Το πιο σύγχρονο τερματικό UA860 της ZKTeco με πρωτοποριακό σχεδιασμό για την ωρομέτρηση του προσωπικού της επιχείρησης σας με χρήση δαχτυλικού αποτυπώματος!

ZKTeco UA860
Fingerprint Time & Attendance and Access Control Terminal

Το UA860 της ZKTeco είναι τερματικό ωρομέτρησης προσωπικού και ελέγχου πρόσβασης με τη χρήση δαχτυλικού αποτυπώματος και επαγωγικής κάρτας RFID. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του περιλαμβάνει οθόνη 2,8 ιντσών, αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικού αποτυπώματος BioID για γρήγορη και άριστη ανάγνωση και WiFi για βολική επικοινωνία και σύνδεση με άλλες συσκευές. Η διαχείριση των δεδομένων από τους χρήστες πραγματοποιείται μέσω TCP / IP, WiFi και USB host θύρα δεδομένων για τη λήψη δεδομένων, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος τυχαίας διαγραφής. Απομακρυσμένη διαχείριση δεδομένων μπορεί να γίνει και μέσω του WDMS (Web-Based Data Management System).

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • CPU υψηλής ταχύτητας για άμεση ανταπόκριση
 • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων BioID ZK Optical Sensor, ανθεκτικός σε σκόνη και γρατζουνιές
 • Πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από οποιοδήποτε υπολογιστή και κινητό με Internet
 • Webserver: βασική ρύθμιση, διερεύνηση και διαχείριση προσωπικού, διερεύνηση αρχείων
 • Πολλαπλές αναφορές
 • Υποστήριξη CSV και εξαγωγή xlsx
 • Υποστηρίζει επικοινωνία δικτύου TCP / IP, Wifi

Algorithm ZKFinger

 • Προηγμένος αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων
 • Κατάλληλο για υγρά και ξηρά δάχτυλα
 • Αυτόματη επιδιόρθωση των ”σπασμένων” γραμμών σε εικόνες δακτυλικών αποτυπωμάτων
 • Εξαγωγή χαρακτηριστικών σε φθαρμένα αποτυπώματα
1f90aa61-9187-0d60-ff79-9dedbf836b9e

Βασικός εξοπλισμός συσκευής

 1. Οθόνη 2.8-inch TFT
 2. Επικοινωνία μέσω GPRS, TCP/IP,USB-houst και προαιρετικά με Wi-FI
 3. Εύχρηστο πληκτρολόγιο, που περιλαμβάνει αριθμητικά πλήκτρα και πλήκτρα λειτουργιών
 4. Αυτόνομη λειτουργία (Standalone)
 5. Γρήγορη σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων σε λιγότερο από 0,5 δευτερόλεπτο
 6. Οπτική ένδειξη LED
 7. Ηχείο για την ακουστική σήμανση και τις φωνητικές λειτουργίες μιας επιτυχούς ή όχι ταυτοποίησης χρηστών

Τροφοδοσία

Η συσκευή UA860 τροφοδοτείται από τροφοδοτικό DC 12V/1.5A είτε από τη σύνδεση της συσκευής με τον Η/Υ μέσω USB. Ο βασικός αντάπτορας περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς.

Ευέλικτη διαχείριση

 • Μπορείτε να διαχειρίζεστε τη συσκευή είτε από το μενού, είτε απομακρυσμένα μέσω σύνδεση με Η/Υ που φιλοξενεί την εφαρμογή διαχείρισης συσκευών.
 • Έλεγχος εγγραφών-κινήσεων σε πραγματικό χρόνο (RealTime Monitoring), όταν η συσκευή επικοινωνεί με την εφαρμογή διαχείρισης συσκευών μέσω δικτύου TCP/IP.
 • Ρύθμιση περιπτώσεων κίνησης-ωρομέτρησης (είσοδος, έξοδος και επιπλέον 14) από το λογισμικό.

Συνδεσιμότητα

connection

Χρήση & εγγραφές εργαζομένων

 1. Η συσκευή UA860 διαθέτει δυνατότητα καταχώρησης για έως και 3.000 δαχτυλικά αποτυπώματα και 3.000 καταχωρημένες επαγωγικές κάρτες RFID. Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης αποκτά έναν ατομικό κωδικό-χρήστη (UserID) και έναν αριθμητικό κωδικό πρόσβασης μέχρι 6 ψηφία (password). Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συσκευή δεν καταχωρούνται προσωπικά δεδομένα χρηστών, παρά μόνο ο αριθμός χρήστη UserID και τα δεδομένα αναγνώρισης (δαχτυλικό αποτύπωμα/κωδικός πρόσβασης). Οι προαναφερθέντες πληροφορίες των χρηστών βρίσκονται στη συσκευή κρυπτογραφημένες και είναι προσβάσιμες αυστηρά από εξουσιοδοτημένο λογισμικό.
 1. Η μνήμη της συσκευής μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 50.000 εγγραφές. Μία εγγραφή αφορά σχετική κίνηση εισόδου, εξόδου ή άλλης προδηλωμένης κατάστασης και περιλαμβάνει τον κωδικό χρήστη, την εκάστοτε κίνηση, ημερομηνία και ώρα που πραγματοποιήθηκε και τον αριθμό (ID) συσκευής που διεξάχθηκε. Στις σχετικές εγγραφές δεν καταχωρούνται προσωπικά δεδομένα. Σε περίπτωση που ο ελεύθερος χώρος στη μνήμη εξαντληθεί, τότε η αμέσως επόμενη εγγραφή αυτόματα αντικαθιστά την παλαιότερη. Όλες οι εγγραφές που βρίσκονται στη μνήμη της συσκευής είναι κρυπτογραφημένες και αυστηρά προσβάσιμες μόνο από το εξουσιοδοτημένο λογισμικό.
 1. Οι αποθηκευμένοι χρήστες και εγγραφές στη συσκευή, δεν διαγράφονται με την απενεργοποίηση της συσκευής ή την απώλεια ρεύματος.
 1.  διαδικασία για την αναγνώριση-ταυτοποίηση εγγεγραμμένων χρηστών επιτυγχάνεται πολλαπλά: 1) με εφαρμογή κωδικού χρήστη με κωδικό πρόσβασης, 2) με χρήση δαχτυλικού αποτυπώματος, 3) με συνδυασμό των παραπάνω μεθόδων αν επιθυμείτε αυξημένο επίπεδο ασφάλειας και εγκυρότητας. Οι ρυθμίσεις για τον τρόπο αναγνώρισης των εγγεγραμμένων χρηστών στη συσκευή γίνονται είτε απευθείας στη συσκευή, είτε από το λογισμικό.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 • Υψηλό επίπεδο ασφάλειας για την παραμετροποίηση-αλλαγή ρυθμίσεων των συσκευών, αφού η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται έπειτα από επιβεβαίωση διαχειριστή. Όταν υπάρχει έστω και ένας διαχειριστής στη συσκευή, οι υπόλοιποι εγγεγραμμένοι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης στο μενού, αλλαγής ρυθμίσεων ή απενεργοποίησης της συσκευής.
 • Ο χρόνος απενεργοποίησης της συσκευής είναι ρυθμιζόμενος για την καλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Η συσκευή περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και για την αυτόνομη λειτουργία (standalone).

Πιστοποιήσεις και Εγγύηση

 • Το τερματικό ωρομέτρησης προσωπικού UA860 φέρει ειδική σήμανση CE και RoHS.
 • Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας 12 μηνών.

CrossChex

Το λογισμικό CrossChex, είναι ένα εξειδικευμένο ευέλικτο σύστημα ωρομέτρησης προσωπικού, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και ελέγχου πρόσβασης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς, για τον καλύτερο έλεγχο του ωραρίου των εργαζομένων, σε σύνδεση με ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας προσωπικού. Τα στοιχεία που καταχωρούνται στα ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας, μπορούν να αντληθούν ανά πάσα στιγμή από το λογισμικό ωρομέτρησης CrossChex, το οποίο μπορεί να βρίσκεται εγκατεστημένο σε ένα κεντρικό υπολογιστή ή περισσότερους. Το λογισμικό φροντίζει για την καταγραφή του προσωπικού, την σωστή μεταφορά των δεδομένων και την καταχώρηση τους στο αρχείο κινήσεων. Παρέχει επίσης την δυνατότητα υπολογισμού μισθοδοσίας εργαζομένων με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης υποστηρίζοντας προηγμένες λειτουργίες υπολογισμού υπερωριών και διαχείρισης αδειών. Η ανάγνωση των στοιχείων από τα ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας γίνεται αυτόματα σε χρόνους που καθορίζονται από τον διαχειριστή του συστήματος.τα πάντα μπορούν εύκολα να αποκτηθούν.

Δοκιμάστε τώρα το UA860 της ZKTeco για την ωρομέτρηση προσωπικού της επιχείρηση σας!