Ολοκληρωμένες λύσεις E-Learning
Γνωρίστε τη νέα διαδικτυακή εκπαίδευση

ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ E-LEARNING;

Moodle LMS Services

Στην EasyComTech πιστεύουμε στο συνδυασμό Καινοτόμων Λύσεων και Δοκιμασμένων Πρακτικών. «Παντρεύουμε» τις γνώσεις μας στο elearning, την εμπειρία από τους Πελάτες μας και το τεχνολογικό Know-How μας για τη δημιουργία και τη σχεδίαση πρωτοποριακών elearning υπηρεσιών και λύσεων, προκειμένου να συντονιστείτε στις νέες μορφές εκπαίδευσης και διδασκαλίας από απόσταση.

Αποκτήστε τη δική σας επιλογή LMS (Learning Management System) με έναν γρήγορο, απλό και οικονομικό τρόπο με το Moodle. Αφήστε εμάς να ασχοληθούμε με το δύσκολο κομμάτι του στησίματος και διαμόρφωσης του πρόγραμματος LMS για εσάς.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα domain name, ένα πακέτο φιλοξενίας (hosting package) και ένα template. Σας καθοδηγούμε με συμβουλές για την επιλογή του ιδανικού ονόματος domain και του πακέτου φιλοξενίας, αμφότερα ένα σημαντικό βήμα στο να αποκτήσετε ένα αποδοτικό LMS.

moodle-ladders

Η EasyComTech συντονισμένη με τις επιταγές της εποχές προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις στο πεδίο της ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning), για ιδιωτικούς & δημόσιους οργανισμούς, εκπαιδευτικούς φορείς και εταιρείες.

Moodle LMS Services

Moodle LMS Services

Πλατφόρμα για ασύγχρονη εκπαίδευση, επικοινωνία, αλληλεπίδραση, συνεργασία, αξιολόγηση και παρακολούθηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Σχεδιασμός εκπαιδευτικού υλικού

Σχεδιασμός εκπαιδευτικού υλικού

Εκπαιδευτικός σχεδιασμός και ανάπτυξη υλικού σύμφωνα με διεθνή πρότυπα όπως SCORM 1.2, 2004 κα.

Υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης

Υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης

Ολοκληρωμένες λύσεις και πακέτα για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σύγχρονη τηλεκπαίδευση με τα πιο εξελιγμένα εργαλεία, πλήρως ενοποιημένα με την πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης.

Custom Development

Custom Development

Διασύνδεση του προγράμματος elearning με άλλες πλατφόρμες όπως eshop, HRM, CRM, School Information Systems κλπ, καθώς και ότι άλλη εξειδικευμένη ανάγκη έχετε.

Sensei with wordpress

Η διδασκαλία μαθημάτων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη και όλα αυτά μέσα από την πλατφόρμα του WordPress. Με το plugin Sensei, μπορείτε να δημιουργήσετε τα μαθήματα, να τα γράψετε, ή και να προσθέσετε κουίζ. Ρυθμίστε το μάθημα και φυσικά τα προαπαιτούμενα, επιτρέψτε την εγγραφή του χρήστη και την αγορά των μαθημάτων σας, εάν θέλετε.

Το Sensei είναι το απόλυτο WordPress σύστημα διαχείρισης της εκμάθησης!

Εύκολη δημιουργία περιεχομένου

Εύκολη δημιουργία περιεχομένου

Δημιουργήστε μαθήματα, γράψτε και προσθέστε τις ενότητες, προσθέστε επιπλέον κουίζ και ασκήσεις για να δοκιμάσετε τους μαθητές σας. Πραγματοποιήστε ένα ολοκληρωμένο μάθημα από απόσταση.

Test Anything

Test Anything

Με μια ποικιλία τύπων ερωτήσεων στη διάθεσή σας, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα όριο για το είδος του κουίζ που μπορείτε να δημιουργήσετε. Εσείς απλώς οργανώστε την εξέταση των μαθητών σας.

Στατιστικά Μαθημάτων

Στατιστικά Μαθημάτων

Το Sensei παρέχει επίσης υπηρεσίεςπληροφόρησης, οι οποίες σας παρέχουν μια επισκόπηση του περιεχομένου σας, τους βαθμούς, καθώς και τους φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στη ιστοσελίδα σας για να έχετε σαφή εικόνα.

Sensei Theming

Sensei Theming

To Sensei υποστηρίζει πολλά έτοιμα templates μέσα από την πλατφόρμα WordPress. Αν ωστόσο δεν σας ικανοποιεί κάποιο από αυτά, μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό σας θέμα με το custom design που έχετε στο μυαλό σας.

0
13 χρόνια εμπειρίας
0
Πελάτες
0
Καφέδες

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας