Γέφυρα Eshop - ERP
Ποια τα οφέλη για την επιχείρησή σου;
Σεπτέμβριος 14, 2018

Στην σημερινή εποχή της τεχνολογίας, το e-commerce αποτελεί χωρίς αμφιβολία τον πιο αποτελεσματικό τρόπο παροχής προϊόντων και υπηρεσιών. Αν διαθέτετε eshop, σίγουρα έχετε ακούσει τον όρο ERP (Enterprise Resource Planning) ή ενδεχομένως και να χρησιμοποιείτε ένα. Σε πολλές περιπτώσεις όμως οι πωλητές διαχειρίζονται ξεχωριστά το eshop και το ERP τους αγνοώντας την ουσιαστική διασύνδεση μεταξύ τους.

Αυτή η έλλειψη σύνδεσης μεταξύ  eshop και το ERP δυσχεραίνει την διαχείριση της επιχείρησης απαιτώντας χρονοβόρες διαδικασίες και λειτουργικά έξοδα ενώ παράλληλα αυξάνει την πιθανότητα σφαλμάτων.

Η  διασύνδεση μεταξύ του eshop και του ERP ως bridge-connector έχει πολλά πλεονεκτήματα και μπορεί να απογειώσει την απόδοση της επιχείρησης σας!!!

Τι προσφέρει όμως η σύνδεση μεταξύ eshop και ERP???

Μέσω της διασύνδεσης eshop και ERP το απόθεμα των προϊόντων σας θα ενημερώνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο και στις 2 πλατφόρμες! Ξεχάστε πλέον τον χαμένο χρόνο στις χρονοβόρες διαδικασίες ενημέρωσης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος!

Επίσης, όλες οι τροποποιήσεις που θα κάνετε σε πληροφορίες προϊόντων (τιμή, χαρακτηριστικά, φωτογραφίες, περιγραφή κ.α.) είτε στο eshop είτε το ERP σας θα ενημερώνονται αυτόματα χωρίς άλλες ενέργειες και στην άλλη πλατφόρμα!

Όλες οι καινούργιες παραγγελίες που θα πραγματοποιούν οι πελάτες στο eshop σας θα δημιουργούνται και θα ενημερώνονται αυτόματα και στο ERP σας μαζί με τα στοιχεία αποστολής, κάνοντας την διαχείρισή τους πανεύκολη!

Επιπλέον, κατά την εγγραφή κάθε νέου πελάτη στο eshop σας, θα δημιουργείται αυτόματα ένας αντίστοιχος λογαριασμός με συγκεκριμένο κωδικό και στο ERP σας, πλήρως ενημερωμένος με όλα τα καταχωρημένα στοιχεία του πελάτη!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα απλά.....

Ας δούμε όμως τώρα τι κερδίζετε εσείς και η επιχείρησή σας από την διασύνδεση!!!

erp-infographic

Ευχρηστία και καλύτερη διαχείριση

Με την διασύνδεση του eshop με το ERP, όλες οι διαδικασίες διαχείρισης ενοποιούνται και ο διαχειριστής λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα όσον αφορά την κατάσταση της επιχείρησης του ενώ παράλληλα διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες με εύκολους χειρισμούς από ένα κεντρικό σημείο ελέγχου.

Αύξηση της παραγωγικότητας

Με την σύνδεση του eshop με το ERP, αυτοματοποιούνται πολύπλοκες και χρονοβόρες εργασίες διαχείρισης όπως η ενημέρωση αποθέματος των προϊόντων και η δημιουργία παραγγελιών στο ERP από τους χρήστες, μειώνοντας έτσι τα λειτουργικά σας έξοδα και περιορίζοντας την πιθανότητα λαθών.

Περιορισμός σφαλμάτων

Με την ενοποίηση του e-shop με το ERP της επιχείρησης σας και την αμφίδρομη ενημέρωσή τους, περιορίζονται λάθη όπως η από λάθος πώληση προϊόντων, χωρίς να υπάρχει το διαθέσιμο απόθεμα, γνωστό και ως overselling.

Αύξηση της ικανοποίησης του χρήστη

Η παροχή πληροφοριών (όπως η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος, η κατάσταση της παραγγελίας κ.α) που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, έχει ως αποτέλεσμα την  ευχάριστη εμπειρία περιήγησης του πελάτη στο eshop σας και άρα την ικανοποίηση του.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα οποιουδήποτε σύγχρονου CMS (Magento, WordPress Woocommerce, Joomla Virtuemart, Prestashop, Shopify, Opencart, Drupal Commerce κλπ), μπορεί να συνδεθεί εύκολα με το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης ή το ERP σας, όπως είναι για παράδειγμα τα Pylon, Epsilonnet, SoftOne, Microsoft Dynamics, Entersoft, Singular, OpenERP, Odoo, Prisma Win Megasoft πετυχαίνοντας την καταχώριση των προϊόντων και των στοιχείων απόδειξης ή τιμολογίου μόνο σε ένα σύστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σύνδεση του eshop me to ERP σας , μπορείτε να δείτε την υπηρεσία μας Eshop σύνδεση με ERP ή να μας καλέσετε προκειμένου να σας λύσουμε κάθε απορία.

Αν χρησιμοποιείτε ήδη ERP αλλά δεν έχετε eshop, είμαστε οι κατάλληλοι για την κατασκευή της ιστοσελίδας σε οποιοδήποτε από τα πιο σύγχρονα CMS της αγοράς (MagentoWordPress Woocommerce, Joomla Virtuemart, Prestashop, Shopify, Opencart, Drupal Commerce κλπ).

Στην περίπτωση που έχετε eshop αλλά δεν διαθέτετε ERP, οι τεχνικοί της EasyComTech αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του πιο κατάλληλου για εσάς ERP (SoftonePylon, Odoo) σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Στην EasyComTech έχουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να πραγματοποιήσουμε γέφυρα
διασύνδεσης μεταξύ του eshop και του ERP σας και να την παραμετροποιήσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.