, καθώς και για την επιβεβαίωση αλλαγής και αποθήκευσης ρυθμίσεων συσκευής.
 5. Αναγνώστης για τις επαγωγικές κάρτες EM RFID που είναι απόλυτα συμβατός με κάρτες και μπρελόκ EM RFID 125KHz. Παρέχεται δυνατότητα αλλαγής με αναγνώστη καρτών Mifare Smart Card για κάρτες τύπου Mifare 13,56MHz en ISO/IEC 14443-TypeA (απαιτείται επιπρόσθετος εξοπλισμός για τον προγραμματισμό των καρτών Mifare Smart Card). Η συσκευή είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις κάρτες σε απόσταση περίπου 3cm.
 6. Εξωτερική θύρα USB Pen Drive για να μπορείτε να μεταφορτώνετε έγγραφα-κινήσεις ή/και εγγεγραμμένους χρήστες σε USB για ανάγνωση από το λογισμικό ή και για την ανάκτηση των εγγεγραμμένων χρηστών στη συσκευή από το λογισμικό μέσω του USB Pen Drive.
Τροφοδοσία

Η συσκευή FaceDeep 5 τροφοδοτείται από τροφοδοτικό 12V 3Α, ή κάθε άλλο σταθεροποιημένο τροφοδοτικό 12V του κοινού εμπορίου, είτε από τη σύνδεση της συσκευής με τον Η/Υ μέσω miniUSB. Ο βασικός αντάπτορας περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς.

Τεχνική Ανάλυση

Χρήση & εγγραφές εργαζομένων

 • Η συσκευή διαθέτει δυνατότητα καταχώρησης για έως και 50.000 χρήστες. Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης αποκτά έναν ατομικό κωδικό-χρήστη (UserID), έναν αριθμητικό κωδικό πρόσβασης μέχρι 6 ψηφία (password) και μία επαγωγική κάρτα (RFID). Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συσκευή δεν καταχωρούνται προσωπικά δεδομένα χρηστών, παρά μόνο ο αριθμός χρήστη UserID και τα δεδομένα αναγνώρισης (αριθμός κάρτας ή/και κωδικός πρόσβασης). Οι προαναφερθέντες πληροφορίες των χρηστών βρίσκονται στη συσκευή κρυπτογραφημένες και είναι προσβάσιμες αυστηρά από εξουσιοδοτημένο λογισμικό.
 • Η μνήμη της συσκευής μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 100.000 εγγραφές. Μία εγγραφή αφορά σχετική κίνηση εισόδου, εξόδου ή άλλης προδηλωμένης κατάστασης και περιλαμβάνει τον κωδικό χρήστη, την εκάστοτε κίνηση, ημερομηνία και ώρα που πραγματοποιήθηκε και τον αριθμό (ID) συσκευής που διεξάχθηκε. Στις σχετικές εγγραφές δεν καταχωρούνται προσωπικά δεδομένα. Σε περίπτωση που ο ελεύθερος χώρος στη μνήμη εξαντληθεί, τότε η αμέσως επόμενη εγγραφή αυτόματα αντικαθιστά την παλαιότερη. Όλες οι εγγραφές που βρίσκονται στη μνήμη της συσκευής είναι κρυπτογραφημένες και αυστηρά προσβάσιμες μόνο από το εξουσιοδοτημένο λογισμικό.
 • Οι αποθηκευμένοι χρήστες και εγγραφές στη συσκευή, δεν διαγράφονται με την απενεργοποίηση της συσκευής ή την απώλεια ρεύματος.
 • Η διαδικασία για την αναγνώριση-ταυτοποίηση εγγεγραμμένων χρηστών επιτυγχάνεται πολλαπλά: 1) με την αναγνώριση προσώπου, 2) με τη χρήση επαγωγικής κάρτας, 3) χρήση προσωπικού κωδικού ή/και 4) με συνδυασμό των παραπάνω μεθόδων (κάρτα και κωδικός πρόσβασης μαζί) αν επιθυμείτε αυξημένο επίπεδο ασφάλειας και εγκυρότητας. Οι ρυθμίσεις για τον τρόπο αναγνώρισης των εγγεγραμμένων χρηστών στη συσκευή γίνονται είτε απευθείας στη συσκευή, είτε από το λογισμικό.
 • Μόλις ολοκληρωθεί η επιτυχής αναγνώριση-ταυτοποίηση ενός χρήστη, στην οθόνη της συσκευής εμφανίζεται ο αριθμός χρήστη (UserID) μαζί με τη σχετική ένδειξη έγκρισης “Verified!”.
 • Σε περίπτωση που η αναγνώριση του χρήστη αποτύχει, στην οθόνη της συσκευής εμφανίζεται η ένδειξη “Failed” και ακούγεται το αντίστοιχο φωνητικό μήνυμα “Failed”.
 • Η συσκευή έχει τη δυνατότητα από το λογισμικό της, να παραβλέπει εγγραφές ίδιου χρήστη εντός συγκεκριμένου χρόνου που ορίζεται από εσάς, για την αποφυγή επαναλαμβανόμενων κινήσεων ή λανθασμένων καταχωρήσεων. Η παράβλεψη τέτοιων κινήσεων εξοικονομεί χώρο από περιττές κινήσεις-εγγραφές, απλοποιώντας τη διαδικασία.

Ευρέως προσαρμόσιμο σε διάφορες συνθήκες

Με την επαλήθευση πάνω από ένα εκατομμύριο προσώπων σε όλο τον κόσμο, το FaceDeep έχει γίνει ένα από τα πιο ακριβή τερματικά αναγνώρισης προσώπου κατάλληλα για διάφορα περιβάλλοντα και συνθήκες.
 • Η τεχνολογία Dual Camera της Anviz επιτρέπει την οπτική και υπέρυθρη  αναγνώριση προσώπων με τη χρήση μοναδικού αλγόριθμου βαθιάς μάθησης για την επίτευξη υψηλής ακρίβειας.
 • Ακριβής ταυτοποίηση ακόμα και κατά τη χρήση μάσκας προστασίας, γυαλιών, μακιγιάζ, καπέλου και αλλαγής κουρέματος και γενιών.
 • Ταυτόχρονα αποτρέπει την αναγνώριση ψεύτικων προσώπων από φωτογραφίες ή εικόνες.
 • Το ενσωματωμένο φλας επιτρέπει την αναγνώριση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Δυνατότητα συνδέσεων

 • Δυνατότητα σύνδεσης του FaceDeep 5 με Η/Υ μέσω TCP/IP, RS232, Wi-Fi.
 • Πρωτόκολλο επικοινωνίας Wiegand με επιπλέον κρυπτογράφηση, είσοδο και έξοδο, για επικοινωνία της συσκευής με πίνακα ελέγχου πρόσβασης, ή άλλα συμβατά συστήματα και συσκευές.
 • Ρελέ για σύνδεση με κουμπί εξόδου για το άνοιγμα θυρών όταν η συσκευή FaceDeep 5 χρησιμοποιείται για την είσοδο σε φυλασσόμενο χώρο (έλεγχος πρόσβασης).
 • Δυνατότητα σύνδεσης με κουδούνι πόρτας και αισθητήρα πόρτας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 • Υψηλό επίπεδο ασφάλειας για την παραμετροποίηση-αλλαγή ρυθμίσεων των συσκευών, αφού η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται έπειτα από επιβεβαίωση διαχειριστή. Όταν υπάρχει έστω και ένας διαχειριστής στη συσκευή, οι υπόλοιποι εγγεγραμμένοι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης στο μενού, αλλαγής ρυθμίσεων, μεταφόρτωσης εγγραφών στο USB Pen Drive ή ακόμα και απενεργοποίησης της συσκευής.
 • Ο χρόνος απενεργοποίησης της συσκευής είναι ρυθμιζόμενος για την καλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Δυνατότητα ρύθμισης της έντασης των φωνητικών και των ακουστικών μηνυμάτων (5 επίπεδα έντασης).
 • Η συσκευή περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και για την αυτόνομη λειτουργία (standalone).

Εγγύηση και πιστοποιήσεις

 • Το τερματικό FaceDeep 5 φέρει ειδική σήμανση CE και RoHS.
 • Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας 12 μηνών.

CrossChex

Το λογισμικό CrossChex, είναι ένα εξειδικευμένο ευέλικτο σύστημα ωρομέτρησης προσωπικού, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και ελέγχου πρόσβασης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς, για τον καλύτερο έλεγχο του ωραρίου των εργαζομένων, σε σύνδεση με ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας προσωπικού. Τα στοιχεία που καταχωρούνται στα ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας, μπορούν να αντληθούν ανά πάσα στιγμή από το λογισμικό ωρομέτρησης CrossChex, το οποίο μπορεί να βρίσκεται εγκατεστημένο σε ένα κεντρικό υπολογιστή ή περισσότερους. Το λογισμικό φροντίζει για την καταγραφή του προσωπικού, την σωστή μεταφορά των δεδομένων και την καταχώρηση τους στο αρχείο κινήσεων. Παρέχει επίσης την δυνατότητα υπολογισμού μισθοδοσίας εργαζομένων με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης υποστηρίζοντας προηγμένες λειτουργίες υπολογισμού υπερωριών και διαχείρισης αδειών. Η ανάγνωση των στοιχείων από τα ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας γίνεται αυτόματα σε χρόνους που καθορίζονται από τον διαχειριστή του συστήματος.τα πάντα μπορούν εύκολα να αποκτηθούν.

Το τερματικό για ωρομέτρηση προσωπικού FaceDeep 5 είναι μια εξαιρετική λύση και για τη δική σας επιχείρηση!