Κειμενογράφος - Copywriter

Κειμενογράφος – Copywriter

CONTENT IS THE KING – CONTEXT IS THE KEY

Γίνετε οι master του διαδικτύου έχοντας το σωστό περιεχόμενο.

Το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας που επιχειρεί να ξεχωρίσει ανάμεσα στις άλλες, συνδέεται με την κειμενογράφηση και την επιμέλεια των κειμένων του από επαγγελματίες που γνωρίζουν το χώρο του seo copywriting και προσαρμόζουν το κάθε κείμενο ανάλογα με το σκοπό της εκάστοτε δημοσίευσης. Η σημασία του να απευθυνθεί κάποιος σε επαγγελματίες είναι κρίσιμη, καθώς η μελετημένη και εύστοχη κειμενογράφηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, μπορεί να κάνει την ουσιώδη διαφορά στο μεγάλο ανταγωνισμό που κυριαρχεί και να δώσει εκείνη την απαραίτητη ώθηση που θα απογειώσει το έργο σας. Το σωστά δομημένο περιεχόμενο προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού, αυξάνει την επισκεψιμότητα και την απόδοση του ιστότοπου ή της ιστοσελίδας, χτίζει και βελτιστοποιεί συνεχώς τη δυναμική της παρουσία στις μηχανές αναζήτησης (SEO), γεγονός που την εδραιώνει στο χώρο στον οποίο κινείται, τοποθετώντας την στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης.

Γιατί να αναθέσω τα κείμενά μου σε κειμενογράφο;

Η ελληνική γλώσσα αποτελεί ένα εργαλείο με πολύ μεγάλες δυνατότητες και γι’ αυτό το λόγο, η αξιοποίησή τους απαιτεί επαγγελματική γνώση, πείρα και εξειδικευμένες τεχνικές ικανότητες. Η συγγραφή των κειμένων της ιστοσελίδας πρέπει, όχι μόνο να είναι σωστά δομημένη για να παρουσιάζει πλήρως το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά συγχρόνως να είναι άμεση, κατανοητή και, φυσικά, ελκυστική για το αναγνωστικό κοινό, που μπαίνει στη διαδικασία να αναζητήσει στο διαδίκτυο. Για να επιτύχουμε αυτό το σκοπό, εργαζόμαστε με λεπτομέρεια για τη συγκρότηση ενός υψηλού επιπέδου κειμενικού περιεχομένου, κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες σας και συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις του σύγχρονου Digital Content Writing και Copywriting.

Η ανάθεση των κειμένων σε έναν έμπειρο κειμενογράφο είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά για μια ιστοσελίδα, καθώς προσδίδει την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεται ώστε να «τρέξετε» τις υπόλοιπες ανάγκες της ιστοσελίδας σας, ενώ συγχρόνως έχετε αναθέσει σε έμπιστα χέρια τη συγγραφή και τη διαρκή επιμέλεια του δημοσιευμένου περιεχομένου της σελίδας σας.

Η επαγγελματική κειμενογραφία ξεκινά με τη διεξαγωγή έρευνας πάνω στο αντικείμενο της ιστοσελίδας, ελέγχει τον ανταγωνισμό, μελετά τις σύγχρονες τάσεις, συγκεκριμενοποιεί το target group και οργανώνει τη συνολική κατεύθυνση, σύμφωνα με την οποία θα προχωρήσει η συγγραφή, καλύπτοντας πλήρως το συγγραφικό περιεχόμενο (τίτλοι, επικεφαλίδες, δημοσιεύσεις κα). Η εργασία μας, ωστόσο, δεν σταματά εκεί, καθώς η ανάγκη για διαρκή βελτίωση και πρωτοπορία, απαιτεί τη συνεχή ανανέωση και επιμέλεια του περιεχομένου, έτσι ώστε μια ιστοσελίδα να εξελίσσεται και να παραμένει κοντά στις ανάγκες του κοινού της.

SEO-copywriting

Τα κείμενα βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης;

Εκτός από την σωστή παρουσίαση της εταιρίας των προϊόντων ή των υπηρεσιών, τα κείμενα σε μία ιστοσελίδα αποτελούν βοηθητικό εργαλείο για τις μηχανές αναζήτησης.
Πρόκειται για ένα σημαντικό κομμάτι για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας, αφού χρησιμοποιώντας κατάλληλες «λέξεις κλειδιά»/ keywords μέσα στην σύνταξη των κειμένων δίνεται ώθηση στην ιστοσελίδα να καταλάβει μια καλύτερη θέση στα αποτελέσματα της Google.
Η ερεύνα για τις «λέξεις κλειδιά» γίνεται από εξειδικευμένα εργαλεία από το τμήμα Προώθησης Ιστοσελίδων, ώστε τίποτα να μην μένει στην τύχη και όλα να κινούνται στον ίδιο στόχο: την επιτυχία της ιστοσελίδας. Γι’ αυτό το λόγο, στηριζόμαστε στην αρμονική
συνεργασία του τμήματος κειμενογράφησης με το τμήμα προώθησης ιστοσελίδων, μέσα από την οποία διαφυλάσσεται η μέγιστη δυνατή βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.
Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι μια ευκολότερα ανιχνεύσιμη ιστοσελίδα από τις μηχανές αναζήτησης έχει και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από τους χρήστες και άρα αποδοτικότητα ως σελίδα.
Η επιλογή και η σύνθεση SEO friendly κειμένων είναι απαραίτητη για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα. Αναλαμβάνουμε την κειμενογράφηση της ιστοσελίδας σας για να βρεθείτε μπροστά σε κάθε επισκέπτη που αναζητά αυτό που προσφέρετε!

Υπηρεσίες κειμενογράφησης

Xάρτης της ιστοσελίδας

Xάρτης της ιστοσελίδας

Δημιουργoύμε το χάρτη της ιστοσελίδας: τα περιεχόμενα, τις ενότητες, τις σελίδες που θα συμπεριληφθούν, κάθε είδους περιεχόμενο και ό, τι άλλο επιβάλλουν οι ανάγκες σας. Σκοπός ενός ενημερωμένου χάρτη είναι να διευκολύνει την περιήγηση του επισκέπτη, κάνοντάς τον να βρει αυτό που ψάχνει και φυσικά να επανέλθει στην ιστοσελίδα σας.

Ιδανικό Προσχέδιο

Ιδανικό Προσχέδιο

Προτείνουμε προσχέδια σύμφωνα με το ύφος και τις ανάγκες του προφίλ σας. Ύστερα από προσεκτική μελέτη καταλήγουμε στο προσχέδιο με βάση το οποίο θα δημιουργηθεί το ανάλογο περιεχόμενο. Με αυτή τη διαδικασία επιχειρούμε να εντοπίσουμε το κατάλληλο ύφος, προκειμένου να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό στην κατασκευή του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας.

Σύνταξη νέων κειμένων

Σύνταξη νέων κειμένων

Αναλαμβάνουμε κείμενα για ιστοσελίδες, μικρές, μεγάλες ή τεράστιες ως προς τον όγκο περιεχομένου που αφορούν ένα ευρύ πεδίο αντικειμένων. Καλύπτουμε όλα τα κειμενικά είδη, αφού εντοπίζουμε τις λέξεις κλειδιά, προσαρμοσμένα πάντα στις αρχές και τις απαιτήσεις του σύγχρονου digital marketing. Τα κείμενα είναι προϊόν έρευνας και ειδικών τεχνικών γνώσεων για ένα ιδανικό επαγγελματικό αποτέλεσμα Seo Copywriting.

Επιμέλεια και αναβάθμιση παλιών κειμένων

Επιμέλεια και αναβάθμιση παλιών κειμένων

Η δουλειά πάνω στο κείμενο σαφώς και δεν ολοκληρώνεται με τη δημιουργία και την παράδοση του έργου. Επιμελούμαστε το παλαιότερο υλικό σας για τυχόν αναβαθμίσεις που θα το διατηρήσουν «ζωντανό», ώστε να έχετε ένα πλήρως ενεργοποιημένο υλικό που θα έλκει διαρκώς του χρήστες σε αυτό και θα εξελίσσεται συνεχώς. Ελέγχουμε όλη τη διαδικασία έως και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετάφραση κειμένων

Μετάφραση κειμένων

Το σύγχρονο digital marketing και η κατασκευή μιας ιστοσελίδας επιβάλλουν την επικοινωνία και διάδοσή της σε όλες τις γλώσσες. Γι’ αυτό λοιπόν μην περιορίζεστε! Η επαγγελματική κειμενογράφηση μιας ιστοσελίδας θα πρέπει να υπάρχει σε όλες τις γλώσσες που διαθέτει μια ιστοσελίδα, ανοίγοντας τις «πύλες» της σε όλους τους χρήστες, ανεξαρτήτως γλώσσας.

Ολοκλήρωση έργου

Ολοκλήρωση έργου

Παραδίδουμε την ιστοσελίδα σας πλήρως ελεγμένη και σύμφωνη με τις απαιτήσεις και τους σκοπούς που έχετε θέσει εκ των προτέρων. Εγγυόμαστε για την υψηλή ποιότητα των κειμένων μας και την παράδοση ενός περιεχομένου που θα συντελέσει ώστε η ιστοσελίδα σας να ξεχωρίσει στον ανταγωνισμό και να κάνει την ποιοτική διαφορά!

0
10 χρόνια εμπειρίας
0
Πελάτες
0
Καφέδες

Εάν θέλετε για την ιστοσελίδα σας το κείμενο που κάνει τη διαφορά…