Ανθεκτικό και αδιάβροχο τερματικό S922 της ZKTeco με πρωτοποριακό σχεδιασμό για την ωρομέτρηση του προσωπικού της επιχείρησης σας με χρήση δαχτυλικού αποτυπώματος!

ZKTeco S922
Waterproof, Dustproof and
Shockproof Portable Fingerprint
Time & Attendance Terminal

Το S922 της ZKTeco είναι συσκευή ωρομέτρησης προσωπικού και ελέγχου πρόσβασης, κατάλληλη για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους. Ο ειδικός σχεδιασμός της και η κατασκευή της, με ειδικό περίβλημα την καθιστούν ανθεκτική και αδιάβροχη (IP65). Είναι ιδανικό για εργοταξιακές εγκαταστάσεις, βιομηχανίες, μεγάλες εκμεταλλεύσεις και εξορυκτικές βιομηχανίες. Η ταυτοποίηση των χρηστών γίνεται με τη χρήση επαγωγικών καρτών RFID ή δαχτυλικού αποτυπώματος. Είναι συμβατή με το πρότυπο ISO14443 για ανέπαφη αναγνώριση κάρτας. Το S922 μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομο αυτόνομο σύστημα ελέγχου πρόσβασης αλλά και με πρόγραμμα ωρομέτρησης προσωπικού, με τη χρήση Η/Υ, ενώ η η λειτουργία συναγερμού αυξάνει την ασφάλεια της περιοχής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • CPU υψηλής ταχύτητας με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
 • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ZK Optical Sensor, ανθεκτικός σε σκόνη και γρατζουνιές
 • Aλγόριθμος ZKFinger VX10.0
 • Πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από οποιοδήποτε υπολογιστή και κινητό με Internet.
 • Webserver: βασική ρύθμιση, διερεύνηση και διαχείριση προσωπικού, διερεύνηση αρχείων.
 • Υποστήριξη δυναμικού διακομιστή ονομάτων τομέα που προσφέρει ένα μόνιμο όνομα τομέα domain για μη στατικές συσκευές IP.
 • Έξοδος πολλαπλών αναφορών
 • Ημερήσια / ατομική περίληψη και αναφορά
 • Υποστήριξη CSV και εξαγωγή xlsx
 • Υποστηρίζει επικοινωνία δικτύου TCP / IP, τα δεδομένα και τα συμβάντα ελέγχου πρόσβασης θα ωθούν στο λογισμικό διαχείρισης ελέγχου πρόσβασης σε πραγματικό χρόνο

Algorithm ZKFinger VX10.0

 • Κατάλληλο για υγρά και ξηρά δάχτυλα
 • Αυτόματη επιδιόρθωση των ”σπασμένων” γραμμών σε εικόνες δακτυλικών αποτυπωμάτων
 • Εξαγωγή χαρακτηριστικών σε φθαρμένα αποτυπώματα
 • Αυτόματη ενημέρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων
1f90aa61-9187-0d60-ff79-9dedbf836b9e

Βασικός εξοπλισμός συσκευής

 1. Ανθεκτικός και αδιάβροχος σχεδιασμός με μοναδική επίστρωση από καουτσούκ
 2. Αντοχή σε κρούσεις (πτώση 0,5 μέτρα πάνω από το έδαφος)
 3. Οθόνη 3.5-inch TFT
 4. Επικοινωνία μέσω GPRS, TCP/IP,USB-houst και προαιρετικά με Wi-FI ή 3G (WCDMA)
 5. Εύχρηστο πληκτρολόγιο, που περιλαμβάνει αριθμητικά πλήκτρα και πλήκτρα λειτουργιών
 6. Αυτόνομη λειτουργία (Standalone)
 7. Γρήγορη σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων σε λιγότερο από 0,5 δευτερόλεπτο
 8. Οπτική ένδειξη LED
 9. Ηχείο για την ακουστική σήμανση και τις φωνητικές λειτουργίες μιας επιτυχούς ή όχι ταυτοποίησης χρηστών
 10. Αναγνώστης για τις επαγωγικές κάρτες EM RFID.

Τροφοδοσία

Η συσκευή S922 τροφοδοτείται από τροφοδοτικό 12V 3A DC είτε από τη σύνδεση της συσκευής με τον Η/Υ μέσω USB, είτε με επιπρόσθετο εξοπλισμό για τροφοδοσία μέσω δικτύου (PoE) ενώ διαθέτει και built-in backup 7600 mAh μπαταρία. Ο βασικός αντάπτορας περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς.

Ευέλικτη διαχείριση

 • Μπορείτε να διαχειρίζεστε τη συσκευή είτε από το μενού, είτε απομακρυσμένα μέσω σύνδεση με Η/Υ που φιλοξενεί την εφαρμογή διαχείρισης συσκευών.
 • Εφαρμογή 6ψήφιου κωδικού μεμονωμένου έργου για την ταυτοποίηση χρήστη.
 • Έλεγχος εγγραφών-κινήσεων σε πραγματικό χρόνο (RealTime Monitoring), όταν η συσκευή επικοινωνεί με την εφαρμογή διαχείρισης συσκευών μέσω δικτύου TCP/IP.
 • Ρύθμιση περιπτώσεων κίνησης-ωρομέτρησης (είσοδος, έξοδος και επιπλέον 14) από το λογισμικό.

Συνδεσιμότητα

2019-03-06_11-58-1713

Χρήση & εγγραφές εργαζομένων

 1. Η συσκευή S922 διαθέτει δυνατότητα καταχώρησης για έως και 5.000 δακτυλικά αποτυπώματα, 30.000 κάρτες και 200.000 εγγραφές. Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης αποκτά έναν ατομικό κωδικό-χρήστη (UserID) και έναν αριθμητικό κωδικό πρόσβασης μέχρι 6 ψηφία (password). Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συσκευή δεν καταχωρούνται προσωπικά δεδομένα χρηστών, παρά μόνο ο αριθμός χρήστη UserID και τα δεδομένα αναγνώρισης (δαχτυλικό αποτύπωμα/κωδικός πρόσβασης). Οι προαναφερθέντες πληροφορίες των χρηστών βρίσκονται στη συσκευή κρυπτογραφημένες και είναι προσβάσιμες αυστηρά από εξουσιοδοτημένο λογισμικό.
 1. Η μνήμη της συσκευής μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 200.000 εγγραφές. Μία εγγραφή αφορά σχετική κίνηση εισόδου, εξόδου ή άλλης προδηλωμένης κατάστασης και περιλαμβάνει τον κωδικό χρήστη, την εκάστοτε κίνηση, ημερομηνία και ώρα που πραγματοποιήθηκε και τον αριθμό (ID) συσκευής που διεξάχθηκε. Στις σχετικές εγγραφές δεν καταχωρούνται προσωπικά δεδομένα. Σε περίπτωση που ο ελεύθερος χώρος στη μνήμη εξαντληθεί, τότε η αμέσως επόμενη εγγραφή αυτόματα αντικαθιστά την παλαιότερη. Όλες οι εγγραφές που βρίσκονται στη μνήμη της συσκευής είναι κρυπτογραφημένες και αυστηρά προσβάσιμες μόνο από το εξουσιοδοτημένο λογισμικό.
 1. Οι αποθηκευμένοι χρήστες και εγγραφές στη συσκευή, δεν διαγράφονται με την απενεργοποίηση της συσκευής ή την απώλεια ρεύματος.
 1.  διαδικασία για την αναγνώριση-ταυτοποίηση εγγεγραμμένων χρηστών επιτυγχάνεται πολλαπλά: 1) με εφαρμογή κωδικού χρήστη με κωδικό πρόσβασης, 2) με χρήση δαχτυλικού αποτυπώματος, 3) με χρήση επαγωγικής κάρτας EM RFID και 4) με συνδυασμό των παραπάνω μεθόδων (δαχτυλικό αποτύπωμα, κάρτα και κωδικός πρόσβασης μαζί) αν επιθυμείτε αυξημένο επίπεδο ασφάλειας και εγκυρότητας. Οι ρυθμίσεις για τον τρόπο αναγνώρισης των εγγεγραμμένων χρηστών στη συσκευή γίνονται είτε απευθείας στη συσκευή, είτε από το λογισμικό.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 • Υψηλό επίπεδο ασφάλειας για την παραμετροποίηση-αλλαγή ρυθμίσεων των συσκευών, αφού η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται έπειτα από επιβεβαίωση διαχειριστή. Όταν υπάρχει έστω και ένας διαχειριστής στη συσκευή, οι υπόλοιποι εγγεγραμμένοι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης στο μενού, αλλαγής ρυθμίσεων ή απενεργοποίησης της συσκευής.
 • Ο χρόνος απενεργοποίησης της συσκευής είναι ρυθμιζόμενος για την καλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Η συσκευή περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και για την αυτόνομη λειτουργία (standalone).

Πιστοποιήσεις και Εγγύηση

 • Το τερματικό ωρομέτρησης προσωπικού S922 φέρει ειδική σήμανση CE και RoHS.
 • Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας 12 μηνών.

CrossChex

Το λογισμικό CrossChex, είναι ένα εξειδικευμένο ευέλικτο σύστημα ωρομέτρησης προσωπικού, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και ελέγχου πρόσβασης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς, για τον καλύτερο έλεγχο του ωραρίου των εργαζομένων, σε σύνδεση με ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας προσωπικού. Τα στοιχεία που καταχωρούνται στα ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας, μπορούν να αντληθούν ανά πάσα στιγμή από το λογισμικό ωρομέτρησης CrossChex, το οποίο μπορεί να βρίσκεται εγκατεστημένο σε ένα κεντρικό υπολογιστή ή περισσότερους. Το λογισμικό φροντίζει για την καταγραφή του προσωπικού, την σωστή μεταφορά των δεδομένων και την καταχώρηση τους στο αρχείο κινήσεων. Παρέχει επίσης την δυνατότητα υπολογισμού μισθοδοσίας εργαζομένων με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης υποστηρίζοντας προηγμένες λειτουργίες υπολογισμού υπερωριών και διαχείρισης αδειών. Η ανάγνωση των στοιχείων από τα ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας γίνεται αυτόματα σε χρόνους που καθορίζονται από τον διαχειριστή του συστήματος.τα πάντα μπορούν εύκολα να αποκτηθούν.

Δοκιμάστε τώρα το S922 της ZKTeco για την ωρομέτρηση προσωπικού της επιχείρηση σας!