Κειμενογράφος - Copywriter

Κειμενογράφος – Copywriter

CONTENT MOVES THE WORLD! GIVE IT A CHANCE!

Ιστοσελίδα απέκτησες! Περιεχόμενο έχεις;

Απογείωσε την κυκλοφορία της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο, προβάλλοντας το σωστό περιεχόμενο!

Με ποιο τρόπο;

Το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας που επιχειρεί να ξεχωρίσει ανάμεσα στις άλλες, συνδέεται με την κειμενογράφηση – copywriting και την επιμέλεια των κειμένων από επαγγελματίες κειμενογράφους – copywriters που γνωρίζουν τα δεδομένα του seo copywriting και προσαρμόζουν κάθε κείμενο με το σκοπό της δημοσίευσης και το target group που απευθύνεται!

Είναι σημαντικό να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες κειμενογράφους, καθώς η μελετημένη και εύστοχη κειμενογράφηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας ή του eshop σας, κάνει σίγουρα τη μεγάλη διαφορά στον μεγάλο ανταγωνισμό που κυριαρχεί δίνοντάς της την απαραίτητη ώθηση για να προβληθεί το έργο σας στο διαδίκτυο!

Το σωστό περιεχόμενο προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού:

  1. αυξάνει την επισκεψιμότητα και το ranking της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης
  2. χτίζει και βελτιστοποιεί συνεχώς τη δυναμική της παρουσία στις μηχανές αναζήτησης (SEO)
  3. εδραιώνει διαδικτυακά την επιχείρησή σας στο χώρο που δραστηριοποιείται, τοποθετώντας την στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού όταν αναζητά αυτό που προσφέρετε!

Τόσο απλό; Για τους ειδικούς κειμενογράφους της EasyComTech ΝΑΙ!

Γιατί να προσλάβω έναν κειμενογράφο;

Είναι βέβαιο ότι γνωρίζετε τέλεια το αντικείμενο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος! Δεν είναι όμως βέβαιο ότι ξέρετε να μιλήσετε σωστά γι’ αυτό όταν προσπαθείτε να… ψαρέψετε το κοινό σας από τον ωκεανό του διαδικτύου!

Εδώ έρχεται η EasyComTech με το τμήμα κειμενογραφίας – copywriting να αναλάβει ώστε κάθε σας διαδικτυακή αλίευση να γίνει μια εξασφαλισμένη επιτυχία!

Η συγγραφή κειμένων μιας ιστοσελίδας πρέπει, όχι μόνο να είναι σωστά δομημένη και χωρίς λάθη για να παρουσιάζει σωστά το περιεχόμενο της επιχείρησής σας, αλλά κυρίως να είναι ελκυστική προσελκύοντας το κοινό που στοχεύετε!

O κειμενογράφος EasyComTech εξειδικεύεται στη δημιουργία top περιεχομένου, κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες σας σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις του σύγχρονου Digital Content Writing και SEO Copywriting.

Σωστό περιεχόμενο σημαίνει περισσότερος χρόνος & χρήμα!

Η ανάθεση των κειμένων σε έναν έμπειρο κειμενογράφο είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά σε μια ιστοσελίδα. Η παρουσία της στο διαδίκτυο απογειώνεται, την ώρα που εσείς απολαμβάνετε ελευθερία κινήσεων ώστε να «τρέξετε» τις υπόλοιπες ανάγκες της ιστοσελίδας σας. Τα έμπιστα χέρια του κειμενογράφου επιμελούνται με ακρίβεια τη συγγραφή και τη διαρκή επιμέλεια του δημοσιευμένου περιεχομένου της σελίδας σας!

Πως δουλεύει η διαδικασία;

Η επαγγελματική κειμενογραφία ακολουθεί τα εξής βήματα:

  1. διεξαγωγή έρευνας SEO των keywords πάνω στο αντικείμενο της επιχείρησής σας
  2. έλεγχο του ανταγωνισμού
  3.  μελέτη των σύγχρονων τάσεων στις μηχανές αναζήτησης
  4.  ορισμό του target group που σας ενδιαφέρει
  5. οργάνωση κατεύθυνσης και ύφους πρέπει να ακολουθήσουμε, σύμφωνα με τα οποία θα προχωρήσει η επαγγελματική συγγραφή κειμένων με εύστοχους τίτλους, επικεφαλίδες, δημοσιεύσεις, αναρτήσεις στο blog, περιγραφές κατηγοριών και προϊόντων eshop κα.

Σας φέρνουμε στην κορυφή και… φροντίζουμε να παραμείνετε εκεί!

Η εργασία μας, ωστόσο, δεν σταματά εδώ! Θέτουμε στην κορυφή την ανάγκη για διαρκή βελτίωση και πρωτοπορία, με δυνατότητα συνεχούς ανανέωσης και επιμέλειας του περιεχομένου της ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε η διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής σας να εξελίσσεται και να παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού!

SEO-copywriting

Τα κείμενα βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης;

Εκτός από την σωστή παρουσίαση της εταιρίας των προϊόντων ή των υπηρεσιών, τα κείμενα σε μία ιστοσελίδα αποτελούν βοηθητικό εργαλείο για τις μηχανές αναζήτησης.
Πρόκειται για ένα σημαντικό κομμάτι για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας, αφού χρησιμοποιώντας κατάλληλες «λέξεις κλειδιά»/ keywords μέσα στην σύνταξη των κειμένων δίνεται ώθηση στην ιστοσελίδα να καταλάβει μια καλύτερη θέση στα αποτελέσματα της Google.
Η ερεύνα για τις «λέξεις κλειδιά» γίνεται από εξειδικευμένα εργαλεία από το τμήμα Προώθησης Ιστοσελίδων, ώστε τίποτα να μην μένει στην τύχη και όλα να κινούνται στον ίδιο στόχο: την επιτυχία της ιστοσελίδας. Γι’ αυτό το λόγο, στηριζόμαστε στην αρμονική
συνεργασία του τμήματος κειμενογράφησης με το τμήμα προώθησης ιστοσελίδων, μέσα από την οποία διαφυλάσσεται η μέγιστη δυνατή βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.
Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι μια ευκολότερα ανιχνεύσιμη ιστοσελίδα από τις μηχανές αναζήτησης έχει και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από τους χρήστες και άρα αποδοτικότητα ως σελίδα.
Η επιλογή και η σύνθεση SEO friendly κειμένων είναι απαραίτητη για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα. Αναλαμβάνουμε την κειμενογράφηση της ιστοσελίδας σας για να βρεθείτε μπροστά σε κάθε επισκέπτη που αναζητά αυτό που προσφέρετε!

Υπηρεσίες κειμενογράφησης

Xάρτης της ιστοσελίδας

Xάρτης της ιστοσελίδας

Δημιουργoύμε το χάρτη της ιστοσελίδας: τα περιεχόμενα, τις ενότητες, τις σελίδες που θα συμπεριληφθούν, κάθε είδους περιεχόμενο και ό, τι άλλο επιβάλλουν οι ανάγκες σας. Σκοπός ενός ενημερωμένου χάρτη είναι να διευκολύνει την περιήγηση του επισκέπτη, κάνοντάς τον να βρει αυτό που ψάχνει και φυσικά να επανέλθει στην ιστοσελίδα σας.

Ιδανικό Προσχέδιο

Ιδανικό Προσχέδιο

Προτείνουμε προσχέδια σύμφωνα με το ύφος και τις ανάγκες του προφίλ σας. Ύστερα από προσεκτική μελέτη καταλήγουμε στο προσχέδιο με βάση το οποίο θα δημιουργηθεί το ανάλογο περιεχόμενο. Με αυτή τη διαδικασία επιχειρούμε να εντοπίσουμε το κατάλληλο ύφος, προκειμένου να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό στην κατασκευή του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας.

Σύνταξη νέων κειμένων

Σύνταξη νέων κειμένων

Αναλαμβάνουμε κείμενα για ιστοσελίδες, μικρές, μεγάλες ή τεράστιες ως προς τον όγκο περιεχομένου που αφορούν ένα ευρύ πεδίο αντικειμένων. Καλύπτουμε όλα τα κειμενικά είδη, αφού εντοπίζουμε τις λέξεις κλειδιά, προσαρμοσμένα πάντα στις αρχές και τις απαιτήσεις του σύγχρονου digital marketing. Τα κείμενα είναι προϊόν έρευνας και ειδικών τεχνικών γνώσεων για ένα ιδανικό επαγγελματικό αποτέλεσμα Seo Copywriting.

Επιμέλεια και αναβάθμιση παλιών κειμένων

Επιμέλεια και αναβάθμιση παλιών κειμένων

Η δουλειά πάνω στο κείμενο σαφώς και δεν ολοκληρώνεται με τη δημιουργία και την παράδοση του έργου. Επιμελούμαστε το παλαιότερο υλικό σας για τυχόν αναβαθμίσεις που θα το διατηρήσουν «ζωντανό», ώστε να έχετε ένα πλήρως ενεργοποιημένο υλικό που θα έλκει διαρκώς του χρήστες σε αυτό και θα εξελίσσεται συνεχώς. Ελέγχουμε όλη τη διαδικασία έως και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετάφραση κειμένων

Μετάφραση κειμένων

Το σύγχρονο digital marketing και η κατασκευή μιας ιστοσελίδας επιβάλλουν την επικοινωνία και διάδοσή της σε όλες τις γλώσσες. Γι’ αυτό λοιπόν μην περιορίζεστε! Η επαγγελματική κειμενογράφηση μιας ιστοσελίδας θα πρέπει να υπάρχει σε όλες τις γλώσσες που διαθέτει μια ιστοσελίδα, ανοίγοντας τις «πύλες» της σε όλους τους χρήστες, ανεξαρτήτως γλώσσας.

Ολοκλήρωση έργου

Ολοκλήρωση έργου

Παραδίδουμε την ιστοσελίδα σας πλήρως ελεγμένη και σύμφωνη με τις απαιτήσεις και τους σκοπούς που έχετε θέσει εκ των προτέρων. Εγγυόμαστε για την υψηλή ποιότητα των κειμένων μας και την παράδοση ενός περιεχομένου που θα συντελέσει ώστε η ιστοσελίδα σας να ξεχωρίσει στον ανταγωνισμό και να κάνει την ποιοτική διαφορά!

0
12 χρόνια επιτυχιών
0
Πελάτες
0
Καφέδες

Συνδεθείτε κατευθείαν με το κοινό σας αποκτώντας το σωστό περιεχόμενο!