Το FacePass 7 για την ωρομέτρηση προσωπικού αποτελεί εγγύηση για κάθε επιχείρηση!

FacePass 7

Το τερματικό FacePass 7 θεωρείται δικαιολογημένα η κορυφαία καινοτομία. Ο νέος αλγόριθμος πυρήνα BioNANO σε συνδυασμό με την ισχυρή πλατφόρμα υλικού εξασφαλίζουν ότι η ταχύτητα ταυτοποίησης του τερματικού είναι μικρότερη από 1 δευτερόλεπτο! Η προηγμένη υπέρυθρη πηγή φωτός επιτρέπει στο τερματικό να εξασφαλίζει φωτισμό, ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι. Αποτελεί κατάλληλη συσκευή ασφαλείας για κάθε χρήστη ανεξάρτητα από την επιδερμίδα, την έκφραση του προσώπου ή το χτένισμα. Διαθέτει δυνατότητα ενσωμάτωσης μέχρι και 3.000 χρήστες με συνολικά 100.000 εγγραφές μεγάλης χωρητικότητας. Οι διπλές κάμερες που περιλαμβάνει, λειτουργούν αντίστοιχα για επαγωγή και επαλήθευση, την ίδια στιγμή που η ενεργοποίηση επαφής σώματος για επαλήθευση προσώπου γίνεται αυτόματα. Η γραμμή φωνής και η λυχνία LED εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα χρήσης, που ενισχύεται από την άνετη οθόνη αφής και το δυναμικό ψηφιακό πληκτρολόγιο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Μεγάλη χωρητικότητα με 3.000 χρήστες και 100000 εγγραφές.
 • Διπλές κάμερες αντίστοιχα για επαγωγή και επαλήθευση.
 • Αυτόματος διακόπτης επαφής σώματος στην επαλήθευση προσώπου.
 • Η γραμμή φωνής και η λυχνία LED εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα.
 • Οθόνη αφής για άνετη και σταθερή χρήση.
 • Λήψη δεδομένων δίσκου USB, σύνδεση TCP / IP.
 • Λειτουργία web server για εύκολη χρήση και ρύθμιση.
 • Ο συναγερμός Tamper προσφέρει καλύτερη αυτοπροστασία.
 • Το δυναμικό ψηφιακό πληκτρολόγιο εξασφαλίζει ασφαλή χρήση
 • Το ενσωματωμένο RTC και το 5 επιπέδων προγραμματισμένο κουδούνι εγγυώνται ακριβή και βολική διαχείριση του χρόνου.
 • Η πλατφόρμα πλατφόρμας Samsung ARM υψηλής ταχύτητας εξασφαλίζει ταχύτητα επαλήθευσης μικρότερη από 1 δευτερόλεπτο.
 • Ο προηγμένος σχεδιασμός υπέρυθρης πηγής φωτός επιτρέπει στο τερματικό να λειτουργεί καλά κατά την αλλαγή φωτισμού ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι.
 • Ισχύει για οποιονδήποτε χρήστη ανεξάρτητα από διαφορετικές χροιά, φύλο, έκφραση προσώπου, γένια και κομμωτήρια.

Τεχνική Ανάλυση

Βασικός εξοπλισμός

 1. Οθόνη αφής 3.2″ HD TFT.
 2. Οπτική ένδειξη LED, η οποία σε κατάσταση αναμονής είναι χρώματος μπλε. Έπειτα από επιτυχή ταυτοποίηση εγγεγραμμένου χρήστη αλλάζει σε πράσινη, ενώ μετά από αποτυχία ταυτοποίησης του χρήστη γίνεται κόκκινο.
 3. Ηχείο για την ακουστική σήμανση και τις φωνητικές λειτουργίες μιας επιτυχούς ή όχι ταυτοποίησης χρηστών, καθώς και για την επιβεβαίωση αλλαγής και αποθήκευσης ρυθμίσεων συσκευής.
 4. Αναγνώστης για τις επαγωγικές κάρτες EM RFID που είναι απόλυτα συμβατός με κάρτες και μπρελόκ EM RFID 125KHz. Παρέχεται δυνατότητα αλλαγής με αναγνώστη καρτών Mifare Smart Card για κάρτες τύπου Mifare 13,56MHz en ISO/IEC 14443-TypeA (απαιτείται επιπρόσθετος εξοπλισμός για τον προγραμματισμό των καρτών Mifare Smart Card). Η συσκευή είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις κάρτες σε απόσταση περίπου 3cm.
 5. Εξωτερική θύρα USB Pen Drive για να μπορείτε να μεταφορτώνετε έγγραφα-κινήσεις ή/και εγγεγραμμένους χρήστες σε USB για ανάγνωση από το λογισμικό ή και για την ανάκτηση των εγγεγραμμένων χρηστών στη συσκευή από το λογισμικό μέσω του USB Pen Drive.
Τροφοδοσία

Η συσκευή FacePass 7 τροφοδοτείται από τροφοδοτικό 12V 1Α, ή κάθε άλλο σταθεροποιημένο τροφοδοτικό 12V του κοινού εμπορίου, είτε από τη σύνδεση της συσκευής με τον Η/Υ μέσω miniUSB, είτε με επιπρόσθετο εξοπλισμό για τροφοδοσία μέσω δικτύου (PoE). Ο βασικός αντάπτορας περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς.

Χρήση & εγγραφές εργαζομένων

 • Η συσκευή διαθέτει δυνατότητα καταχώρησης για έως και 3.000 χρήστες. Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης αποκτά έναν ατομικό κωδικό-χρήστη (UserID), έναν αριθμητικό κωδικό πρόσβασης μέχρι 6 ψηφία (password) και μία επαγωγική κάρτα (RFID). Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συσκευή δεν καταχωρούνται προσωπικά δεδομένα χρηστών, παρά μόνο ο αριθμός χρήστη UserID και τα δεδομένα αναγνώρισης (αριθμός κάρτας ή/και κωδικός πρόσβασης). Οι προαναφερθέντες πληροφορίες των χρηστών βρίσκονται στη συσκευή κρυπτογραφημένες και είναι προσβάσιμες αυστηρά από εξουσιοδοτημένο λογισμικό.
 • Η μνήμη της συσκευής μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 200.000 εγγραφές. Μία εγγραφή αφορά σχετική κίνηση εισόδου, εξόδου ή άλλης προδηλωμένης κατάστασης και περιλαμβάνει τον κωδικό χρήστη, την εκάστοτε κίνηση, ημερομηνία και ώρα που πραγματοποιήθηκε και τον αριθμό (ID) συσκευής που διεξάχθηκε. Στις σχετικές εγγραφές δεν καταχωρούνται προσωπικά δεδομένα. Σε περίπτωση που ο ελεύθερος χώρος στη μνήμη εξαντληθεί, τότε η αμέσως επόμενη εγγραφή αυτόματα αντικαθιστά την παλαιότερη. Όλες οι εγγραφές που βρίσκονται στη μνήμη της συσκευής είναι κρυπτογραφημένες και αυστηρά προσβάσιμες μόνο από το εξουσιοδοτημένο λογισμικό.
 • Οι αποθηκευμένοι χρήστες και εγγραφές στη συσκευή, δεν διαγράφονται με την απενεργοποίηση της συσκευής ή την απώλεια ρεύματος.
 • Η διαδικασία για την αναγνώριση-ταυτοποίηση εγγεγραμμένων χρηστών επιτυγχάνεται πολλαπλά: 1) με την αναγνώριση προσώπου, 2) με τη χρήση επαγωγικής κάρτας, 3) με συνδυασμό των παραπάνω μεθόδων (κάρτα και κωδικός πρόσβασης μαζί) αν επιθυμείτε αυξημένο επίπεδο ασφάλειας και εγκυρότητας. Οι ρυθμίσεις για τον τρόπο αναγνώρισης των εγγεγραμμένων χρηστών στη συσκευή γίνονται είτε απευθείας στη συσκευή, είτε από το λογισμικό.
 • Μόλις ολοκληρωθεί η επιτυχής αναγνώριση-ταυτοποίηση ενός χρήστη, στην οθόνη της συσκευής εμφανίζεται ο αριθμός χρήστη (UserID) μαζί με τη σχετική ένδειξη έγκρισης “Verified!”, την ίδια στιγμή που η οπτική ένδειξη της οθόνης LED γίνεται πράσινη και παράλληλα ακούγεται το φωνητικό μήνυμα επιβεβαίωσης της αναγνώρισης: “Thank you”.
 • Σε περίπτωση που η αναγνώριση του χρήστη αποτύχει, στην οθόνη της συσκευής εμφανίζεται η ένδειξη “Failed” και ακούγεται το αντίστοιχο φωνητικό μήνυμα “Failed”, με την οπτική ένδειξη LED να γίνεται κόκκινη
 • Η συσκευή έχει τη δυνατότητα από το λογισμικό της, να παραβλέπει εγγραφές ίδιου χρήστη εντός συγκεκριμένου χρόνου που ορίζεται από εσάς, για την αποφυγή επαναλαμβανόμενων κινήσεων ή λανθασμένων καταχωρήσεων. Αν ο χρήστης προσπαθήσει για την ταυτοποίησή του εντός του χρόνου αυτού που έχει οριστεί, η φωτεινή ένδειξη LED γίνεται πράσινη και ταυτόχρονα ακούγεται το φωνητικό μήνυμα “Already Pass”. Η παράβλεψη τέτοιων κινήσεων εξοικονομεί χώρο από περιττές κινήσεις-εγγραφές, απλοποιώντας τη διαδικασία.

Δυνατότητα συνδέσεων

 • Δυνατότητα σύνδεσης του FacePass 7 με Η/Υ μέσω δικτύου TCP/IP, απευθείας μέσω miniUSB ή σειριακά RS232.
 • Πρωτόκολλο επικοινωνίας Wiegand26 με επιπλέον κρυπτογράφηση, είσοδο και έξοδο, για επικοινωνία της συσκευής με πίνακα ελέγχου πρόσβασης, ή άλλα συμβατά συστήματα και συσκευές.
 • Σύνδεση με κουμπί εξόδου για το άνοιγμα θυρών όταν η συσκευή FacePass 7 χρησιμοποιείται για την είσοδο σε φυλασσόμενο χώρο (έλεγχος πρόσβασης).

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 • Υψηλό επίπεδο ασφάλειας για την παραμετροποίηση-αλλαγή ρυθμίσεων των συσκευών, αφού η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται έπειτα από επιβεβαίωση διαχειριστή. Όταν υπάρχει έστω και ένας διαχειριστής στη συσκευή, οι υπόλοιποι εγγεγραμμένοι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης στο μενού, αλλαγής ρυθμίσεων, μεταφόρτωσης εγγραφών στο USB Pen Drive ή ακόμα και απενεργοποίησης της συσκευής.
 • Ο χρόνος απενεργοποίησης της συσκευής είναι ρυθμιζόμενος για την καλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Δυνατότητα ρύθμισης της έντασης των φωνητικών και των ακουστικών μηνυμάτων (5 επίπεδα έντασης).
 • Η συσκευή περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και για την αυτόνομη λειτουργία (standalone).

Εγγύηση και πιστοποιήσεις

 • Το τερματικό FacePass 7 φέρει ειδική σήμανση CE και RoHS.
 • Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας 12 μηνών.

CrossChex

Το λογισμικό CrossChex, είναι ένα εξειδικευμένο ευέλικτο σύστημα ωρομέτρησης προσωπικού, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και ελέγχου πρόσβασης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς, για τον καλύτερο έλεγχο του ωραρίου των εργαζομένων, σε σύνδεση με ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας προσωπικού. Τα στοιχεία που καταχωρούνται στα ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας, μπορούν να αντληθούν ανά πάσα στιγμή από το λογισμικό ωρομέτρησης CrossChex, το οποίο μπορεί να βρίσκεται εγκατεστημένο σε ένα κεντρικό υπολογιστή ή περισσότερους. Το λογισμικό φροντίζει για την καταγραφή του προσωπικού, την σωστή μεταφορά των δεδομένων και την καταχώρηση τους στο αρχείο κινήσεων. Παρέχει επίσης την δυνατότητα υπολογισμού μισθοδοσίας εργαζομένων με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης υποστηρίζοντας προηγμένες λειτουργίες υπολογισμού υπερωριών και διαχείρισης αδειών. Η ανάγνωση των στοιχείων από τα ηλεκτρονικά ρολόγια παρουσίας γίνεται αυτόματα σε χρόνους που καθορίζονται από τον διαχειριστή του συστήματος.τα πάντα μπορούν εύκολα να αποκτηθούν.

Το τερματικό για ωρομέτρηση προσωπικού FacePass 7 είναι μια εξαιρετική λύση και για τη δική σας επιχείρηση!